Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Barca címert is be kell tiltani, elvégre abban is benne van a sárga-pirosStalkyard írta:Te jó Isten... a tavaly előtti senyera-s mez nem zavarta őket?Ez kész vicc... tényleg, say no to racism... a rasszizmus fogalm,a az uefanál csak a feketékre terjed ki. Kész vicc, nem is tudok erre mit írni. Remélem a katalán beszédet is betiltják majd jövőre, meg a "mes que un club"-ot is vetessék le a mezekről!
Rossz hírem van!!Mindegy már annak is örülök, hogy nem baba kék,
Rájöhettetek volna, a címer színei sem stimmeltek..defender3 írta:Amúgy engem a kapusmezek is érdekelnek, mert az idei kék az olyan volt, hogy azt simán el tudtam volna nézni idegenbelinek is
Már megijedtem, hogy a szivárvány minden színében fog pompázni a mezünk!Dr.Dre írta:Nyugi gyerekek, csak én marhultam PS-ban
SzerencsédDr.Dre írta:Nyugi gyerekek, csak én marhultam PS-ban
Hivatalos?
Nekem is ez volt a bajom a vendég mezzel. Ez a rikító rózsaszín nagyon nem tetszett , ellenben a mostani nagyon tetszik. Szerintem ez élőben nem lesz az a rikító fajta , kitudja , most lehet a fények miatt nem , de nekem nagyon tetszik.kanty írta:Nekem mindkettő bejön. Hazainál külön örülök a bordó nadrágnak - elég jó szezonunk szokott lenni benne.![]()
Nekem az idegenbelivel sincs gondom, a lazacrózsaszínt, és a rikító neonnemtudomilyensárgákat utcahosszal veri.
Azért a vendég mezt érdemes lenne megnézni, egy gránátvörös színű nadrággal!BFC írta:A hazai szerelést még szokja a szemem, de a vendég mezbe egyből beleszerettem. A vendég mezből muszáj valahonnan beszereznem egyet.palesz77 írta:Na, miközben írtam a hsz-t megelőztél..Akkor én csak a videót mutatom. Szerintem tök jó lett végül, a játékosokon igen jól áll. Az idegenbeli színösszeállítása klafa lett, a hazain meg hamar megszokom a vízszintes csíkokat majd, a gatya meg rádob 5 lapáttal nekem a szimpátiára..
Valamelyik évben volt valami hasonló mint ez a vendég mez, azt hiszem 2012-13 szezonban, azt alakították át ha jól látom.visca el barca írta:mondjuk úgy, h lehettek volna csúnyábbak isa hazai elég tetszetős, az idegenbeli viszont nem jó. látszik h vmit újítani akartak (én ilyet még nem is láttam, máshol sem), de első blikkre elég fura...