Kíváncsi vagyok mit hoz a következő szezon...

Illetve így ugyanannyi aranylabdája van, mint CR-nek.Mezner2 írta:Neymar több trófeát vitt haza tegnap este (bronzcipő, aranylabda, konföd kupa arany) mint a Real Madrid az elmúlt 5évben !
#Respect#
Eddig csak ígérgettem, de utóbbi esetben tényleg tökön szúrom magam. Ne legyen Neymar kezdője triviális, de ennél rosszabbul nem lehet lejátszani egy szezont, mint ahogy Pedro tette.TT írta:remélem pedro nézi, hogy ki miatt fog padozni (legalábbis remélem, hogy nem játszik annyit, mint idén)
pontosan, elmúlt fél évben nem volt semmi teljesítménye.egy semmi teljesítményű, nevenincs Casillas
Jól van, nem kell védeni a tarajost, ismét csak mázlija van, hogy egy semmi teljesítményű, nevenincs Casillas állt ott, és nem az isteni Diego ...recrea írta:Szerintem is, de inkább kifejelte volna, bár ő 190 centi, lehet, h pörgőrúgással kivédi....ferninho írta:jaj hagyjuk már.... tényleg nem akarom itt kisebbíteni az érdemeit, de ha ott nem egy olyan kapus áll, aki 182 cm és az elmúlt fél évbe játszott 3 meccset (hogy gondolta ezt del Bosque...), hanem pl egy Diego Lopez ezt kiszedi.
....Songoku nem védte volna, de mindegy.
Szerintem is, de inkább kifejelte volna, bár ő 190 centi, lehet, h pörgőrúgással kivédi....ferninho írta:jaj hagyjuk már.... tényleg nem akarom itt kisebbíteni az érdemeit, de ha ott nem egy olyan kapus áll, aki 182 cm és az elmúlt fél évbe játszott 3 meccset (hogy gondolta ezt del Bosque...), hanem pl egy Diego Lopez ezt kiszedi.
jaj hagyjuk már.... tényleg nem akarom itt kisebbíteni az érdemeit, de ha ott nem egy olyan kapus áll, aki 182 cm és az elmúlt fél évbe játszott 3 meccset (hogy gondolta ezt del Bosque...), hanem pl egy Diego Lopez ezt kiszedi.StickyFingaz írta:Ha ebbe a löketbe Casillas beleteszi a kezét,akkor leszakad az biztos.
Miért, mondja azt, hogy Rooney egy balfék?sörvirsli írta:Egy kis csemege a jurobarszás átigazolási szagértőknek:![]()
Barcelona labdarúgócsapatának új szerzeménye, Neymar arra biztatja Wayne Rooneyt, ha mindenképpen távozni akar a Manchester Unitedtől, akkor a katalánokat válassza.
"A Barcelona tökéletes választás lenne számára" - nyilatkozta a brazil válogatott csatár. "Néhányszor találkoztam már vele, jó srác, de sokkal fontosabb, hogy egyike azon játékosoknak, akit a világon a legjobban csodálok. Ő az egyik legtehetségesebb és legtechnikásabb, bármelyik csapatnak óriási erősítést jelentene. Nagy álom válna valóra, ha együtt játszhatnék vele."
Persze, hogy ezt nyilatkozza. Ezt hívják udvariasságnak, tiszteletnek.sörvirsli írta:Egy kis csemege a jurobarszás átigazolási szagértőknek:![]()
Barcelona labdarúgócsapatának új szerzeménye, Neymar arra biztatja Wayne Rooneyt, ha mindenképpen távozni akar a Manchester Unitedtől, akkor a katalánokat válassza.
"A Barcelona tökéletes választás lenne számára" - nyilatkozta a brazil válogatott csatár. "Néhányszor találkoztam már vele, jó srác, de sokkal fontosabb, hogy egyike azon játékosoknak, akit a világon a legjobban csodálok. Ő az egyik legtehetségesebb és legtechnikásabb, bármelyik csapatnak óriási erősítést jelentene. Nagy álom válna valóra, ha együtt játszhatnék vele."
Hagy szokja...én is adnék neki.Chino írta:Attól félek Arbeloa oda pakol egy-két keményet neki, aztán kerül az orvosi szobába.
1-nagyon sok esélyes van Fred, Neymar, Torres stb... most még nem tudom megmondani hogy kinyeri, majd a döntő utánNeymar7 írta:Na, ma Brazil-Spanyol döntő. Kíváncsi leszek hogy megy Neymarnak a Spanyol védők ellen. Ha beforgatja Ramost már örülni fogok, de ha gólt rúg Casillasnak... Nagy boldogság lesz!![]()
Azért én most a Braziloknak szurkolok, nemtudom valahogy nem érzem most a Spanyolokat olyan erősnek. (persze tudom ki vannak facsarva, de akkor is)
Két kérdés:
1. - Szerintetek ki kapja a torna "aranylabdáját"?
2. - Ki nyeri a döntőt?
Remélem lesz rá válasz.![]()
Na mind1 addig is HAJRÁ NEYMAR!![]()
Ui.: Nem kezdik kicsit későn?