rivaldo23 írta:Szvsz Bojan, Jeffren, Thiago is akár mehet és jöjjön Cesc és AS. Az akadémián is vannak olyan játékosok akik a fennt említett tehetségeinket pótolhatják ilyen pl Soriano és Delafeou.. Xavi helyetteseként meg egyértelműen Cesct látnám szivesen a későbbiekben. Érdekes mikor Piquét visszavettük a MU-tól senki nem háborgott h ha egyszer elment miért is jön vissza. Pep meg amúgy is tudja, h kik kellenek neki, ha ő nem akarná Fabregast nem hinném h ennyi pénzt áldoznánk a megszerzésére.
Azért ez egy kicsi felelőtlen volt. Bojan, Jeffren és Thiago is menjen? Bojan még mindig nagy tehetség, még csak 20 éves, de már beleérzett, milyen igazi Barca játékosnak lenni. Jeffren nagyon sokat nem tett, lehet, hogy neki tényleg mennie kéne. Na de Thiago?

Ő rettentő nagy tehetség, én ritkán látok olyat, hogy valaki felkerül a felnőtt csapathoz, s első meccsein bolondítja az ellenfelet. Ezt elfelejteni nem lehet. Ő a legnagyobb kp-s reménységünk, semmiképpen nem szabad eladni, Fabregasnal is nagyobb lehet. Jonathan Soriano már 26 éves lassan és nem épp jó Villa pótlására, mert valószínűleg elmegy a Rómába és túl idős, hogy berobbanjon az ificsapatból. Nem mondom, hogy lehetetlen, de neki itt már nincs sok helye, sok sikert a továbbiakban. Dealofeu meg még csak egy 17 éves gyerek, a B csapatban még nem nagyon bizonyított, alig játszott pár mérkőzést. Az említett játékosok már "értenek" a felnőtt Barcához, itt a helyük. Esetleg kölcsönbe távozzanak.
Én nem vagyok benne biztos, hogy Pep szeretné annyira leigazolni Fabregast, szerintem Rosell, esetleg a játékosok szeretnék annyira csapatban látni. Én is viszonylag örülnék neki, hazakerülne, de kimondott szükségünk Thiago mellett nincsen rá. AS meg kicsit szerintem drága lenne, bár nem tudom. Ha Jeffrén megy, ő jöjjön.