Xavi Hernandez
Szerintem most ő a kulcs.
Nem megy neki a játék, eléggé megfojtják. És vélhetően ezért is passzolt/lőtt kevésbé pontosan.
Valahogy fel kéne szabadítani (több csiki-csuki a szélen, vagy ilyesmi).
Nem megy neki a játék, eléggé megfojtják. És vélhetően ezért is passzolt/lőtt kevésbé pontosan.
Valahogy fel kéne szabadítani (több csiki-csuki a szélen, vagy ilyesmi).
-
- Jugador del Barça
Én csak annyit tudok ide írni,h 100 éves szerződést kéne neki adni!
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Én úgy véltem Hlebet igazolták Deco helyére. De lehet fölösleges volt.Balinho írta:Megmondom őszintén szezon elején nagyon dühös voltam a vezetőségre (főleg Txikire), hogy nem igazoltunk támadó, szervező középpályást Deco helyére. A Rijkaard-csapatból való nagy kiábrándulásomban el is felejtettem, hogy mire lehet képes ha visszakapja a karmesteri pálcát.
Olyan érzésem volna vele, mintha valaki transzcendens a pálya fölül mozgatná a szálakat, vezényelné a csapat játékát. Vele olyan olajozottan működő precíziós műszerként működünk. Hihetetlen egyensúlyt teremt a csapatrészek közt, eloszt, mozgat nem találok rá szavakat. Fenomenális.
Xavi idén talán feljebb játszik, mint az utóbbi években, és ez nagyon pozitívan hatott rá. Azon kívül, hogy nyár eleje óta csúcsformában van, olyan rendszert dolgozott ki Pep, hogy Xavi sokkal jobban belefolyik a támadásokba. Régebben rengetegszer vissza kellett lépnie a védőkhöz közel, manapság ez ritkábban esik meg. Ha jól tudom, 11 gólpassznál jár már, ez a szám önmagáért beszél... Nem is értettem a vezetőket a szerződéshosszabbítása kapcsán, számomra az, hogy egy ilyen kincset be kell biztosítani, evidens, mint a disznósz@r.
Megmondom őszintén szezon elején nagyon dühös voltam a vezetőségre (főleg Txikire), hogy nem igazoltunk támadó, szervező középpályást Deco helyére. A Rijkaard-csapatból való nagy kiábrándulásomban el is felejtettem, hogy mire lehet képes ha visszakapja a karmesteri pálcát.
Olyan érzésem volna vele, mintha valaki transzcendens a pálya fölül mozgatná a szálakat, vezényelné a csapat játékát. Vele olyan olajozottan működő precíziós műszerként működünk. Hihetetlen egyensúlyt teremt a csapatrészek közt, eloszt, mozgat nem találok rá szavakat. Fenomenális.
- Titinho
- Director del Fútbol
A számtalan jó passza és kiugratásai mellett kiosztott 2 gólpasszt is! 1. Messi 2. Henry.ozsimiki írta:Majd please vki számolja meg mennyi zseniális kiugratást,és lasztit adott ma![]()
nálam ő is a meccs embere, danival egyetemben.
Ő is jelenleg a legjobbja a posztján. kétségtelen
Ma este is zseniálisan játszott a középpályán, nem is kérdés, hogy ki jelenleg a legjobb kp Európában!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Capitá del Barça
Nem csak a kiugratásai hanem mindenhol ott van és folyamatosan megjátszható. Posztján a legjobb ez nem is kérdés.ozsimiki írta:Majd please vki számolja meg mennyi zseniális kiugratást,és lasztit adott ma![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Majd please vki számolja meg mennyi zseniális kiugratást,és lasztit adott ma

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
úúúristenem.....lewis hamiltonos kép???!!..húúú dhe utálom...a timo glock-al egyetemben....PFUJJ!!!.....nha de itt Xaviról van szó....asszem a nevem is elmondja hogy mit gondolok róla...én őt tartom a barca legjobbjának...az osasouna ellen ő egyenlített, vagyis a győzelemben legalább annyira szerepe volt mint a messi-nek...azt azéé bírtam h az osasouna a barca ellen vezetést szerzett...persze nem ők győztek...hanem a barca...dhe akkoris sztem Xavi a legjobb..xD

-
- Entrenador del Barça
nagyon megijesztett a goljanal. amikor lattam, hogy ez az a terd ami honapokig kidontotte mar, akkor azt mondtam h inkabb kapjunk ki csak nehogy megint komolyan megseruljon
- Andris
- Adminisztrátor
Legalább akkor a szerepe volt ma a 3 pontban, mint Messinek.
1 gól az ő nevénél is, és elképesztő munkát adott le a kp-n. Főleg, hogy a két társa eléggé sokat bénázott ma, és bizony nem látszott komoly visszaesés a pálya ezen részén a csapat játékában.
1 gól az ő nevénél is, és elképesztő munkát adott le a kp-n. Főleg, hogy a két társa eléggé sokat bénázott ma, és bizony nem látszott komoly visszaesés a pálya ezen részén a csapat játékában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- miihii
- KHAL
Gratula Xavinhonak,többszörösen is!
Egyrészt a szép jubileumhoz,300 meccset lebumlizni ezen a szinten,frenetikus!
És külön nagyszerű,h be is talált,így frappánsan megkoronázva az eseményt
És milyen fontos gól volt! 
Egyrészt a szép jubileumhoz,300 meccset lebumlizni ezen a szinten,frenetikus!

