2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet, hogy igaza van a folytonos odamondásával, de nem az ő feladata, egyrészt mert ő egy játékos és a pályán letett eredményei alapján kell bizonyítania. Másrészt meg elég nagy a feszültség amúgy is azoknak a kluboknak csoportoknak az irányában, amit ő megtalál.kristop írta:Espanyol de Barcelona helyett az egyik meccs utani interjuban direkt, folyamatosan ismetelgetve Espanyol de Cornellànak hivta oket. gondolom ezt valami sertesnek szanta, hogy ok nem is barcelonaiak, vagy valami ilyesmi. az espanyol meg feljelentette ot a spanyol szovetsegnel (busquetsel egyutt), es ok meg kivizsgaljak. kabe ennyi.vinszentvega írta:Valaki elmondja, hogy mi volt ez a feljelentèses story, mert nem hallottam a közvetítèskor, mikor mondta FN. koszi
Espanyol de Barcelona helyett az egyik meccs utani interjuban direkt, folyamatosan ismetelgetve Espanyol de Cornellànak hivta oket. gondolom ezt valami sertesnek szanta, hogy ok nem is barcelonaiak, vagy valami ilyesmi. az espanyol meg feljelentette ot a spanyol szovetsegnel (busquetsel egyutt), es ok meg kivizsgaljak. kabe ennyi.vinszentvega írta:Valaki elmondja, hogy mi volt ez a feljelentèses story, mert nem hallottam a közvetítèskor, mikor mondta FN. koszi
Egy jó kis 0-3 a Stamford Bridge-en, Messi, Iniesta és Lajos góljával, aztán Conte mehet is nyaralniCestus írta:Conte pozíciója már eléggé megingott a klubnál. A mostani fejlemények fényében nem bánnám, ha a kékek játékosai a mi párharcunkat használnák fel edzőbuktatásra.MessiNeymarSuarez írta:Na már csak ez hiányzott. Remélem Iniesta és társai nem sérültek le.
Remélem Chelsea ellen tud majd játszani, kicsivel több mint 2 hét van addig, csak össze szedi magát, de addig várjunk a hivatalos infóra, és reménykedjünk hogy ez a 2 hét túlzó.
Conte pozíciója már eléggé megingott a klubnál. A mostani fejlemények fényében nem bánnám, ha a kékek játékosai a mi párharcunkat használnák fel edzőbuktatásra.MessiNeymarSuarez írta:Na már csak ez hiányzott. Remélem Iniesta és társai nem sérültek le.
Remélem Chelsea ellen tud majd játszani, kicsivel több mint 2 hét van addig, csak össze szedi magát, de addig várjunk a hivatalos infóra, és reménykedjünk hogy ez a 2 hét túlzó.
Órák kérdése.Petr írta:Verma mikor is tér vissza?soadroli írta:Gerard Piqué ended the game with knee discomfort. He could have suffered an injury that keeps him out of the field for at least 2 weeks. [md]
Verma mikor is tér vissza?soadroli írta:Gerard Piqué ended the game with knee discomfort. He could have suffered an injury that keeps him out of the field for at least 2 weeks. [md]
Elkussoltatta a nézőket.MessiNeymarSuarez írta:Hogy ünnepelte? lemaradtamkristop írta:Valverde: "Piqué's celebration? I think he deserved to celebrate it that way, for everything that's happened this week."
a mester is jovahagyta.
Hogy ünnepelte? lemaradtamkristop írta:Valverde: "Piqué's celebration? I think he deserved to celebrate it that way, for everything that's happened this week."
a mester is jovahagyta.
Espanyol De CornellaMQuCsabi írta:Ha megtudjátok, mit mondott Morenonak, ne tartsátok magatokban. Elborult tőle a tag
Ez a gólöröm gyönyörű volt, kellett a szurkolók lelkének...kristop írta:imadlak haver <3
feljelentik, futyulik, anyazzak, o meg elkussoltatja a kozonseget a goljaval, amivel ikszre hozza a meccset, aztan kap egyet erte, erre megjobban felhuzza oket
Ezért sajnálom, hogy nincs az oldalon +1/-1 opció. Ez az a komment ami egy rendes vitát sem érdemel meg.Tivornya írta:A presidentét ha kicseréljük kb. bármelyik más KH-opciónkra, ugyanott vagyunk. Ernőbá taktikájában Busi sem az állandó villanófény, posztját ebben a rendszerben más is(Rakitic, S. Roberto, kisbusi, stb...) ellátja, ha kell.
Továbbra sem az a megoldás,hogy adjuk el az alapembereinket,csak mert kell a pénz.Tivornya írta: Busit is ugyanilyen elvi síkon említettem meg, mint átigazolási időszakban érdemleges játékos(ezennel megkérek mindenkit, hogy soha többé ne hőbörögjetek, ha zacskó szotyit dobnak a klubnak egy játékosért, mert látom, nektek ez bőven elég). A presidentét ha kicseréljük kb. bármelyik más KH-opciónkra, ugyanott vagyunk. Ernőbá taktikájában Busi sem az állandó villanófény, posztját ebben a rendszerben más is(Rakitic, S. Roberto, kisbusi, stb...) ellátja, ha kell.
Busit is ugyanilyen elvi síkon említettem meg, mint átigazolási időszakban érdemleges játékos(ezennel megkérek mindenkit, hogy soha többé ne hőbörögjetek, ha zacskó szotyit dobnak a klubnak egy játékosért, mert látom, nektek ez bőven elégStalkyard írta:A Piqué-s dologba inkább bele se megyek, annyira egyértelmű, hogy csak a jelenlegi keretből gazdálkodva nem lehetne elengedni. De azt azért kifejtenéd, hogy Busquets esetében ezt mégis hogy gondolod?
Én kedvelem a játékát, az igazán nagy meccseken sose lehetett rá panasz, a szíve a helyén van, egy ilyen ember kell minden csapatba. Puyol a No.1, de mint utód helyt áll, kell egy figura aki hátul összekapja a csapatot. De most is hozzá teszem, ennyi éven keresztül a maximumon teljesíteni baromi nehéz. Piqué tipikusan az a játékos, akit valaki vagy szeret vagy utál, a címekben viszont oroszlánrészt vállalt ő is.LG írta: Éppen Pep utolsó évében azért elég komolyan megzuhant, és LE alatt tért vissza csak igazán magas szintre, és ezekben az időkben a hozzáállásával is voltak gondok. Tény, hogy azóta ismét tud egy viszonylag korrekt szintet hozni, bár én ilyen az tanár jelzőket eléggé túlzásnak érzem.
Éppen Pep utolsó évében azért elég komolyan megzuhant, és LE alatt tért vissza csak igazán magas szintre, és ezekben az időkben a hozzáállásával is voltak gondok. Tény, hogy azóta ismét tud egy viszonylag korrekt szintet hozni, bár én ilyen az tanár jelzőket eléggé túlzásnak érzem.Ronaldinho&Barca írta:Örülök a hosszabbításának. Első barcás évei során biztos arra fogadtam volna, hogy 5 év múlva 100% nem lesz itt. Aztán Pep alatt alap emberré nőtte ki magát. Tanár mai napig, mellette pedig tényleg egy őskatalán. Vannak gyengébb időszakai, de kinek nincs könyörgöm?!