Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barcelona keddi edzésén izomsérülést szenvedett Xavi, akire az El Mundo Deportivo szerint nagyjából tizenöt nap kényszerpihenő vár.csdewl írta:Rossz hír , a SPort-on olvastam ,hogy Xavi lesérült és kihagyja a mai meccset
nemcsak mi ...az egész stáb sírnabarca0417 írta:Én sírnék ha ezt nyilatkozná....zola8787 írta:De itt van a Barcában nem?Ez a lényeg. Felőlem óránként nyilatkozhat olyat is hogy a Real az álma, amíg a Barcában ilyen jól játszik
( bár jókor írom, pont 1 gyenge meccse után, de értitek xD )
Teljesen igazad vanMihu írta:
Utána meg ott van, hogy akkor is felvetődött benne a távozás gondolata, amikor Rijkaard volt az edző és rosszul mentek a dolgok a csapatnál
Én sírnék ha ezt nyilatkozná....zola8787 írta:De itt van a Barcában nem?Ez a lényeg. Felőlem óránként nyilatkozhat olyat is hogy a Real az álma, amíg a Barcában ilyen jól játszik
( bár jókor írom, pont 1 gyenge meccse után, de értitek xD )
Utána meg ott van, hogy akkor is felvetődött benne a távozás gondolata, amikor Rijkaard volt az edző és rosszul mentek a dolgok a csapatnálabreu írta:Ahogy olvashattuk a cikkben, Xavi azt mondta h majdnem azért ment el, mert fiatal játékosként hatalmas volt rajta a nyomás és olyan játékosok voltak előtte a mint pl. Guardiola. Tehát ő is majdnem elment (de szerencsére nem) és akkor most őt is sokan utálnák ezért itt a fórumon.Mihu írta: 1. tényleg![]()
Engem eleve az zavar, hogy egyáltalán valaha is megfordult a fejében. Én Fabregasra is azért haragszok, és kívánom hogy soha ne jöjjön vissza a csapatba, mert nélküle is nagyon jól megvagyunk, és mert nem bírt megülni a seggén, és kivárni a sorát, mint Xavi, Iniesta, Messi és Puyol. Most meg kézzel lábbal jönne visszafele, miután megszedte magát jó sok pénzzel.
Én senkit sem becsülök jobban, mint azokat a játékosokat, akik klubjuk saját nevelésű játékosai, kivárják a sorukat, és 100%-ban elhivatottak a csapatuk iránt. Ezért Puyol a Barca ikonja, mert amikor a csapatnak egyáltalán nem ment, Ő akkor is felszántotta a pályát, még akkor is ha látta hogy előtte a társak belesz.rnak az egészbe.
Éppen ezért én Fabregast sem ítélem el, azért h elment, és szívesen látnám a nálunk. Sztem azt tette, ami a karrierje érdekében tennie kellett.
Ahogy olvashattuk a cikkben, Xavi azt mondta h majdnem azért ment el, mert fiatal játékosként hatalmas volt rajta a nyomás és olyan játékosok voltak előtte a mint pl. Guardiola. Tehát ő is majdnem elment (de szerencsére nem) és akkor most őt is sokan utálnák ezért itt a fórumon.Mihu írta: 1. tényleg![]()
Engem eleve az zavar, hogy egyáltalán valaha is megfordult a fejében. Én Fabregasra is azért haragszok, és kívánom hogy soha ne jöjjön vissza a csapatba, mert nélküle is nagyon jól megvagyunk, és mert nem bírt megülni a seggén, és kivárni a sorát, mint Xavi, Iniesta, Messi és Puyol. Most meg kézzel lábbal jönne visszafele, miután megszedte magát jó sok pénzzel.
Én senkit sem becsülök jobban, mint azokat a játékosokat, akik klubjuk saját nevelésű játékosai, kivárják a sorukat, és 100%-ban elhivatottak a csapatuk iránt. Ezért Puyol a Barca ikonja, mert amikor a csapatnak egyáltalán nem ment, Ő akkor is felszántotta a pályát, még akkor is ha látta hogy előtte a társak belesz.rnak az egészbe.
Mondjuk az tény, hogy nem tudni, mi ment akkoriban a csapaton belül, legfőképpen a klubon belül.Sanama írta:Mihu én másképp ítélem meg.
Fabregas pénz miatt ment el. Xavi nem pénz miatt gondolkodot el ezen,hanem mert rosszul érezte magát, és ez szerintem teljes mértékben érthető(volt).
De örüljünk,hogy itt van!
1. ténylegBarcaádám írta:1.Iniesta nem katalán
meg elgondolkodott ! múlt idő, nincs miről beszélni
Egy kicsit engem is mellbevágott, de legalább őszinte volt! Én sem tudnám Őt más csapatban elképzelni, de ehhez a hírhez többet nem tudok hozzáfűzni, remélem soha nem következik be, hogy elmegy! Innen csak nyugdíjba mehet!Mihu írta:Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, de én most egy kicsit csalódtam Xaviban. Nekem Ő, Puyol, Iniesta és Messi jelentik a Barcát. Ők azok, akik katalánok (Messi kivételével) és ők azok, akik saját nevelésű játékosok. És akkor Xavi azért, mert rosszabbul megy a szekér, meg rosszabb a csapatmorál, elgondolkozik azon hogy elmegy...Puyol még akkor is űzte, hajtotta a csapattársait, amikor a legnagyobb gödörben voltunk. Még akkor is hatalmas motiváció, és elkötelezettség látszott a tekintetében.
Xavit sosem tudnám elképzelni a Barcán kívül más csapatban, de ez a kijelentése egy kicsit szúrja a szememet![]()
nem tartom valószinunek hogy az eronleti edzeseknek ez az oka lenne.......ha emlekszetek akkor tavaly is volt ilyen hullamvolgy .....am remelem minnel elobb kint leszunk belole ....levproff írta:Ájj, de bután jönnek a sérülések.
Egész évben semmi, most meg egyszerre szinte mindenki lesérül..
Ez majdnem rosszabb, mintha egész évbe lenne 2-3 sérültünk..
Amúgy asszem a Getafe elleni meccsen mondta a kommentátor, hogy most ahogy kiestünk a kupából és az erőnléti edzők sokkal keményebb edzést tartanak.Ez nem lehet az oka?Túl összefügg az egész.![]()
Ja, és persze jobbulást Xavinak!