Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Dos Santos önszántából ment el,nem mi akartuk eladni...Az már más kérdés,hogy nem jött rosszul az érte kapott pénz!tudomka958 írta:vaLe5!
nem tudom eldönteni,hogy ennyire fiatal vagy ,vagy ennyire egyszerú!
gyakorlatilag a későbbi igazolásokat nem befolyásoló aprópénzért eladtunk egy tehetséges sajátnevelésú fiatalt
egy tál lencse...
hát nem tudom,ezt egyenlőre én sem fogom fel olyan tragikusan...most eladtunk egy játékost,aki kb.3-4 év múlva vagy jó lesz vagy nem...az a 10 millió pedig nagyon nem aprópénz egy ifijátékosért...nem mondom,meg lehetett volna tartani,nade ő is csak egy játékos...különben is azt mondta hogy a Tottenham volt az álmatudomka958 írta: nem tudom eldönteni,hogy ennyire fiatal vagy ,vagy ennyire egyszerú!
gyakorlatilag a későbbi igazolásokat nem befolyásoló aprópénzért eladtunk egy tehetséges sajátnevelésú fiatalt
egy tál lencse...
De 10 millió?!?! Tudod TE milyen kevés pénz az azon játékosok árához képest, akiket meg akarunk venni? Pont őt kellett eladni, akinek még rengeteg ideje van fejlődni? Írkálja itt mindenki össze-vissza, hogy a köv. szezonban Assulin, Thiago meg mittudomén ki mindenféleképpen az "egybe" kell hogy játszon. De minek?!?! Messi csak egy van! Mióta ő berobbant mindenki azt hiszi, ha jön egy tejfölösszájú kis tini, akkor megváltja a világot. Tessék, itt van Giovanni. Felhozták a "B"-ből, hogy mutasson már valamit, aztán szezon végén eladják. Felelőtlen játékospolitika!!! Csak nehogy az legyen majd pár év múlva, hogy sírva nézzük majd végig ahogy megalázza a csapatot.vaLe5 írta:Mit sirtok Santos miatt? Kell a pénz a többi átigazolásra
Tito most másodedző lesz vagy csak a technikai személyzet tagja?Titinho írta:
HivatalosGuardiola és Vilanova aláírta a szerződését a Barcával! 2 évre szerződnek mindketten. Pep után tehát Tito is követi őt a Barca első csapatához, ahol a technikai személyzet tagja lesz.
Nem mondd sokat a neve, de ha jol összetudtak dolgozni és megnyerni a B csapatunk bajnokságát. Esetleg nem lenne hüyeség vele folytatni...Drigo írta:Egy bizonyos Tito Vilanova nevű úriember. Az is szóbakerült, hogy "hozza" magával a felnőttekhez.Fernando írta:Ki volt most a segédedzője, ha volt neki ilyen a Barca B-ben?
Egy bizonyos Tito Vilanova nevű úriember. Az is szóbakerült, hogy "hozza" magával a felnőttekhez.Fernando írta:Ki volt most a segédedzője, ha volt neki ilyen a Barca B-ben?
Erről is volt szó, de Txiki-ék a B csapat irányitását ajánlották fel neki.MR.Barca írta:De én olyat is hallottam hogy Luis Enrique lesz Guardiola segédje.Mondjuk sok mindenki közül választhat Pep.