Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2019.09.21. 22:29:50

Meg a Bilbao edzojekent azt mondta, hogy szeretne a Bilbaot a Barcelona szintjere hozni. Igy, vagy ugy, de megcsinalta. Tapsot erdemel az oreg. Csak kacagni tudok mar ezeken a szerencsetlenkedesen.
zknym
Jugador del Barça

2019.09.21. 21:53:33

elképesztő, hogy milyen stabilan, megingathatatlanul tudja hozni 2 éve a semmit, Suarezzel és Busquetssel kézen fogva mehetnének világot látni (utóbbi most jó helyen ül, végre valahára).
Fehér zsebkendő...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.09.21. 21:51:01

Tomix354 írta:Elképesztő szerencsénk van, hogy az elmúlt évek leggyengébb RM-ja illetve a legjobb éveiken túllépő Matraccal kell versenyezni hazai fronton egyébként semmit sem nyertünk volna mióta itt van EV. Az az elkeserítő, hogy nem látom azt hogy az év végén elküldik. Ha a tavalyi után ez nem történt meg, akkor mi kell hozzá?
Tudod mi az elképesztő szerencse?!

Hogy anno 2008-ban, Laportáék(bár ezt hívhatnánk szakmai hozzáértésnek) nem őt választották Guardiola helyett...

El nem tudom képzelni hogy hány meztelen, prostizós képe lehet Bartomeuékról, de gyanitom az egész kínai témát prostikkal töltötték együtt, hogy azóta sem képesek kirúgni a fenébe, és keresni valami mai Barca-színtű ezdőt. #-o
Tomix354
Entrenador del Barça

2019.09.21. 21:40:05

Elképesztő szerencsénk van, hogy az elmúlt évek leggyengébb RM-ja illetve a legjobb éveiken túllépő Matraccal kell versenyezni hazai fronton egyébként semmit sem nyertünk volna mióta itt van EV. Az az elkeserítő, hogy nem látom azt hogy az év végén elküldik. Ha a tavalyi után ez nem történt meg, akkor mi kell hozzá?
andreas
Jugador del Barça

2019.09.21. 15:54:15

MQuCsabi írta:Mérnökös példához: Akkor Ernő bának ez a harmadik lehetősége, év végé8g nem szabad bántani... :D ;)
Mondjuk azt:) : Ernőbácsi egy( macska), akinek 7 élete van a Barcában...hatot már elvesztegetett a (semmire)?
Ám nem is vele van a legnagyobb gond... mert aki kitalálta a 7 életet(jelen esetben a vezetőség) lehet ad neki egy 8. at?:)
Valójában nem 7 a hét, de legyen ez a szám egy viszonyszám:) , mi mint szurkolók akikből él a klub, átéltünk xxx meccset és nem láttam, max egyszer hogy a 7-ből nem kellett levonnom életet.

És még mindig itt van EV.. valószínűleg már -12 életnél jár:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.09.21. 15:40:03

MQuCsabi írta:Mérnökös példához: Akkor Ernő bának ez a harmadik lehetősége, év végé8g nem szabad bántani... :D ;)
Most már valószínűleg szezon végéig úgy is marad, ha csak nem lesz vmi nagyon komoly mélyrepülés ősszel, de erre ezért kicsi az esély, a bajnokságért harcban leszünk, mert a keretünk annyira erős, hogy a meccseink nagy részét be fogjuk húzni, botlásaink persze lesznek, de nincs olyan erős ellenfelünk jelenleg a ligában, aki ebből komolyabb előnyt kovácsolhatna. Az Atleticot jó csapatnak tartom, de már nem annyira, mint 2014-2016 környékén, a Real pedig szvsz jelenleg nem sokkal erősebb, mint pl. a Sevilla. A BL-ben is a min. a második hely meglesz. Tehát a legvalószínűbb, hogy majd egy újabb tavaszi égés után nyáron köszönünk el tőle.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2019.09.21. 14:31:18

Mérnökös példához: Akkor Ernő bának ez a harmadik lehetősége, év végé8g nem szabad bántani... :D ;)
Kép
andreas
Jugador del Barça

2019.09.21. 11:55:08

LG írta: Nem kell megvárni, amíg elküldik az embert, ebben a sportban illik nagyobb égések után önként lemondani. Ennek az embernek ezt legkésőbb a Liverpool elleni kiesés után kellett volna megtennie. Így most már én is abban reménykedek, hogy a maradásába a vezetőség is bele fog bukni.
Hogy mi illik vagy mi nem ez tényleg egy jó téma, ahogy az is, mikor mondod azt, elég volt mert ezt a (posztot) már nem tudom ellátni.
Mondhatunk A-t is meg B-t is, de az biztos, amíg a felette lévő emberek alkalmatlanok?
recrea
Llegenda del Barça

2019.09.21. 11:32:59

Egyrészt a csapat játékáért elsősorban az edző a felelős meg a játékosok. Másrészt nem hagyom, h a klubon röhögjön a világ, hanem felelősséget vállalok és elköszönök, mert felismerem, h ez nekem magas szint. És ez neki magas szint.

