2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minimum 1, de szerintem legalább másfél éve ment el. Tavaly nyár óta (ha jól emlékszem) a Mancity futballistája.Balazs1415 írta:Gai Assulinnal mi a helyzet?Nagyon régen hallottam rólla!Ennyire eltűnt vagy már eligazolt?
Nem rég igazolt a Manchester City-hez, azóta nem hallani felőle. Félő, hogy nem igen lesz belőle már "semmi".Balazs1415 írta:Gai Assulinnal mi a helyzet?Nagyon régen hallottam rólla!Ennyire eltűnt vagy már eligazolt?
Ez ki van zárva, úgy hülyeség ahogy van. Ha 3-4-3, akkor az Alves és mondjuk Adriano kettősnek eleve középen kellene lennie-amolyan vonaltól vonalig játszó kp-szerepében. Így még hárman sem lehetnének fenn ebből a négyesből egyszerre...messideco írta:http://www.totalbarca.com/
A totalbarca a legelső cikkben lehoz egy érdekes formációt. Ez szerint Pep 3-4-3-at választana Busquets-Xavi-Iniesta-Fabregas középpályával. A három védőre mindenképp kíváncsi lennék, Alves szerintem ebbe a rendszerbe nem illene. A három védő talán Puyol-Piqué-Abidal lenne?
Na jó, de miért pont a 4-eshez tették be?Messithebest írta:Fontás is ott van, aki hivatalosan nem az első keret tagja, szóval nem jelent semmit....
Fontás is ott van, aki hivatalosan nem az első keret tagja, szóval nem jelent semmit....Eagico írta:Az vajon jó előjel Fabregas érkezése kapcsán, hogy az fcbarcelona.com-on Thiago profilja felkerült Piqué és Puyol közé, a 4-es pozícióba. Még nincs mezszám hozzárendelve, de azért érdekes?!
de kiszámítható: az orvosi szobában vanBarcaman1993 írta: Hát remélem, hogy ez nem így lesz, mert akkor Milito rajtunk marad. Teljesen fölösleges ide. Nagyon lelassult és a helyezkedése is borzalmas.
Hát remélem, hogy ez nem így lesz, mert akkor Milito rajtunk marad. Teljesen fölösleges ide. Nagyon lelassult és a helyezkedése is borzalmas.messibingyo írta:En csak leirtam a jovo evi keretet szerintem igy s lennenk tulsokan pont elegen lennenkMessiFan írta:Messibingyo ez mi a frász akarna lenni?
En csak leirtam a jovo evi keretet szerintem igy s lennenk tulsokan pont elegen lennenkMessiFan írta:Messibingyo ez mi a frász akarna lenni?
Ott van, hogy Alexis Sanchez és Francesc Fabregas. Bár egy forrás nem ártana.MessiFan írta:Messibingyo ez mi a frász akarna lenni?
Szerintem nem lehet ezt előre kijelenteni. Nem lehet Xavit vagy Iniestát Keitával rotálni de még Bojant sem Pedroval. Ha viszont lesznek olyan játékosai, akikhez bátran nyúlthat (Fabregas, Sanchez), az egy egészen új helyzetet teremthet, ami eddig szerintem nem sűrűn fordult elő itt. Én mindenképpen megvárnám az új szituációt (ha lesz ilyen egyáltalán), mielőtt ezt konkrétan kijelenteném.d írta:Papíron jól hangzik, hogy ennyi játékos elfér a középpályára, de tudjuk, hogy Guardiola nem szeret rotálni.
Nyilván benne van, de amíg itt van egy Valdes, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, Messi névsor, addig olyan példa is van az ifik előtt, hogy érdemes kivárni a sorodat. Lehet igazad, de egyelőre inkább túlzás. (Ja, és csak akkor lesznek visszahozva, ha klasszissá válnak.LG írta:Elve Fabragas érkezése szép üzenet a fiataljainknak: Igazolhatok el nyugodtan oda, ahol nem kell kivárni a sorotokat, keressetek sok pénzt, fejlődjetek, aztán majd sok pénzért vissza lesztek hozva. Fölösleges maradni, mert úgy jártok mint Bojan, v. könnyen meglehet Thiago is. Végül is így is lehet, de ez sem méltó ahhoz, amit a klub korábban képviselt.
Végül megjegyezném, h Fabregas elmúlt szezonja azért eléggé gyatra volt, lehet, h nálunk is ilyen lesz.
Sztem ezt, h Keita majd el lesz adva, v. kevesebbet játszik, el lehet felejteni, ezt szinte kizártnak tartom. Eddig sem volt indokolt az állandó játéka, mégis játszott, sztem ezután is így lesz.Léfe írta:Egy -két hozzászolóhoz:
- mi az, hoy Fabregas jó lesz rövidtávon. Marhaság. Hosszutávra kell, mad idővel Xavi helyén. Addig is rotálható Ini és Xavi helyén.
- hogyan lehet Fabregast egy lapon emliteni Thiagóval. Az előbbi klasszis a másik kezdő. Jó hogy maradt, de Boján esetéből /is/ látni, adott estben a fejlődésre garancia nincs.
- bár én becsültem Keitát, de ha Fabregas jön, el kelleni adni, mert akkor inkább Thiágó kapjon több időt.
Eleve 5 ember 2 posztra. Meg Pepnél sokszor sok már a 2 ember is egy posztra. Sztem ha tehetné, mindig csak ugyanazt a 11 embert játszatná, + Keitát.chonggy írta:4 ember 2 posztra miért sok??
Pedig Alvesnak ilyen felállásban nem nagyon lenne helye, max szélsőként. A 3-4-3-ba 3 középső védő kell.gergo9 írta:Nem tudom 3-4-3 azért eléggé összeegyezhetetlennek tűnik a fals9-essel.
Akkor lenne talán jó ötlet ha vmiért Messi nincs vagy kipakoljuk szélre.
Védekezésünk meg nem hiszem hogy sokat visszaesne.
De az biztos hogy Abidal,Piké,Puyol trió közül bármelyik hamarabb repülne a kezdőből mint Alves.