Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, h ont rontotta el, de még akkor is haragudtam rá.torrentkiller írta:Csak ehhez szólnék hozzá:LG írta: Amikor a Milanba ment, akkor nagyon haragudtam rá, egyrészt azért, mert elrontotta a karrierjét,
Szerintem nem ott rontotta el a karrierjét, hogy a Milanba igazolt, hanem amikor már a BL győzelem után elindult a partyjárat. Igaz az elején még a gólok jöttek, de a végén már semmi. A Milan meg már csak egy vészmegoldás volt szerintem.
Amúgy ez gól nálunk ez anno pont fordítva szokott lenni: Itt pont Dinho szokta a gólpasszt adni. Ott valamelyest más szerepkörben játszhat. De ha megy neki, akkor csak hajrá![]()
Ez a tánc viszont nagyon tetszik, látszik hogy arrafelé egy focimeccs felér egy karnevállal. Mi is utoljára gólyatáborban táncoltunk így
Csak ehhez szólnék hozzá:LG írta: Amikor a Milanba ment, akkor nagyon haragudtam rá, egyrészt azért, mert elrontotta a karrierjét,
Hát igen. Maradhatott volna Európában, sok helyen várták volna tárt karokkal, és még mindig van annyira jó, h megállja erősebb középcsapatokban a helyét. De minek tette volna, amikor látszott rajta, h már csak szenved. Kiváló döntés volt a hazatérés, végre felszabadulhat, élvezheti a játékot.Barcaman14 írta:Már hiányzott ez a mosoly!
Már hiányzott ez a mosoly!
Az vezetett félre, hogy a címben, amit te linkeltél, benne van a Copa Libertadores szó. Viszont ha megnézed, előtte ott van, hogy "Mission:", azaz az csak a cél.Ronal.10 írta:Viszonylag jól toltahady írta:Ronni bemutatkozott....1:0ra nyertek
http://www.youtube.com/watch?v=dzn5ZIrT ... r_embedded![]()
Bent sincsenek a Libertadoresba.. nem tom miért irtam. Sok youtube video félrevezetett.
Otthon már csak bűvészkedni fog. Nincs ott extra motiváció, a szurkolók őrjöngése mindenért kárpótolja, bár így is szerintem a brazil bajnokság egyik esélyese a Cor mellett.Z.Chris írta:Remélem bűvészkedni fog még otthon Braziliába egy kicsit.
Viszonylag jól toltahady írta:Ronni bemutatkozott....1:0ra nyertek
http://www.youtube.com/watch?v=dzn5ZIrT ... r_embedded
De.Tdavid írta:A Santos-ba nem Neymar játszik, Ronaldo meg a Corinthians-ba?detabarca írta:Ha lesz Santos-Flamengo meccs az tuti nézős. Ronaldo vs Ronaldinho, ha előbbi is szerephez jut. Mert ha nem tévedek, már nem stabil kezdő sajnos.
A Santos-ba nem Neymar játszik, Ronaldo meg a Corinthians-ba?detabarca írta:Ha lesz Santos-Flamengo meccs az tuti nézős. Ronaldo vs Ronaldinho, ha előbbi is szerephez jut. Mert ha nem tévedek, már nem stabil kezdő sajnos.
Vagy egy Sao Paulo-Flamengo. Rivaldo-Dinho.detabarca írta:Ha lesz Santos-Flamengo meccs az tuti nézős. Ronaldo vs Ronaldinho, ha előbbi is szerephez jut. Mert ha nem tévedek, már nem stabil kezdő sajnos.