A vezetőségbe nem megyek bele, nyilván gáz, de már nem érdekel, nagyon elfáradtam a tavalyi szezonban :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.09.21. 11:31:24

andreas írta:Itt elsősorban nem EV a probléma, inkább azok az emberek akik felette vannak.

Egy idióta példa: Ha mondjuk te vagy én vagy akárki mérnökként dolgozik és tegyük fel, elrontod a rajzokat.. először azt mondjak hoppá(többet ne forduljon elő) aztán a másodikra már szigorúan néznek, a harmadiknál meg szépen megköszönik az addigi munkádat!

Amennyiben ez nem így történik, valami baj van és nem csak a mérnök emberrel.
Nem kell megvárni, amíg elküldik az embert, ebben a sportban illik nagyobb égések után önként lemondani. Ennek az embernek ezt legkésőbb a Liverpool elleni kiesés után kellett volna megtennie. Így most már én is abban reménykedek, hogy a maradásába a vezetőség is bele fog bukni.
andreas
Jugador del Barça

2019.09.21. 10:53:24

Itt elsősorban nem EV a probléma, inkább azok az emberek akik felette vannak.

Egy idióta példa: Ha mondjuk te vagy én vagy akárki mérnökként dolgozik és tegyük fel, elrontod a rajzokat.. először azt mondjak hoppá(többet ne forduljon elő) aztán a másodikra már szigorúan néznek, a harmadiknál meg szépen megköszönik az addigi munkádat!

Amennyiben ez nem így történik, valami baj van és nem csak a mérnök emberrel.
recrea
Llegenda del Barça

2019.09.21. 06:10:55

optimus írta:
recrea írta:Max Te értelmezed így ;)
És ettől még így van, ne legyünk már naívak :)
Erre kíváncsi vagyok. Mi van így?

Csávó rommá ver mindenkit aki szembe jön. Mi dolga lenne még??
Te miről beszélsz? :D
Az van így, hogy amíg megkapja az évi 30-50 milliót nálunk, addig nem fog tingli-tanglizni hazamenni Argentínába, illetve az a klub sem létezik, aki ezt kifizeti neki rajtunk kívül. Szóval sem említettem, h nem érdemli meg, vagy a képességeit, nem degradáltam, csak a kollégára reagáltam, h nem fog lelépni csakúgy bármelyik év végén. Minden más a képzeleted szüleménye. Megvan?
optimus
Jugador del Barça

2019.09.21. 03:12:06

recrea írta:Max Te értelmezed így ;)
Erre kíváncsi vagyok. Mi van így?

Csávó rommá ver mindenkit aki szembe jön. Mi dolga lenne még??
recrea
Llegenda del Barça

2019.09.20. 20:29:18

Max Te értelmezed így ;)
optimus
Jugador del Barça

2019.09.20. 19:59:11

recrea írta:Nyugodj meg, Messi ki fogja még pár évig venni a 30 milliót a klubból, nem fog sehova menni. Focit szereti, és egyelőre nem létezik az az arab vagy orosz, aki megfinanszírzná őt.

És Neymar sem fog jönni télen :D kinyírtok vele, komolyan mondom. Itt még mindig a topik gazdája a ludas.
Azért inkább 60 az a 30 :)

Aranyos Hogy úgy írod ezt mintha Douglas szinten hokizna a pénzért és nem magasan a világ legjobbjaként nyomná végig a szezonokat, és veregetne agyon gyakorlatilag egyedül világlegjobbja csapatokat.
LG írta:Messiben nem vagyok biztos annyira. Nagyon szeretne BL-t nyerni, ez látszott az elmúlt két szezonban. És joggal érezhette, ha a csapat többi tagja ehhez nem tett eleget. Ha most is összejönne vmi gyalázatos kiesés, akkor el tudom képzeli, hogy besokallna. Nem azt mondom, hogy tényleg eligazolna, de talán megfordulna a fejében. A City pl. meg tudná fizetni, és már így is nagyon erősek, vele együtt pedig már egyértelműen a legnagyobb favoritok lennének a BL-ben.
Azért nem tudom mit kellene tennie hogy elhigyjük neki hogy nem akar elmenni és innen max levezetni fog elmenni :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.09.20. 18:53:54

Messiben nem vagyok biztos annyira. Nagyon szeretne BL-t nyerni, ez látszott az elmúlt két szezonban. És joggal érezhette, ha a csapat többi tagja ehhez nem tett eleget. Ha most is összejönne vmi gyalázatos kiesés, akkor el tudom képzeli, hogy besokallna. Nem azt mondom, hogy tényleg eligazolna, de talán megfordulna a fejében. A City pl. meg tudná fizetni, és már így is nagyon erősek, vele együtt pedig már egyértelműen a legnagyobb favoritok lennének a BL-ben.
recrea
Llegenda del Barça

2019.09.20. 16:23:24

Nyugodj meg, Messi ki fogja még pár évig venni a 30 milliót a klubból, nem fog sehova menni. Focit szereti, és egyelőre nem létezik az az arab vagy orosz, aki megfinanszírzná őt.

