ehhez a dologhoz annyit, hogy én úgy érzem, eljön lassan az az idő (talán el is jött) amikor mascherano képes hasonló teljesítményre pique mellett a védelemben, mint puyol.
persze, viszi előre a szíve, meg minden, de sajnos az utóbbi időkben a sérülések, a kor...ez mind lassítja, gyengíti a kapitányt, úgy hogy szerintem ha még idén igen, de jövőre már nem nagyon lesz ő kezdő (főleg, ha közbeüt megint valami neki.)
sajnos eljön az idő, amikor már nem fogja tudni a helyezkedésével és barca szívével,fanatizmusával kompenzálni a fizikai dolgokat.
a padról besegítve (vélhetően nem rinyálna) viszont 2-3 évig is segíthetné a csapatot.
amúgy mivel gondolom a barcából akar visszavonulni, így én olyan 2-3 évet adok neki, hogy befejezze a pályafutását, de ha véletlen elmenne levezetni mondjuk katarba, vagy mahacskalába, vagy akárhova (ami mondjuk nem fog megtörténni) akkor azon a szinten benne lenne még akár 4-5 év is.
amúgy meg szerintem mi után szögreakasztja, nálunk fog dolgozni valamilyen szerepkörben. de jó is lesz majd.