Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak be volt fosva, ha megmondja h bocs teso, 3x ekkora loveert megyek a p$gbe, lehet agyonverik ott a helyszinendavi10 írta: ↑2022.06.19. 15:18:28Közben elterjedt egy videó, ahol egy szurkoló kerdezgeti Dembele-t, aki azt mondja, hogy marad Barcelonában.
https://mobile.twitter.com/ESPNFC/statu ... 1459301378
Jó lenne már lezárni ezt...
Ezt a házas meg stb. dolgot azóta cáfolták és a PSG is bezárta a kaput. Lehet Mbappé maradása miatt, a lényeg komoly érdeklődőről nem tudni.messideco írta: ↑2022.05.27. 06:48:52Eurobarca fb:
Dembélé nem fogadja el a Barça javaslatát, és a PSG-hez csatlakozik. A francia szélső már tájékoztatta a klubvezetés, hogy nem folytatja a Barcelonánál, mivel nem ért egyet a megújítás feltételeivel. Dembélé már elkezdte összepakolni a cuccait: a házat, ahol Barcelonában élt, éppen most adták ki újra, ami egyértelművé teszi, hogy az elmúlt öt év bérlője hamarosan elhagyja a rezidenciát. [AS]. De azt is fontos hozzátenni, hogy néhány spanyol hírforrás nem tartja valószínűnek, hogy az úticél a PSG lenne. [Marca, Sport]
Menjen Isten hírével...
Szinte minden meccsen volt olyan helyzete, amit megcsinált magának csak éppen belőnie nem sikerült. Volt olyan meccs, hogy legalább 7 kapura lövése volt. Nálunk is lőtt korábban nagy gólokat. Szóval nagy kár, hogy elmegy, és kell is egy hozzáhasonló ember, akit nem bírnak tartani a védők. A legjobb az lenne ha maradt volna.bence0330 írta: ↑2022.05.27. 08:49:24Én azt láttam rajta végig, hogy leszegett fejjel megtett mindent, de nem szívből. Egyébként sok olyan érv szólt mellette, hogy Xavi rendszerében tökéletes helye van... szerintem nem. Nekünk tök jó volt így is, veszélyes volt, asszisztkirály lett, nem lehet rá panasz, sőt. De pl. korábban mindig sokkal több gólt lőtt, amit azért biztos jobban élvez. Tavaly pl. több helye volt, sokszor nyargalhatott végig kapu felé és lőhetett gólt, Valverdénél volt, hogy ontotta őket, itt meg 90%-ban ugyanarra a jobbra el, aztán beadok cselsorozatra kényszerült. Ellett volna ő itt, de szerintem sokkal jobb dolga lesz az anyagiakon kívül is egy BM, PSG, Reál, United féle csapatban és bajnokságban.
Ettől még nekünk ez nem lesz jó váltás, kivéve, ha valami csoda folytán hoznánk egy pengét helyére, mert akkor még akár előre is lépnénk.
Hulyek lennenek nem megvenni. Tokeletes ember akar neymar, akar messi cserejenek.Zsoma írta: ↑2022.05.26. 16:55:56Úgy tűnik időközben a PSG lehet bezárta a kaput Dembele előtt, mivel az új sportigazgató szerint nincs szükség rá:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... e-13713452
Ehhez az infohoz tartozik valami forrás? Ilyeneket nem szokás / szabad betenni forrás nélkül a fórumra.ericco írta: ↑2022.05.26. 13:46:23A PSG netto 20 milliot kinal Dembelenek evente. Ez az egyetlen ok, amiert meg nem hosszabbitott, es valoszinuleg nem is fog.
De a lenyeg, hogy az foci megmenekult, a korrupt UEFA pedig olbetett kezzel nezi vegig, hogy a vilag messze legjobban kereso focistainak 80%-a egy klubban vanA maradek 20 a masik olajos csapatnal. Nevetseges.
Katarnak márpedig kell az a BL serlegericco írta: ↑2022.05.26. 13:46:23A PSG netto 20 milliot kinal Dembelenek evente. Ez az egyetlen ok, amiert meg nem hosszabbitott, es valoszinuleg nem is fog.
De a lenyeg, hogy az foci megmenekult, a korrupt UEFA pedig olbetett kezzel nezi vegig, hogy a vilag messze legjobban kereso focistainak 80%-a egy klubban vanA maradek 20 a masik olajos csapatnal. Nevetseges.
Én nem tudok róla, hogy bárki el akarná küldeni, de még a fórumon sem nagyon olvastam ilyet, max hogy nem dőlne a kardjába, főleg ha tényleg tudnánk pótolni egy Raphinha kaliberrel. Ha elmegy, akkor ő akar elmenni, hogy Mbappéval focizhasson, vagy hogy több pénzt keressen, vagy ki tudja, mi miatt még... én bevallom, legjobb formájában sem azt éreztem rajta, hogy ő most itt otthon érzi magát.drobika írta: ↑2022.05.26. 13:10:17Adama visszamegy Angliába, Dembi meg valahova. Éljen, akkor ki fog a jobboson bármiféle veszélyt teremteni? Ki fog egy-egyet meghúzni bárkivel szemben is?
Nem értem, hogy miért volna jó, ha elmenne? Megint a pénz? Nem sok jót tudnánk belőle kihozni, viszont csinálnánk egy újabb megoldandó problémát! Nincs így is elég?!
Auba mellett jól érzi magát, Xavi is elégedett vele, nem mindegy, hogy mi a fene volt vele korábban? Az eü. gondjai bármelyik pillanatban előjöhetnek, de milyen biztosíték van arra, hogy mással nem járunk sokkal rosszabbul? Számomra nem racionális, hogy pont ő volna az, akitől meg kellene szabadulni. Nyilván irreális pénzt nem fognak adni neki, és nem is kell, de törekedni kellene a megállapodásra. Szerintem.