Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hmm akkor más mérkőzéseket néztünk!FCB_gábor írta:
Fizikálisan nincs gond vele, pl. elvesztett fejpárbajt még nem láttam tőle. Olyat se láttam, hogy elnyomták volna. Lehetne gyorsabb, de szerintem ő olyan Deco és Xavi féle játékos, aki villámléptek nélkül oldja meg a dolgokat.
Néha elszór 1-2 labdát, de láttunk már olyan játékost(pl. Busi) aki így kezdte, aztán a rutinnal gyorsan belerázódott.
Védekezésén meg nem sok csiszolni való van, lévén marha sok labdát szerez.
Most hirtelen csak ezt találtamTocy írta:
Nekem akkor is Bayern rémlik...de igazad van, amíg nincs igazolásunk, nem lehet eladásunk
Fizikálisan nincs gond vele, pl. elvesztett fejpárbajt még nem láttam tőle. Olyat se láttam, hogy elnyomták volna. Lehetne gyorsabb, de szerintem ő olyan Deco és Xavi féle játékos, aki villámléptek nélkül oldja meg a dolgokat.Bob_Marley írta:Szépen teljesített Thiago, le a kalappal előtte, de még mindig elég labilis játékos, sokat kell még fejlődjön, kis izmot is pakolhatnak még rá, s a védekezésén is kellene csiszolni!
Teszem hozzá, én sem adnám el Keitát...de ha jön Cesc, és Keitát el akarja vinni valaki nagy pénzért...megfontolandóBob_Marley írta:Olvasgatva meg kell védenem Keitát, s nem is hiszem, hogy eladnák, esetleg jövőre!
Szépen teljesített Thiago, le a kalappal előtte, de még mindig elég labilis játékos, sokat kell még fejlődjön, kis izmot is pakolhatnak még rá, s a védekezésén is kellene csiszolni!
Nem hiszem, hogy előrébb lenne a sorban a mali játékosnál, aki szakmailag, s taktikailag is egyenlőre többet ad a csapatnak!Fabregas érkezésével nagyon érdekes szituáció áll fell, s véleményem szerint nem Mascherrano, hanem Busquets fog egyre többször feltűnni Pique párjaként!Meglesz a variációs lehetőség bőven, Afellay meg nem kp hanem szélsőt játszat vele Pep, több-kevesebb sikerrel!
Egy szó mint száz, növekedne a repertoár, de Keitának ebben a csapatban van helye, s nem azért mert Pep kedvence, hanem iszonyat kiegyensúlyozott játékot mutat be, s ez aranyat ér!
Villa 30éves, rá már nem lehet építeni. Egy komolyabb sérülés és vége a dalnak, oda a pénz amit kiadtak érte.csababarca írta:A mai áraknál,ahol egy Neymar 45, Sánchez 40 körül mozog,akkor egy Villa minimum 60nál kezdődik.
Nekem akkor is Bayern rémlik...de igazad van, amíg nincs igazolásunk, nem lehet eladásunkBobberto írta:Nekem a Milan rémlik, de az is erősen pletyka szagú. Egyelőre szerintem ezek az eladási hírek semmit sem érnek, míg meg nem szerzünk valakit, hiszen annak a fejében valószínűsíthető, hogy honnan és ki távozhat.Tocy írta:Amúgy asszem a Bayern akarta vinni Keitát 15 millióért...ha annyit adnának érte, vagy mjuk felvinnénk 18ra, Cesc érkeztével túl lehetne rajta adni...
Nekem a Milan rémlik, de az is erősen pletyka szagú. Egyelőre szerintem ezek az eladási hírek semmit sem érnek, míg meg nem szerzünk valakit, hiszen annak a fejében valószínűsíthető, hogy honnan és ki távozhat.Tocy írta:Amúgy asszem a Bayern akarta vinni Keitát 15 millióért...ha annyit adnának érte, vagy mjuk felvinnénk 18ra, Cesc érkeztével túl lehetne rajta adni...
A személyeskedés nem azt jelenti hogy random dobálunk be neveket innen-onnanmessideco írta:Kár, hogy Fucile sehol sem szerepel, mint lehetséges érkező. Mindkét szélen bevethető, kitűnő kiegészítő ember lenne szerintem. Tudom, hogy a modik nem szeretik a személyeskedést, de szakmai szempontok szerint is jó lenne a megvétele. Sajnos erre nagyon kevés esélyt látok, talán az edző még a Chelseabe is elviheti...