És külön nagyszerű,h be is talált,így frappánsan megkoronázva az eseményt

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hát xavi megmentett minket. Nagyon szép gólt lőtt.
Remélem semmi baja nem lesz ,meccs után,mert megijedtem mikor lentmaradt..
The most creative player in the world,igaza van aki ezt mondja.
Ahogy lát,ahogy passzol,gondolkodzik...
Remélem semmi baja nem lesz ,meccs után,mert megijedtem mikor lentmaradt..
The most creative player in the world,igaza van aki ezt mondja.
Ahogy lát,ahogy passzol,gondolkodzik...
-
- Entrenador del Barça
szerintem nem szo szerint kell erteni, ez csak egy utalas, mivel hogy a egy iranyito tudasa a kreativitasaban rejlik"most creative player", ami mintha nem irányító, és nem is egy konkrét poszt lenne, hanem a legkreatívabb vagy legötletesebb játékos.
grat neki a díjért, meg is érdemelte
A mai 300. bajnokiján pedig remélem gólt lő és a csapat látványos játékkal nagy győzelmet arat ellenfele felett, Xavi irányitásával.

Nincs itt valami fordítási baki? A Barca honlapján, meg máshol is úgy látom, hogy angolul ez "most creative player", ami mintha nem irányító, és nem is egy konkrét poszt lenne, hanem a legkreatívabb vagy legötletesebb játékos. Így érthető az egész mezőny, meg tkp. az egész díj. Merthogy nincs különdíj a legjobb balhátvédnek sem, teszem azt. Gondolom Xavinál ez az EB legjobbkából meg az őszi irányításból adódik. De a foci szakangol nem anyanyelvem, úgyhogy meglehet, tévedek.
Xavit sem lehet klasszikus irányítónak nevezni. A felsoroltak közül Riquelme és Fabregas az, és pl. Zidane volt vagy a Barcából most távozó Deco.Zsolti írta:Ennyi erővel Messi sem értem mit keres ott..Riquelme meg nemtom mióta Ramón?!Rivaldo11 írta:Gratula Xavinak, bár a listán nem tudom mit keres ronaldo, amikor ő nem irányító. Xavi elsősége magától értetődik, gutit meg Sneijdert meg ezen a listán nem látom.![]()
A többi vagy támadó középpályás vagy szélső. Xavi és a Lampard, Gerrard duó jelentős védekező feladatot is ellát, ezért nem mondanám őket klasszikus irányítónak, de a listán abszolút helyük van.
Gratulálok Xavinak, nagyon megérdemli az elismerést.
Ballackot meg lefelejtették, de egy csomó szélső is rajta van, ez is egy ujjabb kalap [auto_cenzúra], mint a többi ilyen szavazás, egyéni dijátadás.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Azért láttam már Romlandótól is finom ütempasszt. Meg posztjuk szerint ezek szélsők, más kérdés,hogy csillogtatják a szélen az irányítói erényeiket is. Mindegy, a legjobb nyert,kész!Rivaldo11 írta:Messi sem irányító, de akkor senki sem az, aki szélről indul. Ribery sem, Arshavin sem. Ezek a játékosok mégis joggal vannak ott, mert olyan finom ütempasszaik vannak, hogy csak na. Ellenben Ronaldo passzai a beadásokban kimerülnek. Az meg nem irányítás.
Ramón Riquelme? Lehet Roman öccse.

Kíváncsi vagyok ezt a listát mi alapján állították össze? Ramón...ez [auto_cenzúra] jóZsolti írta:Ennyi erővel Messi sem értem mit keres ott..Riquelme meg nemtom mióta Ramón?!Rivaldo11 írta:Gratula Xavinak, bár a listán nem tudom mit keres ronaldo, amikor ő nem irányító. Xavi elsősége magától értetődik, gutit meg Sneijdert meg ezen a listán nem látom.![]()

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Messi sem irányító, de akkor senki sem az, aki szélről indul. Ribery sem, Arshavin sem. Ezek a játékosok mégis joggal vannak ott, mert olyan finom ütempasszaik vannak, hogy csak na. Ellenben Ronaldo passzai a beadásokban kimerülnek. Az meg nem irányítás.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.01.07. 11:45:00-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ennyi erővel Messi sem értem mit keres ott..Riquelme meg nemtom mióta Ramón?!Rivaldo11 írta:Gratula Xavinak, bár a listán nem tudom mit keres ronaldo, amikor ő nem irányító. Xavi elsősége magától értetődik, gutit meg Sneijdert meg ezen a listán nem látom.

-
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215607&
Ennyi.. Ennyit erről meg a tegnapi gutyika VS XAVI vitáról sztem felesleges tovább ragozni.
Ennyi.. Ennyit erről meg a tegnapi gutyika VS XAVI vitáról sztem felesleges tovább ragozni.

- Rivaldo forever
- Barça C
Xavi ma is hozta a Tőle már jól megszokott kiváló játékot. Gratula az egész idényéhez, illetve a labdarúgó EB-t is ideszámítva, az egész évéhez!
Csak egy Messi-hez hasonló szélső volt eddig a Barcában, ez az ember pedig nem más, mint az örökké kiismerhetetlen Czibor Zolibá.