Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ebben szerintem nincsen semmi meglepő. A szerződése csak 2015-ben jár le, tehát nem sürgeti az idő az Arsenalt, ezért ez az egy év nem igazán befolyásolja Fabregas árát. Tény, hogy volt már jobb szezonja, de azért annyira nem volt ez rossz, hogy emiatt csökkenjen (jelentősen) az átigazolási összeg. Sőt, igazábol csak a Nou Campban játszott nagyon rosszul azokon a meccseken, amit láttam. Az Arsenalban meg eddig se nagyon nyert, tehát ez sem változásd írta: Az viszont egy vicc, hogy egy játékosnak, aki kifejezetten [auto_cenzúra] éven van túl, VB győzelmet fel tud mutatni ugyan tavaly nyárról, de csak epizódszerepben, klubszinten semmit nem nyert és nem telesített jól, egy évvel kevesebb van a szerződéséből és alig esett az ára.
Ezen el kell gondolkodni.
viszont ha záros határidőn belül nem mozdulna cesc,akkor elképzelhető,hogy más alternatíva után néztek,mert xavi egyre kevesebbet fog bírni. legalábbis én el tudom képzelni.Fecooo írta: Wenger feszegeti a határokat, mert ha záros határidőn belül nem adja be a derekát, akkor rosell is megunja, és akkor ott marad neki egy motiválatlan játékos, akinek az ára gyorsabban fog zuhanni, mint a teljesítményének értéke... az idő nekünk dolgozik
nem feltétlenül... Wenger és az Arsenal minél több pénzt akar kisajtolni a Barcából, hülyék lettek volna meghatározni egy konkrét összeget. szóval könnyen el tudom képzelni, h Wenger aláíratta a szerződést Fabregas-szal, mondván majd kiderül mennyit ajánl a Barca és majd megpróbálják a maximumra tornázni és Cesc ebbe beleegyezhetett... egyébként ez azért lehet reális, mert amikor a szerződést aláírta, még szó sem volt eladósodásról a Barcánál, így nyugodtan gondolhatta, h úgyis addig folynak majd a tárgyalások, míg olyan árat nem ajánl a Barca, ami megfelel az Arsenalnak is... (legalábbis Txikiék így tárgyaltak...)nem tartom lehetetlennek...d írta: Ha ez így lenne, akkor lenne egy normális kivásárlási ára Fabregasnak abban a szerződésben - akár kifejezetten a Barcelona felé is.
Ha ez így lenne, akkor lenne egy normális kivásárlási ára Fabregasnak abban a szerződésben - akár kifejezetten a Barcelona felé is.Fecooo írta:mi van, ha azért írta alá Cesc az 5 éves szerződést, mert Wenger ezzel a feltétellel ment bele abba, h "maaaajd egyszer" elengedi a Barcához, ezáltal mindenképpen csak nagy pénzért jöhetne létre a klubváltás a következő 2-3 évben... (ez lett volna az ő "közvetett hálája" az Arsenalnak és Wengernek)
hogy nem ír alá olyan szerződést,amit derogál neki betartani.gergo9 írta:Azért az egészen elképesztő amit csinál Wenger 3éve Fabregassal.
Cesc úgyahogy korrekt volt nem verte ki a hisztit szépen várt , ugye be volt igérve hogy elengedik ha arról van szó erre megint szemenköpte.
Ezekután mégis mitvár el a játékostól?
Fantasztikus...Fecooo írta:24 millió, de ebből idén csak 6-ot lát a csapat, ugyanis 4 éves részletre veszik meg az opció szerint, a 12 millás éves fizetésének megspórolása szinténHunter91 írta:Ibráért kapott 20 millió euró hova lett? Ezzel együtt van 45 millánk?
vö.Fernando írta: A goal.com is tiltott oldal, mert egy szenny.
ON: sajnálom, h Sanchez nem jött össze, remélem jövőre egy BL-csoportba kerülünk a Shopping Cityvel és hazaküldjük őket egy 5össelAndris írta:A "tiltottak listája":
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarketweb.com
www.transfermarkt.de
www.stop.hu
Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal.
A goal.com is tiltott oldal, mert egy szenny.sjd írta:goal.com már lehozta, szóval nem kell tiltott oldalt idézniLionel Kicsi Messi írta:Arsene Wenger szerint se Nasri,se Fabregas nem távozik az Arsenaltól! Mondjuk ez elég kevés Forrás: http://atigazolasok.gportal.hu/
nem reklám miatt írtam be a webcímet!
