Enrique írta:Azért ez a 9 misi kicsit komolytalan, hiába nagyon jó játékos és hiába kulcsszereplő a védelemben. De nem egy Iniesta, nem egy Suárez, akiknek a szintjére akarja hozni magát. Alexis is inkább elment a MU-ba, minthogy a City-ben halomra nyerje magát kicsivel kevesebb pénzért, kétlem, hogy teljesen elégedett a döntésével per pillanat.
Van egy fizetési keret, abba hiába megy (?) el Gomes, Denis, Vidal, stb., nem fog beleférni, mert jön (?) Grízember, más is esetleg. Egyébként ez az egész 'ki mennyit keres' egymás között nem is érdekli a fiúkat szerintem, de annak is elejét kéne venni, hogy mindenki kisajtolja az utolsó forintot is a klubból - Umtiti egyszerűen nem tart még ott, hogy ezt megtegye. Ha ott fog tartani, akkor meg nem fog rászorulni erre, mert megkapja majd, ahogy Messi, Iniesta, Robi vagy Piqué is.
Egyetértek. Egy átlag kezdőjátékos szintű fizetést nyilván kell neki adni és meg is érdemli, de Iniesta és Suárez szintje azért így a második szezonjában elég erős.
Nyilván ilyenkor várni kell, mert ilyen ügyekben mindig jönnek zsákszámra a hírek, főleg azért is mert VB lesz. Én rettenetesen nagyot csalódnék benne, ha emiatt képes lenne eligazolni a MU-ba.
Mindenesetre akinek nem tetszik a helyzete, van ajtó.
Egyébként ezt a kivásárlási áras baromságot is cseszettül illene már végleg kidobni a búsba itt a spanyol ligában is, mert egyszerűen vérlázító hogy a spanyol klubok mennyire hátrányba kerülnek emiatt mind az ehhez hasonló "bértárgyalásoknál" mind pedig az olajosok és az angol klubokkal szembeni versenyben. Régen még oké volt, mert senki se fizetett volna 100 milliót senkiért, de 2018-ban jön egy Párizs és röhögve kicsengeti a 220-at. Illene lépni valamit, mert a saját klubjaikat gyengítik ezzel.
Ezzel együtt az is igaz, hogy érdekes módon csak mi szívunk a kivásárlási árakkal, a Realnal nem emlékszem hasonló szitura a közelmúltból. Pedig ott még alacsonyabbak is a bérek, mint nálunk. Érdekes módon ott ki tudnak alkudni megfelelő kivásárlási árakat, és onnan egy játékos sem akar elmenni, még szerencsétlen Bale-t vagy James-t is úgy kell erőszakkal kiebrudalni. Én ezt egész egyszerűen nem értem.