vinszentvega írta:Zsono írta:Egy nagy helyzetben fel sem nézett, csak belerúgott a labdába egy nagyot.
A mai mérkőzésen egy előre passza volt, az is a 93. percben, a saját 16-os mentén.
Egyetlen párharcot sem nyert meg, mert nem is kezdeményezett.
(A Sevilla balhátvédje a 92. percben 4 Barca játékos mellett és szemben vitte el a labdát a Barca alapvonaláig...)
A labdavesztéséből kaptuk a második gólt.
Ennyit sikerült tennie 30 perc alatt.
Azért mert, valaki elveszti a labdát az ellenfél 16-nál, ne mentsük már fel a 3 védőnket, akik rohangáltak mint bélgőz a búvárnadrágban.... Mi az hogy fel sem nézett? Na és akkor mi van. Már bocsánat, de láttad már Messit, Neymart, Cunát...etccccc lövéskor? Ezek egyike se azt nézi hogy hova lő, hanem a labdát... Ez egy ilyen focisdolog, tudod..lövéskor a labdát kell nézni....
Egyébként meg Malcolm üres kapura helyzete, illetve Suarez bármely meccsen (10/9) kihagyott helyetei sokkal jobban fájt/nak, mint ez a füst, amit fölé eresztett Cou....
Ahogy elvesztette a labdát (1 percen belül másodszor, ismét sarkazással), az vitathatatlan hiba.
Egy másik itteni fórumban Piqué felelősségéről is írtam. Nem mentettem fel egyetlen védőt sem. Az említett játékosokat mind láttam lőni. Közülük Messi néz fel a leggyakrabban egy pillanatra lövés előtt. És az említett játékosok - tudod, ez is olyan focis dolog - sokkal jobban érzik a kaput. Ez az eredményességükön kiválóan látszik.
Tudod, az is focis dolog, hogy pl. Iniesta, Xavi kulcspasszaik előtt szinte sosem nézték, hogy önmaguk előtt hol is a labda.
Azért írtam Cou saját fórumára, mert pont nem akartam csak az ő nyakába varrni a felelősséget, mondjuk a kupás, vagy élő közvetítések fórumban. Mert ott az általad említett hibákat és játékosokat is sorba kellett volna vennem, mint ahogy ezt fórumtársaink már addig is megtették.