24 millió, de ebből idén csak 6-ot lát a csapat, ugyanis 4 éves részletre veszik meg az opció szerint, a 12 millás éves fizetésének megspórolása szinténHunter91 írta:Ibráért kapott 20 millió euró hova lett? Ezzel együtt van 45 millánk?
goal.com már lehozta, szóval nem kell tiltott oldalt idézniLionel Kicsi Messi írta:Arsene Wenger szerint se Nasri,se Fabregas nem távozik az Arsenaltól! Mondjuk ez elég kevés Forrás: http://atigazolasok.gportal.hu/
nem reklám miatt írtam be a webcímet!
Én pedig csak ezt szeretném kiragadnipalesz77 írta: Szóval egyedül nem képes megbontani egy védelmet, max ha Xavi odaszórja a lasztit, de abba meg semmi új nincs, ezt csináljuk 3 éve. És egyre nehezebben megy, ezt a tavasz is bizonyította. Nem csak az ellenfelek ismerik ki egyre jobban és jobban a játékot, hanem a csapat is kezd beleszürkülni.
Igen lehetne jó indok az, hogy Alexis valóban álló helyzetből is kiválóan játssza meg az 1 az 1-es szituációkat (bár a lendületből való cselezés 85%-ban alkotja kb. a játékát még így is, ez pedig nyilván egyfelől az Udinese stílusából, minőségéből is fakad.), de amikor területről beszélünk, beszélek, akkor a csapaton belüli területre is értem. Tehát a Barcelona játékán belül nem lenne elég helye arra, hogy kibontakozzon.palesz77 írta:Csak erre reagálnék most. Sancheznek nem kell túl nagy terület a cseleihez. Nem tudom hogy láttad-e már játszani, de ha igen, akkor biztos feltűnt, hogy egyhelyben fogással is megveri a védőket kb... Nem kell neki nagy terület, ha van persze könnyebben elviszi a védő mellet, de ki nem? Messinek is jobban megy ha van területe, de ha nincs, akkor is képes megoldani a dolgokat. Szerintem ő nagyon passzolna ide...![]()
Ha meg Rossi jön, akkor kíváncsi leszek, hogy ő hogy tör fel egy védelmet egyedül. Mert az üresbe futás szép és jó, csak "nem megyünk vele semmire". Ezt csinálja Villa-Pedro-Bojan is, szerintem nem kell még egy ember, aki ezt a vonalat képviseli. Mert cselezni nem tud annyira, hogy ezt megtegye, vannak jó megmozdulásai, szép cselei, de bőven nem ezekből él meg... Szóval egyedül nem képes megbontani egy védelmet, max ha Xavi odaszórja a lasztit, de abba meg semmi új nincs, ezt csináljuk 3 éve. És egyre nehezebben megy, ezt a tavasz is bizonyította. Nem csak az ellenfelek ismerik ki egyre jobban és jobban a játékot, hanem a csapat is kezd beleszürkülni. Ezért kéne szerintem inkább Sanchez, hogy valaki új színt vigyen a támadásokba... És ezért örülnék kevésbé Rossi érkezésének. Ha tegyük fel 2 éve jött volna Ibra helyett, akkor azt mondom oké, passzol ide, mi meg istenkirályok vagyunk az új taktikával, nem kell a változás - amúgy én anno örültem Ibrának, de ő sajna nem jött be. De azóta eltelt 2 év, és valamit újítani kéne, mert ha ugyanezt csináljuk még jó darabig, akkor annak nem lesz jó vége....
Nem akartam beléd kötni, remélem nem úgy jött le, ezt általánosságban írtam, csak pont te foglaltad össze egy mondatban a 2 dolgot amiről írni akartam...
Villa 40milliójához viszonyítva Rossi simán jó 30m-ért.csababarca írta:Nagy kár, pedig már kezdtem reménykedni Sánchez leigazolásában.
Rossi nem ért 30at, max 20ért hoznám, ha meg annyiért nem engedik,szét kell nézni másnál.
Ezért nem kell bagóért túladni a fiatalokon.Rivaldo11 írta:Ez már mindig így lesz??? Jönnek az arabok, és ránklicitálnak-vagy bárkire, akit követni, utánozni akarnak?
Jó lenne, ha nem mennének el ilyen irányba a dolgok.
Csak erre reagálnék most. Sancheznek nem kell túl nagy terület a cseleihez. Nem tudom hogy láttad-e már játszani, de ha igen, akkor biztos feltűnt, hogy egyhelyben fogással is megveri a védőket kb... Nem kell neki nagy terület, ha van persze könnyebben elviszi a védő mellet, de ki nem? Messinek is jobban megy ha van területe, de ha nincs, akkor is képes megoldani a dolgokat. Szerintem ő nagyon passzolna ide...Alberto10 írta: Alexis inkább olyan csapatokba illene, mint a Real, ahol több terület adott egy támadásvezetésnél, ellenben a Barcelonával, ahol rendre felállt védelem ellen kell feltörni a "falat", ami Giuseppe egyik nagy erénye.