Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4 gólpassz annak nevezhető tán?Saviola írta:Szerintem ezen a meccsen több labdát adott el,mint az egész szezonban együttvéve.Remélem a köv. két rangadóra a legjobbját hozza.
Az én fejemben is ez járt.cruyff írta:...miről beszél ez??????? Xavi és Iniesta ISTENEK! Itt az Eurobarcán is mindenki elismeri és a világ legjobb középpályásainak tartja Őket! Akkor meg mi van.....???????
vlxe írta:Ma is tökéletesen játszott. Mindig elkápráztat a passzaival. Apropó passz
Olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudtok olyan oldalt, ahol megtudom nézni a játékosok passzolási hatékonyságát. pl Xavira mindig kíváncsi lennék. Jó lenne nézni a 80-90 %os hatékonyságát
Igen, elég vicces ilyenkor arra gondolni, hogy gutit hozzá mérik, sőt, jobbnak is tartják.Balinho írta:Ilyenkor eszembe jut mindig az ellenoldal néhány tagjának azon kritikája, hogy csak alibi passzai vannak és hogy Gutierez meglátásaihoz és ütempasszaihoz köze nincs...
Hihetetlen zseni imádom! Úgy érzem, hogy a csapat játékának összképét borzasztó mértékben határozza meg (határozzák meg Inivel). Igazi karmester, ha jól megy neki olyan végtelenül tökéletesen működő gépezet vagyunk, hogy eszem megáll...
Dehogy eredményesebb, gyatrán lövi őket, asszem még 1x ősszel talált be, de a nagy részük veszélytelen. Messit eleve nem értem minek áll oda, jó, 1x betalált egy "cseles" rúgással, de amugy neki sincs az a fú de jó lövő technikája. Viszont itt van a szabadrúgás VB-t nyerő Márquez, akit alig engednek lőniLionel85 írta:Xavi még mindig jobb, mint Ronaldinho volt, aki nem is engedte másnak lőni a szabikat, Xavi azért eredményesebb valamivel a brazilnál. Henry tényleg nem lő sokat sajnos, pedig tehetné, mert neki is jó rúgótechnikája van. Viszont Xavi a nyesett labdákkal jobban tud operálni, mert nem tesz akkora kiflit bele, mint mondjuk Alvés, hanem közel lövi a labdát a sorfal felett. Ezzel pedig eléri azt, hogy a kapus minél később vegye észre a labdát és minél később mozduljon rá.
nem megy annyira mint például henry-nak vagy dani alvesnek ez igaz. sőt még Marquez sem rossz, nézve h ő is nyert már egyszer szabadrúgás lövő vb-t.barca0417 írta:Xavi, mint minden barcásnak, nekem is nagy kedvencem, de azt nem értem miért neki kell a szabadrúgásokat lőni, mikor láthatóan nem megy neki. Marquez a múltkor berúgott egyet, ebből nem következik mindjárt hogy jobb a rúgótechnikája, de én kipróbálnám, vagy őt vagy Henryt. Ő is jól rúgta anno az Arsenalban. Xavinak ez nem megy annyira. de minden más téren világklasszis, ez vitathatatlan.