És Neymar sem fog jönni télen :D kinyírtok vele, komolyan mondom. Itt még mindig a topik gazdája a ludas.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2019.09.20. 10:56:55

Télen remélem jön valami erősítés, Coutinho is azért nem jött nyáron mert kifutottunk az időből, remélem ez lesz Neymarral. Télen nem jönne Neymar akkor én nem remélek túl sok jót, bár ezt a madridot fél gőzzel lefogjuk hagyni a ligába. Kevesebb tél végi meccsünk lesz a kupa miatt (bár szuperkupa ott lesz..több meccses és talán nem is spanyolba, ha jól sejtem) és talán nem leszünk fáradtak,de 100 hogy összes BL visszavágón most már nem csak roma lesz bennük hanem a pooli dolog is és ezen nem fognak túl lendülni hisz kb minden ugyan az sőt... Kellene valami nagy frissités mint Pep-nél.. kezd 2007-es érzésem lenni a szezonnal kapcsolatosan. Kicsit szurkolok hogy téli szünetre liga 4. helyén legyünk és a BL-be szenvedve legyünk ott de nem így lesz. Edző buktatásról meg szó sincs.. mert mindenki elégedett, nyilatkozták, bár De Jong hivatalos oldala nem rég kedvelt egy ValverdeOut kiírást... :D :D
Nagyon negatív vagyok, borzasztó a játékunk és örömöt csak youtube visszatekintő videókba találok... Ja és Messi bármikor bemondhatja szezon végén hogy köszi, léptem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.09.19. 23:28:18

Barca_10 írta:egyszerű a történet, ő a tökéletes báb a három “kapitánynak” akik köztudottan a hangadók az öltözőben, a vezetőség elnéz ennek a 3 játékosnak mindent, azt csinálnak amit akarnak akkora hatalmuk van.

Ilyen téren irigylem a Madridot, ott Perez a főnök, szó nélkül elküldött egy Casillast aki az egyik főkolompos volt Mourinho bukásában, Cének is ajtót mutatott mikor többet akart mint kellene, és edzőt sem úgy választ hogy aki a legjobb játékosnak megfelel, ezenfelül zongorázni lehet a különbséget hogy milyen kapcsolatban állunk más klubokkal.
Casillas már akkor ment, mikor a teljesítménye is jelentősen visszaesett. CRB távozását pedig azóta sem heverték ki. Bár a portugál is már kiöregedőben van, még most is bőven hasznukra válna. Bár van igazság abban, amit írtál, de látjuk, hogy a másik véglet sem feltétlenül jó.
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.09.19. 19:55:55

egyszerű a történet, ő a tökéletes báb a három “kapitánynak” akik köztudottan a hangadók az öltözőben, a vezetőség elnéz ennek a 3 játékosnak mindent, azt csinálnak amit akarnak akkora hatalmuk van.

Ilyen téren irigylem a Madridot, ott Perez a főnök, szó nélkül elküldött egy Casillast aki az egyik főkolompos volt Mourinho bukásában, Cének is ajtót mutatott mikor többet akart mint kellene, és edzőt sem úgy választ hogy aki a legjobb játékosnak megfelel, ezenfelül zongorázni lehet a különbséget hogy milyen kapcsolatban állunk más klubokkal.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
sneco7
Capitá del Barça

