Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Még mindig Tamás.Perrero írta:tamás, miért akarunk elköltözni
ahogy mondod, DE! nem tudott Frank sem megújulni és fejben helyre tenni a játékosokat, éppen ezért adtam volna az ÚJ edzővel 1 esélyt ennek, a bivaly erős gárdának! Samu hőbölgési is csak, arról szóltak, hogy történjen már valami az öltözőben és kerüljenek helyére a dolgok ill. dolgozzanak a szabadjára engedett báránykák is. (Deco, R10)CFirpo3 írta:R10 pl már mindent meg nyert, amit csak lehetett játékosként és már nincs célja.
Ez a csapat pedig már kapott egy esélyt tavaly, de megint nem nyertek semmit. Ha kapnának egy újabb esélyt az csak rontana a helyzeten.
Ízlések és pofonok. Nekem sem igazán szimpatikus, de Eto'o-ra sem lehet azt mondani, hogy nagy kedvencem. Mivel jól teljesít, ezért örülök a játékának, de ennyi. Irbánál is ez lenne részemről. De felteszem a kérdést: Kit érdekel, hogy olyan nagyképű, hogy még magával sem áll szóba, ha egyszer lő egy szezonban 30-35 gólt?Boixos írta:hát ibrahimovics nem túl szimpatikus gyerek, és ezzel semmit sem mondtam, de ha esetleg frankón elmenne a samu és őt hoznák a helyére, elégedett lennék.
már csak ramos miatt is. és utána pepe miatt is.
Nem gondoltak át semmit....Boixos írta:mondjuk azt így innen a távolból is baromállatfalloszgyökér lépésnek tartom, h eladják a samut, mert nem rohangálnak kettesével az olyan szinten eredményes gyerekek, mint ő, de ezt már többszázan leírtuk (ronaldinho és deco elpasszolása sajnos a lényegtelen kategóriába tartozik).
viszont abban azért biztos vagyok (pontosabban szeretnék biztos lenni benne), h ha egy ilyen lépést terveznek (samu-->out), akkor maximálisan átgondolták a dolgot és meg van a kész elképzelésük arra, h kit/kiket hoznak a helyére.
remélem, nem ilyen adebajorokban, vagy trezegékben gondolkodnak.
azért a samu a mallorcában is ezerrel rúgdosta a gólokat, különösen a madrid elleni meccseiken, így nem volt akkora zsákbamacska az idehozatala. adebajor pedig max lehet ilyen, de mi van, ha nem lesz? akkor ezt dobta a gép?CFirpo3 írta:Miért? Amikor Eto'o idejött, akkor ő sem volt olyan nagy játékos, mint most. Trez már nem tartozik ide, de Adebayorból még lehet egy eto'o szintű csatár.Boixos írta:remélem, nem ilyen adebajorokban, vagy trezegékben gondolkodnak.
Trez-et pedig szerintem nem Eto'o pótlására hoznák szerintem.
a lényeg, h Pep tudja mit csinál.
Miért? Amikor Eto'o idejött, akkor ő sem volt olyan nagy játékos, mint most. Trez már nem tartozik ide, de Adebayorból még lehet egy eto'o szintű csatár.Boixos írta:remélem, nem ilyen adebajorokban, vagy trezegékben gondolkodnak.
Boixos írta:mondjuk azt így innen a távolból is baromállatfalloszgyökér lépésnek tartom, h eladják a samut, mert nem rohangálnak kettesével az olyan szinten eredményes gyerekek, mint ő, de ezt már többszázan leírtuk (ronaldinho és deco elpasszolása sajnos a lényegtelen kategóriába tartozik).
viszont abban azért biztos vagyok (pontosabban szeretnék biztos lenni benne), h ha egy ilyen lépést terveznek (samu-->out), akkor maximálisan átgondolták a dolgot és meg van a kész elképzelésük arra, h kit/kiket hoznak a helyére.
remélem, nem ilyen adebajorokban, vagy trezegékben gondolkodnak.
Varga Tamás: Ne haragudj, nem bírom megállni, de volna egy kérdésem erre a hsz-edre. Mi Eto'o-t eladtuk már?Varga Tamás írta:És, itt van már? Aláírt hozzánk? van garancia arra, hogy minket választ?Fernando írta:Eto'o sem épp egy öltözőhangulat építű játékos. Villa legalább oylan agilis mint ő. Ezért érthető a változtatás mértéke.
És, itt van már? Aláírt hozzánk? van garancia arra, hogy minket választ?Fernando írta:Eto'o sem épp egy öltözőhangulat építű játékos. Villa legalább oylan agilis mint ő. Ezért érthető a változtatás mértéke.