2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem 2 nagyobb témakör van.
Yamal topikjába be is raktam a cikket, U20-ban a 4. helyen áll a világon, nem Európában.FcBarcelona1 írta: ↑2024.04.25. 15:43:04Így, hogy marad, gondolom Roberto hosszabít, Guiu kölcsön, Raphinha eladható kategória, vagy Yamal cseréje, vagy bal szélső, Lewy marad 50-60 meccsnyi kezdőségre, Yamalt túlhajtva, tegnap volt is egy hír erről, hogy az egyik legtöbb perccel rendelkező U19-es játékos, 16 évesen.
Felix max kölcsön, pénzért semmiképpen. Roque ismerkedik a légkörrel a 80-90. percben csereként. Kell még 2-3 kp-s a távozók függvényében (De Jong/Pedri esetleges távozása Romeu mellett) a 4 kp-s rendszerhez.
És az átigazolási topicban írtam Silvaról és Zubimendiről, ha engednek igazolni.
Valamint Ferran, Pedri, Inigo, Roberto, megpróbál egészséges maradni, és bizonyítani az állítólagos új fizikai felkészítővel![]()
Mi megmondtuk
Így, hogy marad, gondolom Roberto hosszabít, Guiu kölcsön, Raphinha eladható kategória, vagy Yamal cseréje, vagy bal szélső, Lewy marad 50-60 meccsnyi kezdőségre, Yamalt túlhajtva, tegnap volt is egy hír erről, hogy az egyik legtöbb perccel rendelkező U19-es játékos, 16 évesen.
Szerintem Faye jövőre az első csapat tagja lesz, Bernal még fiatal, gondolom u19, Darvich, Guiu és Roque gondolom megy kölcsönbe megérteni a pozíciós játékot valami játékostemetőbe, Felix meg még egy év kölcsön, mert ahhoz meg Laporta fog ragaszkodni, hogy ő itt legyen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.04.25. 14:59:48Na most már hivatalos a maradása.
Lehet érdemes lett volna megvárni a szezon végét, most jön a Valencia, Girona, Sociedad meccs.
Nehogy megint magyarázkodni kelljen a 4-5. helyen. Érdemes még hátrafelé pillangatni, de a Bilbaonak nincs sok esélye ledolgoznia a hátrányt a 6 meccs alatt. Jó lenne látni még fiatal játékosokat a pályán. Bernal, Darvich, Faye jó lenne ha bemutatkozna, és Roque valamint Felixnek is több percet kellene kapnia, hogy tisztán lássuk mi legyen a sorsuk a jövő évben. Yamalt és Cubarsit pedig pihenteni kellene.
Például én úgy látom, hogy a pohár félig van.
A nyomás valójában már tavaly tavasszal is érezhető volt, mert „csak” bajnokok lettünk, ráadásul nem elég látványos játékkal, meg különben is csak a többi csapat gyengeségei miatt nyertünk stb.
Olvasva a kommenteket sikerkönyv lenne. Ha csak a Barca szurkolók fele megvenné...
Ha megnyerte volna BL-t még megérteném, de így amikor egy hét alatt kiszálltunk a BL-ből, meg a bajnokság megnyeréséből is, bejelenteni a folytatást nagyon gáz. Ezzel azt mutatja, lehet következmények nélkül edző nálunk egy klubikon.
A "felmondása" a helyzet tarthatatlansága miatt azután történt pár héttel, amikor még a Girona is 4 góllal elkalapált minket hazai pályán, kiestünk a kupából (szintén 4 kapott gól) és szétkapott minket a szuperkupában a Real (4 kapott gól) és 5-t vágott hazai pályán nekünk a Villareal.brazilfan írta: ↑2024.04.25. 12:06:40például a szurkolók egy része végre elismerhetné, hogy nem a legjobb kondíciókkal vágtunk neki a 2023/24-es szezonnak, és annak ellenére voltak irreális elvárások a szereplést és a végeredményt illetően, hogy a szezon egyes szakaszaiban az üres kassza mellé rég nem látott sérüléshullám is társult. A szurkolók egy része ezekről a gondokról végig nem akart tudomást venni, türelmetlen volt, eredményeket akart látni.
A szurkolókat visszatekintve abszolút nem fogja érdekelni a 2023-24-es szezon. A szurkolókat konkrétan a 2024-25-ös szezon teljesítményére lesznek kíváncsiak azzal a kerettel, amit nyáron összehoz a vezetőség. Xavi munkáját nem az határozza majd meg, hogy mit produkált az idén (bár mindenképp egy jó sötét árnyékot vet rá), hanem a jövőbeni produkciója. Az pedig továbbra is eredménycentrikusságot jelent.brazilfan írta: ↑2024.04.25. 12:06:40például a szurkolók egy része végre elismerhetné, hogy nem a legjobb kondíciókkal vágtunk neki a 2023/24-es szezonnak, és annak ellenére voltak irreális elvárások a szereplést és a végeredményt illetően, hogy a szezon egyes szakaszaiban az üres kassza mellé rég nem látott sérüléshullám is társult. A szurkolók egy része ezekről a gondokról végig nem akart tudomást venni, türelmetlen volt, eredményeket akart látni.
Egy másik terület, ahol esetleg nyomáscsökkenésben lehetne reménykedni, a spanyol és a katalán sajtó, de ebben pesszimista vagyok, a sportlapokat legalább annyira nem hatják meg a klub gondjai, mint a szurkolók egy részét.
Mivel lesz jobb, ha marad a szakmai stáb, az orvosok és a fizikai felkészítők, valamint az edzők, akik levezénylik az edzéseket?brazilfan írta: ↑2024.04.25. 12:06:40az üres kassza mellé rég nem látott sérüléshullám is társult. A szurkolók egy része ezekről a gondokról végig nem akart tudomást venni, türelmetlen volt, eredményeket akart látni.
Egy másik terület, ahol esetleg nyomáscsökkenésben lehetne reménykedni, a spanyol és a katalán sajtó, de ebben pesszimista vagyok, a sportlapokat legalább annyira nem hatják meg a klub gondjai, mint a szurkolók egy részét.
Nekem lenne tippem, például a szurkolók egy része végre elismerhetné, hogy nem a legjobb kondíciókkal vágtunk neki a 2023/24-es szezonnak, és annak ellenére voltak irreális elvárások a szereplést és a végeredményt illetően, hogy a szezon egyes szakaszaiban az üres kassza mellé rég nem látott sérüléshullám is társult. A szurkolók egy része ezekről a gondokról végig nem akart tudomást venni, türelmetlen volt, eredményeket akart látni.