2019.09.19. 17:15:57

Res írta:Engem nem a játékosok formája aggaszt, mert az ennél csak jobb lehet. Gondnak inkább azt látom, hogy az edző a játékosokat nem tudja motiválni, különösen a fontos meccseknél, sem előtte, sem közben. Ezt azzal együtt mondom, hogy én voltam az aki a legjobban akartam talán EV-t edzőnek. Pont azért, mert élénkem emlékeztem arra a bizonyos Bilbao elleni kupameccsre, amikor egy enervált Barcát 4:0-ra szétkapott az EV által irányított - rendkívül motávált - AB...
A Liverpool ellen mindkét meccsen rendkívül szerényen játszottunk. Igen, azt állítom, hogy az elsőnél is csak nagy adag szerencsénk volt a játék képe alapján nem volt reális a 3:0. Utána meg a Róma elleni visszavágót egy az egyben reprodukáltuk. Nyert helyzetből a nagy szavak ellenére fejben szétesett, elképzelés nélküli kényelmes "csapatjáték" volt csak. Most nehéz elképzelni, hogy ez idén megváltozna.
Egyetértek, az a 3-0 abszolút nem tükrözte a játék képét és nem értettem akkoriban sem azt a hurrá hangulatot. De az,hogy egymás után 2 szezonban is ugyanabba a folyóba lépünk az nem lehet a véletlen műve. Továbbra sem értem,hogy a vezetőség miért nézte ezt el neki.
De ami számomra ennél is érdekesebb...maga EV miért nem tanult a hibájából és változtatott a dolgokon az előző évhez képest? Azért,mert nem tudott változtatni ezeken vagy egyáltalán nem látta a hibákat? Vagy egyszerűen a játékosok nem néznek fel rá eléggé és nem tudta motiválni őket vagy ennyit tud és egyáltalán nem tud kezelni egy sztárcsapatot?
Bár hozzáteszem felmerül a kérdés, hogy mondjuk egy Bilbaonál mennyire a motiváció fontos az edző részéről vagy inkább a taktikai felkészültség. Szerintem a baszkoknak, akik mindig is az "underdog" szerepét játszák a nagyok ellen, nem szükséges, hogy az edző igazán tudjon motiválni. Míg nálunk a taktika mellet fontos,hogy tudja kezelni a játékosokat és megmerjen lépni olyan döntéseket,mint Pep. Persze ott annyiban voltak különbségek,hogy pl. Eto'ot úgy rakta ki,hogy egyáltalán nem volt még a csapat eredményességének hátrányára, míg jelen esetben vannak olyan játékosok,akik szerintem sok esetben a csapatot hátráltatják. Persze az is egy érdekes kérdés, hogy Pep esetében a vezetőség nem csak azért bízott benne, mert egy jó báb. Most viszont érdekes lenne látni,hogy ha választani kéne EV és valamelyik szenttehén között, akkor a vezetőség ki mellé állna. Lehet, hogy emiatt sem mer tökösebb döntéseket hozni?
Res
Jugador d'estrella

2019.09.19. 08:12:41

Engem nem a játékosok formája aggaszt, mert az ennél csak jobb lehet. Gondnak inkább azt látom, hogy az edző a játékosokat nem tudja motiválni, különösen a fontos meccseknél, sem előtte, sem közben. Ezt azzal együtt mondom, hogy én voltam az aki a legjobban akartam talán EV-t edzőnek. Pont azért, mert élénkem emlékeztem arra a bizonyos Bilbao elleni kupameccsre, amikor egy enervált Barcát 4:0-ra szétkapott az EV által irányított - rendkívül motávált - AB...
A Liverpool ellen mindkét meccsen rendkívül szerényen játszottunk. Igen, azt állítom, hogy az elsőnél is csak nagy adag szerencsénk volt a játék képe alapján nem volt reális a 3:0. Utána meg a Róma elleni visszavágót egy az egyben reprodukáltuk. Nyert helyzetből a nagy szavak ellenére fejben szétesett, elképzelés nélküli kényelmes "csapatjáték" volt csak. Most nehéz elképzelni, hogy ez idén megváltozna.
zola8787
Director del Fútbol

2019.09.18. 22:23:47

mes írta:Majd abba kapaszkodunk,hogy de jok voltunk egy edzo nelkuli Valencia ellen... ne hulyitsuk mar magunkat hogy szezonkezdet, meg hianyoznak elolrol, meg ez meg az... ez ugyanaz a nagy kupac kaki marad szezon vegere is mint tavaly, meg azelott...Ebredjunk mar fel...
Azért De Jong és Arthur eléggé előrelépés az elmúlt évekhez képest. Rendben, Busi nem lesz a padon, pedig Vidal mennyire adná magát itt + rakéta pihentetésnél. Suarez most jött vissza sérülésből, ahogy Messi is. Jobb lesz ez, mint tavaly, nekem valahogy szimpatikusabb a csapat.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2019.09.18. 22:17:26

Majd abba kapaszkodunk,hogy de jok voltunk egy edzo nelkuli Valencia ellen... ne hulyitsuk mar magunkat hogy szezonkezdet, meg hianyoznak elolrol, meg ez meg az... ez ugyanaz a nagy kupac kaki marad szezon vegere is mint tavaly, meg azelott...Ebredjunk mar fel...
MatyiG
Adminisztrátor

2019.09.18. 21:37:12

Mostani szezonra gondoltam, tavaly a jó játék megvolt a liverpooli visszavágón kivul, mondjuk sokra nem mentünk vele.

Utoljára Lucho triplazos évében voltunk idegenben magabiztosak. Sajnos az igaz, hogy idegenben évek óta megy az alibi, rá is fáztunk számtalanszor.
Válasz küldése