Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez nem egészen így van..CFirpo3 írta:Igen. Eddig is így játszottunk, ez után is így fogunk. Szerintem nem lesz gond vele.Henry forever írta:Ha Iniesta felépül 2 táma középpályással és 1 védekezővel fogunk játszani?
sztem azért a dátumot is meg kellet volna nézniBarcaman14 írta:Ez mind igaz kivéve hogy iniesta tegnap nem jáccott mivel sérültMikaos írta:Tegnap nem volt valami ászÉs itt nem csak a fejeléséről beszélek a saját 16-osunkon belül... Szerencsére Iniesta és Busquets nagyon jól vitték a középpályát. De ez a lényeg ebben a csapatban, hogyha az egyik éppen rossz formában van, akkor legyen más, aki viszi a csapatot. Legközelebb Xavi tutkó jó lesz
Ez mind igaz kivéve hogy iniesta tegnap nem jáccott mivel sérültMikaos írta:Tegnap nem volt valami ászÉs itt nem csak a fejeléséről beszélek a saját 16-osunkon belül... Szerencsére Iniesta és Busquets nagyon jól vitték a középpályát. De ez a lényeg ebben a csapatban, hogyha az egyik éppen rossz formában van, akkor legyen más, aki viszi a csapatot. Legközelebb Xavi tutkó jó lesz
Azért sztem a BL-ban, főleg idegenben jobb ha 2 vkp-al játszunk.CFirpo3 írta:Igen. Eddig is így játszottunk, ez után is így fogunk. Szerintem nem lesz gond vele.Henry forever írta:Ha Iniesta felépül 2 táma középpályással és 1 védekezővel fogunk játszani?
Igen. Eddig is így játszottunk, ez után is így fogunk. Szerintem nem lesz gond vele.Henry forever írta:Ha Iniesta felépül 2 táma középpályással és 1 védekezővel fogunk játszani?