palesz77 írta:
Amúgy ezt komolyan nem értem.. Pontosan mikor nem érezte magát megbecsülve? Amikor nyáron a már 2 éves pocsék teljesítménye után nem "dobtuk ki"? Vagy amikor a még rosszabb ősze után nem futkostunk utána, hogy hosszabbítsunk vele? Amikor elkezdett berosálni, hogy nem kap majd jó szerződést senkitől, akkor elkezdett játszani is, láthatjuk hogy ment neki, 3 hónapja bombaformában. Érdekes, hogy pont most.. Erre már azt mondta a klub, hogy ez olyan teljesítmény, hogy érdemes hosszabbítani, akkor nem fogadta el, merthogy ő 3 évet akar. Kapott most 2+1 évet, ugyan olyan fizetéssel, érdekes, most ez sem lett jó hirtelen.. Ha ez szerintetek nem a pénz miatt van..
aki fontos a csapatnak, azzal általában két évvel a szerződés lejárta előtt már újat kötnek (nemrégiben piqué, busquets, és jelenleg alba, akinek 2017ig van), aki nem annyira, de azért jó lenne ha maradna, annál húzzák (bartrának az előző hosszabbítása, most pedro lesz ilyen helyzetben), akire pedig egyáltalán nincs szükség, annál hagyják a szerződést belépni az utolsó évbe, majd hagyják kifutni. amivel nincs baj, az egyik fél nem akarja folytatni, elválnak a felek. de itt most az van, hogy az edzőnk abba a kategóriába rakta, hogy fontos a csapatnak (egész évben ezt mondta, ő szeretné a folytatást), a játékos szerette volna folytatni, a klub pedig beszélni se volt hajlandó róla. de aztán az utóbbi meggondolja magát, miután egyszerűen nem tudják pótolni (fifa ban + gyenge jobbhátvéd felhozatal), és odaraknak elé egy 1+1 évet, amit szerintem is érezhetett tiszteletlenségnek (a klub szempontjából persze egy ésszerű ajánlat), miközben például xavinak a 2016ban lejáró szerződését 2018ig megakarták még hosszabbítani (xavi teljesítménye is ugyanúgy lejtmenetben évek óta). alves 3 évest akar, "
csak" 32 éves, most kapott egy 2+1et, ami simán elfogadható, de a tüske ott van benne, és makacskodik.
ha pénz kérdés lenne, és arra menne, mint ahogy páran írjátok, akkor már januárban megegyezett volna valami gazdag csapattal és bejelentette volna előre, hogy ő távozik, mint valdes. mert ugyan "
öreg" már, de így se sokan szaladgálnak azon az oldalon, akik jobbak lennének nála, a tavaszi teljesítményénél meg talán senki se volt jobb. ahova lazán beférne, bl csapat, és a fizetését is állni tudják az szerintem a mu, psg, city, juventus négyes.
a szerződése már majdnem lejárt, de még mindig hagy egy kiskaput a klubnak, hogy megkapja, amire vágyik, erre volt jó ez a nyilatkozat. meg elvileg arra, hogy ne higgyék el hogy már mindenhova aláírt, meg hogy csak a pénzt akarja, de úgylátszik ez nem jött neki össze
és én se tartom ezt jó döntésnek, de szerintem értem honnan gyökerezik.