Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban kivételes személyiség. Élő példa rá, hogy kellő akaraterővel nincs lehetetlen.Szed írta:...
azért ez így erős, mascherano csupaszív és hajtós játéka kissé emlékeztet egy felpörgött puyolra, persze evvel nem megcáfolom amit írtál, csak szerintem mascherano is hatalmas igazolás volt, és nagyon megkedveltem. (főleg, hogy valamennyire már levetkőzte a favágó énjét)Mascherano a cipőjét sem takaríthatná meg
A népsportról egy hatalmas videó róla a madrid elleni szerepléseiből: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RW29AK8SywMessiFan írta:Az egész csapatban csak ?, meg most már Fabregas tud fejelni. Puyi a leveg? uravisca el barca írta:és multkor egy madridista elmagyarazta nekem, hogy pepe meg ramos klasszisokkal nagyobb jatekosok...![]()
két év még simán benne van, de lehet három is... oriasi arc, szegeny mondjuk kicst hatterbe van szoritva a tamado szekcio klasszisai miatt...
Tényleg egy él? legenda, sokan elfelejtik Xavi miatt, pedig ha nem lenne ez a 2 ember a csapatnál több mint 10 éve, akkor nem tartana itt a csapat. Idén lesz 34 éves, és még mindig a védelem legbiztosabb pontja. Még mindig rengeteg er? van benne a sérülések ellenére, és rutinjával kijavítja a többiek hibáit és oktat. Egyszer?en ha ép és fizikailag rendben van, kihagyhatatlan a kezd?b?l. Egy Mascherano a cip?jét sem takaríthatná meg azon a poszton.
13 év után kétségkívül spanyolhon legjobb véd?je
Az egész csapatban csak ?, meg most már Fabregas tud fejelni. Puyi a leveg? uravisca el barca írta:és multkor egy madridista elmagyarazta nekem, hogy pepe meg ramos klasszisokkal nagyobb jatekosok...![]()
két év még simán benne van, de lehet három is... oriasi arc, szegeny mondjuk kicst hatterbe van szoritva a tamado szekcio klasszisai miatt...
És nem mellesleg ezek mellett cselezni is tud. Hány olyan középhátvéd van a világon, amik azok mellett, amiket leírtál, még a szépségre is ad valamit? Hát nem sok...[/quote]ziipp írta:Számomra az is példaérték?, hogy mennyire odafigyel és karbantartja a testét. Olyan sprinteket vág le, hogy csak nézek: ez az ember hány éves is? A legtöbb véd? ilyen korában már csak lomha nagy kasza, ehhez képest Puyi még most is dinamikusan mozog. A gólja pedig jól megmutatta a gy?zni akarását, ahogy Pepét megel?zve fejelt. Emelem képzeletbeli kalapom!
Teljesen egyetértek, klónozni kéne az embert!d írta:Puyol egy kiszabott isten! Álmodni se lehet különb CSK-ról, amióta Barca meccset nézek talán egyedül Guardiola karján éreztem még ennyire helyén a szalagot, pedig volt pár érdemes ember a kapitányok közt.
Hatalmas videó, de még ebből is kiemelkedik a gólja, illetve az azutáni szituk, amikor már túljut a kapuson a labda. Az az orrtörés