Mihu írta:A videón látottak alapján a tegnapi teljesítménye egyenlő a 0-val. Ezért mondtam én mindig is, hogy eddig még ha nem a brazil bohóc ligában láttam játszani, mindig egy óriási nulla volt ahhoz képest, mint amekkora sztárnak és tehetségnek beállítják.
Ha a Barcában jól fogja tolni, akkor nem érdekel, hogy a válogatottban mekkora homály, de eddig amit jegyzett csapatok ellen mutatott az nagyon nagyon kevés egy 57 millió eurós játékoshoz képest.
Ha Neymar teljesítménye O volt akkor mutass már nekem olyan játékost a tegnapi meccsről akinek legalább 2-es teljesítménye volt. Talán Oscar volt az egyedüli, aki még említhető. Az agyonsztárolt Marcelo, Fred, Hulk, Lucas Moura (na jó ő csere volt) se csinált semmit. Egy Paulinho-Luis Gustavo tengellyel maga mögött, úgy hogy neki kellett visszajárni labdáért nem könnyű. Ennek ellenére voltak szép megoldásai.
Nem állítom, hogy brillírozott, de nem kéne senkit zsigerből lehúzni. Számos példa van rá, hogy valaki remekel a klubcsapatában, a válogatottban pedig nem tud úgy kitűnni, vagy épp az ellentettje.
Én nem attól félek igazán, hogy nem képes felvenni a spanyol liga ritmusát vagy nem tud alkalmazkodni, hanem, hogy akkora nyomást helyeznek rá, amit nem bír el. És ez nem az ő gyengesége lenne. Egyszerűen nagyítóval lesik minden egyes lépését, nagyon fiatal, nincs olyan nagy rutinja. Azok biztos csalódni fognak benne, akik a megváltót várják.
Az 57 milliót pedig hagyjuk már (amit amúgy is 3 év alatt kell kipengetni). Nézzük már meg a mai piacot. Ahol egy Higuain 30, Cavani 60+, Isco 35, Bale 90!, akkor mit várunk.