Szerintem meg csak a fanok fognak örülni. A keretnek nagy boost, de nem ilyen áron.Game90 írta:!daffy írta:ez a vezetőségnek presztízs kérdés
![]()
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8892_n.jpg
Van egy olyan érzésem, hogy Sánchezről már lemondtunk és most már Fabregas az első számú célpont. Szerintem meg is fogjuk szerezni 40 millióért, ami azért egy elég akciós árnak mondható, bár a haterek nem fognak örülni...
!daffy írta:ez a vezetőségnek presztízs kérdés
5-6 éve pl mindig volt a bajnoki meccsekre 2-3 kimaradó.Tocy írta: Meg akkor az alapkezdő mellett a 7 cserénk? Pinto, Fontás, Adriano, Mascherano, Thiago, Fabregas, Sanchez...és akkor Keita, Afellay? Hát nem tudom, hogy jön ez össze...
Amúgy szerintem is jön Fabregas...illetve most úgy gondolom, hogy Rosell nem fogja hagyni a dolgot, bár ez Sancheztől is függ. Ha sokért hozzuk, akkor lehet, hogy nem megy bele Cescért is egy drága bizniszbe...de viszont adja magát a kérdés, hogy ha jön Fabregas+itt van ugye Thiago, aki óriási tehetség, amit folyamatosan bizonyít is...akkor mi lesz Keitával? Pep kedvence...nem hinném, hogy nagyon sokat padozna, vagy nem játszana...akkor viszont 2 posztra 5 játékos sok, úgy, hogy mindnek játszani kéne. Meg akkor az alapkezdő mellett a 7 cserénk? Pinto, Fontás, Adriano, Mascherano, Thiago, Fabregas, Sanchez...és akkor Keita, Afellay? Hát nem tudom, hogy jön ez össze...daffy írta:el fogjátok hozni 40 körül. ez a vezetőségnek presztízs kérdés. most itt a lehetősék,nem fogják hagyni még egyszer kicsúszni a kezükből.csababarca írta: Fabregas 39m? az a baj,hogy ha ezt meg is adnánk,kitalálnák,hogy mégse,mert 50ért mehet csak. Bár azok az árak után,amikkel eddig dobálóztak a londoniak,ez elég baráti,de én még mindig azt mondom, 35 a max.
el fogjátok hozni 40 körül. ez a vezetőségnek presztízs kérdés. most itt a lehetősék,nem fogják hagyni még egyszer kicsúszni a kezükből.csababarca írta: Fabregas 39m? az a baj,hogy ha ezt meg is adnánk,kitalálnák,hogy mégse,mert 50ért mehet csak. Bár azok az árak után,amikkel eddig dobálóztak a londoniak,ez elég baráti,de én még mindig azt mondom, 35 a max.
Messithebest írta:Villáért 30 isteneeeem bef*sokSzerintem talán 60ért megválnánk tőle... de inkább 70..... Jó hogy nem Messit akarják vinni 30ért
Amúgy jöhetne mostmár Sánchez vagy Rossi, illetve José Angel, esetleg Botia.... Jeffren mostmár dönthetne, vége az EB-nek. Thiagot pedig MEG KELL TARTANI!!!! 40 alatt szóba se állni senkivel
![]()
villa nem megy oda,de azért na...Ilúvatar írta:bazze.... Chelsea egy vicc... annyi csatáruk van... ott van drogba, torres, lampard és anelka.... minek neki villa?
Villa itt marad nálunk és kész.
Alberto10 írta:A Sporthirado tényleg egy megbízhatatlan sportoldal, tele kacsával stb., nem véletlenül van tiltólistán, de ez a hír amit messibingyo linkelt valóban a SPORT-ról származik, már lehozta a goal.com (ami egy korrekt és talán az egyik legnagyobb futball website) ugyanígy a barcelonai SPORT-ra hivatkozva pár napra rá, és most az SH is.Firefox írta:Az SH azt írta, hogy a SPORT című spanyol lapról van.Direkt felmentem rá és semmi ilyen nincs az ég világon.Meg amúgy is, ha az SH gondol egyet, olyan cikkeket dobnak ki, hogy az embernek feláll a hátán a szőr.Stalkyard írta:
BOCS AZ OFF MIATT!!!
Tehát ez a hír valóban a SPORT szüleménye, és érdekes, hogy maga a nyilatkozat, amit Sancheznek nyilvánítanak csak a címbe szerepel mind a SPORT-on, mind azokon az oldalakon, amik a katalán lapra hivatkozva lehozták. Tehát valóságalapja nagyon így sincs.Ráadásu, ahogy látom a SPORT-on utólag kicsit kozmetikázták is az egészet....
Persze az SH ettől még mindig tiltólistás, ezért inkább a goal-ról, vagy az eredeti Sport-os cikket kelett volna ezt belinkelni!
források:
SPORT: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 5446.shtml
goal.com: http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... e-the-best