2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
minek? beállítjuk nagy Fabre-t védőnek ha kell, középpályán úgy se fér el egy ideigbali 15 írta:Fabregas és Sanchez már majdnem a zsákban.
Azt nem tudja valaki, hogy defenzív szempontból milyen igazolásokat tervezünk? Van egyáltalán terv?
Ez azt mutatja, hogy még mindig komoly bizalom van Bojan felé. A visszavásárlási opciónak mindig ára van, ráadásul ha ki is használjuk, akkor bukunk rajta. Így viszont kapunk némi pénzt a kölcsönért is és a fizetését is állják, akár Cacares esetében.sjd írta:Alapvetően én is örülök ennek, mert így nem mondunk le róla, csak nagyon kicsit, de ugyanakkor a klubnak nem feltétlenül jó.
Mert ha nagyon bebukik, akkor 2 év múlva adhatjuk el bagóért, vagy a nyakunkon marad+ lehet h kellett volna az a pénz most Sanchezhez, amit az eladásából kapunk
Alapvetően én is örülök ennek, mert így nem mondunk le róla, csak nagyon kicsit, de ugyanakkor a klubnak nem feltétlenül jó.van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
Ezzel csak az a probléma, hogyvan Bommel írta:Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni
van Bommel írta: Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig.
nem kell elhinni, de nagyon szívesen adok neked 2 telefonszámot, akiktől érdeklődhetsz, hogy igazak-e a dolgok.... És én se irtam semmit;)Robcsyy írta:szomszéd vagy mi?van Bommel írta: Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
mondd már meg neki, hogy a classicora tegyen el 2 vip jegyet, mert akkor úgy csinálom a dolgaimat...
szerk: vedd úgy, hogy nem írtam semmitbár ebbe a mai világban senkinek sem hihetünk
Leírtam már pászor, de leirom mégegszer. Szarvasról 1993 óta járnak focizni gyerekek Bellpuig-ba. A Bellpuig sportiskola egyik vezetőjét Bojan Krkicnek hívják. 19997-98-99-ben volt szerencsém ott járni a Bojan által szervezett focitornán, 1999-ben 13 évesen volt szerencsém ifj. Bojan Krkic ellen focizni. A testnevelő tanár Bencsik János, aki engem is kivitt anno, a két legjobb gyerekkori barátom édesapja. Id. Bojan személyesen neki mondta el ezeket, ma érkeztek haza Bellpuigból, ő tőle tudom az információkatS.Agüero írta:ő mondta ezt neked vagy mi? személysen közölte veled?![]()
Az. Ha valóban ő mondta. De mivel napi rendszerességgel jellennek meg a kamunyilatkozatok nagyon örömmel venném, ha azt is leírnád, hogy hol hallottad vagy olvastad.van Bommel írta:Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
szomszéd vagy mi?van Bommel írta: Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
tökéletesen jól emlékszel, most várom az ajándékot, amit kapok Barcelonából:DFecooo írta:köszönöm szépen! pontosan erre a koncepcióra vágytam! TÖKÉLETES!van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
ő lesz az első, akinek a topicja "visszatér" a "múlt és jövőből"
szerk: d, Van Bommel ismerheti Bojan apját, asszem anno játszottak egymás ellen Bojannal... rosszul emlékszem?
Szeintem Bojan édesapja elég jó forrásd írta:Forrást, sírva könyörgöm, forrást írjatok már, egyszerűen hihetetlen...van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön. Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig. Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni, de a héten be szeretnék jelenti! Jóéjt mindenkinek
Forrást, sírva könyörgöm, forrást írjatok már, egyszerűen hihetetlen...van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön. Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig. Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni, de a héten be szeretnék jelenti! Jóéjt mindenkinek
köszönöm szépen! pontosan erre a koncepcióra vágytam! TÖKÉLETES!van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
Nem vesztettél sokat. Volt itt szó Fabregas-tól kezdve Nasri-n keresztül egészen Drogba-ig mindenkiről, de semmi komoly.Bob_Marley írta:Thiago aláírása örömteli, nagy hiba lett volna elpasszolni!
Nagyatyesz nagyon érdekes témát vettet fel, én is pedzegettem, Pepnek ha valóban jönnek az érkezők nagyon nehéz dolga lesz, s lehet benne valami, hogy csapatmorál stb is sérülhet!De véleményem szerint az alapcsapat teljesen egyértelmű, így mondjuk Sanchet, s esetleg Fabregas érkezésével annyi változhat, hogy előbb jönnek a cserék, s egy nagyobb gólszünetnél van kit bedobni!Illetve ha sérülés van!De Pep egyik legnagyobb erőssége a motiváltság, így megfog birkózni a feladattal , s megnyerjük a zsinór 4ik bajnoki címet!
Ozsi kár, hogy kitörölted, úgy elolvastam volna az álomcsapatokat, meg, hogy Chuck Norris a legjobb, s azonnal igazoljuk le hsz-ket
Azt már eddig is mondta, hogy 50 milliót érTocy írta:Pozzo egy ökör...és tuti ő is erre játszik, nem fogja a héten lezárni...Lionel85 írta:Csak akkor meg tudod mi lesz? Ha jól szerepel Chile, akkor Pozzo fogja magát és kinyílvánítja Sánchezt 50 milliósra, mondván felment az ára és többet követel a Barcelonától. Jó lenne a héten lezárni az ügyet.maki írta:Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.