2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem is Ter Stegent kritizáljáketooka9 írta:A gyerek meglövi élete egyik gólját, de igen varrjuk Piqué nyakába.Nero. írta:A fene azt a nagy pofádatAsensio gólja is az övé
![]()
![]()
Egyik kapus sem szedi ki azt onnan.
A gyerek meglövi élete egyik gólját, de igen varrjuk Piqué nyakába.Nero. írta:A fene azt a nagy pofádatAsensio gólja is az övé
![]()
Nem, de nem kéne (tovabb) rombolni a klub es a saját imidzsét. Ez meg így hogy tudta hogy megy, de behülyítette a culékat pláne ostoba húzás volt.S.Agüero írta:Miért, változtatott az bármit is a teljesítményén?Nero. írta:Ismét bölcsebb maradt volna ha hallgat. Remélem az idei szezonban kevesebb lesz a twitter meg a szájkarate.PCsabi írta:Becsapta a szurkolókat, remélem eladjuk őt!!!!
Miért, változtatott az bármit is a teljesítményén?Nero. írta:Ismét bölcsebb maradt volna ha hallgat. Remélem az idei szezonban kevesebb lesz a twitter meg a szájkarate.PCsabi írta:Becsapta a szurkolókat, remélem eladjuk őt!!!!
Engem kifejezetten szórakoztat, szóval épp az ellenkezőjében bízom.Nero. írta:Ismét bölcsebb maradt volna ha hallgat. Remélem az idei szezonban kevesebb lesz a twitter meg a szájkarate.
Ismét bölcsebb maradt volna ha hallgat. Remélem az idei szezonban kevesebb lesz a twitter meg a szájkarate.PCsabi írta:Becsapta a szurkolókat, remélem eladjuk őt!!!!
Szegény, sajnálom, hogy Neymar hülyét csinált belőle is.PCsabi írta:Becsapta a szurkolókat, remélem eladjuk őt!!!!
Igen ezt sokszor össze szokták téveszteni a kommentátorok is egy picike autonóm közösség zászlója Katalóniától nyugatra La Rioja.csababarca írta:az továbbra sem magyar zászló, sárga sáv van az alján, valamilyen katalán tartományi zászló,de most nem jut eszembe.S.Agüero írta:És honnan szerez mindig ollót.![]()
Amúgy ott egy Magyar zászló a háttérben.
mikor közvetítésen is látszódott párszor, tudtam valaki bedurrantja szokásosan, de rád nem számítottam
Szerintem pecazashoz szakot csinál belőlük.visca el barca írta:rejtély, hogy ez az ember hova teszi ezt a sok hálót![]()
http://www.mundodeportivo.com/r/GODO/MD ... unti_17052" target="_blank ... vo-Web.jpg
Én is magyarnak néztem nem csak SA.csababarca írta:az továbbra sem magyar zászló, sárga sáv van az alján, valamilyen katalán tartományi zászló,de most nem jut eszembe.S.Agüero írta:És honnan szerez mindig ollót.![]()
mikor közvetítésen is látszódott párszor, tudtam valaki bedurrantja szokásosan, de rád nem számítottam
az továbbra sem magyar zászló, sárga sáv van az alján, valamilyen katalán tartományi zászló,de most nem jut eszembe.S.Agüero írta:És honnan szerez mindig ollót.![]()