Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek. Ott spanyolba valami nagyon nincs rendben. Undorító, szánalmas és idegesítő amit művelnek.Fecooo írta:itt nem arról van szó, h meglesz-e a bajnoki cím vagy nem lesz meg... itt arról van szó, h a rohadékok a szövetségben nyilvánvalóan hátrányosan megkülönböztetik a csapatunkat, míg a Real-nak a fellebbezéseit és a soros Barca ellenfél lapjait gyakorta eltörlik... kisstílű és aljas dolgok ezek, és igenis jogosan háborodhatnak fel a csapatnál is... a pofám leszakad komolyan....
Ja tényleg bocsibarca1615 írta:
Micsoda??? 3 hétig sérült Maxwell
FtcSikiHun írta:Ki lehet próbálni 1-2 fiatalt, hát csak nem 2 játékoson kéne múlnia egy csapatnak. De szerintem Maxwellt is kilehetne próbálni, elég sok helyen jól találja meg a passzlehetőséget, és jó ütemérzéke van.Ilúvatar írta:az a baj, hogy konkrétan nincs irányítónk. Iniesta nem hiszem hogy játszani fog, Xavit eltiltották. ki lesz akkor aki jól látja a játékot, és jó passzokat ossz? Busi? ugyanmár. Yaya? Nagyon jó középpályás, de nem olyan mint a Xavi aki átlát mindenen. Keita? no comment.
Ki lehet próbálni 1-2 fiatalt, hát csak nem 2 játékoson kéne múlnia egy csapatnak. De szerintem Maxwellt is kilehetne próbálni, elég sok helyen jól találja meg a passzlehetőséget, és jó ütemérzéke van.Ilúvatar írta:az a baj, hogy konkrétan nincs irányítónk. Iniesta nem hiszem hogy játszani fog, Xavit eltiltották. ki lesz akkor aki jól látja a játékot, és jó passzokat ossz? Busi? ugyanmár. Yaya? Nagyon jó középpályás, de nem olyan mint a Xavi aki átlát mindenen. Keita? no comment.
Xavi megkapta, asszem reklamálásért, Maxwell is megkapta, de Ő különben is sérült.papek89 írta:Ahogy láttam a transfermarkt-on, se Maxwell, se Xavi nem kapta meg az 5. sárgát. De ha tévedek, akkor szóljatok.
Megkapta az 5. sárgáját, úgyhogy amúgy sem játszhatna.Sergi írta:Én elvinném azért őt arra a meccsre...kispadon elférne...![]()
Ha nem menne a többieknek,be lehetne dobni a 2.-ra...
Chino írta:Maxwell kapta az 5. sárgát.
Hatalmasat játszott ismét. Ilyen sérüléssel folyamatosan a mezőny egyik legjobbjának lenni... Hát nem semmi
Ott van Thiago...barca99 írta: És hogy on is legyek: tudomásom szerint Dos Santos sérült, így nem játszhat, pedig szerintem sem kellene kezdenie Xavinak. Inkább most hiányozzon, mint a hétvégén a Sevilla ellen.
A Villarreal klasszisokkal jobb csapat, saját könzösége előtt, a nemzetközi kupáért hajtott. Az elejét leszámítva nagyon sima volt.Fernando írta:Ez a Tenerife a szemünket ki fogja kaparni. A bentmaradásért játszanak. Biztos, hogy nehezebb meccs lesz, mint a Villarreal ellen.
Én is azt mondom, hogy inkább pihenjen a tenerife ellen, könnyen be kell húzni hazai pályán nélküle is azt a meccset.Rivaldo11 írta:Még ráér az a búcsúmeccs. Addig még reméljük lesz legalább 3-4 jó szezonja, és egy szekérnyi újabb trófeája.![]()
a Tenerife ellen nem kellene játszania, tartalékolja magát szombatra.