Továbbra se bírom a fejét, de ha tud ilyet is, akkor maradjon!!!

Nem a kis gólokról híres de szerintem ez már csak az ellenfél miatt is sokkal szebb volt
Egy évre még bőven jó lesz, ha a mostanihoz hasonló szintet hoz. Nyáron úgyse igazolhatunk, félévig meg nagyon lyukas lenne az a jobb oldal, akár Montoya, akár Douglas (isten ments), akár Adriano, akár valami csoda folytán Pedro játszana ott.kristop írta: Alves az utóbbi meccseken tényleg jó formát mutat, de azt érzem benne, hogy ez egyik pillanatról a másikra változhat, jövőre pedig még idősebben, nem valószínű, hogy javulna vagy tartani tudná ezt a teljesítményt.
Én még ebben a Kyle Walkerben láttam annó fantáziát de ezer éve nem láttam játszani, nem tudom most milyen lehet.Chino írta:Az az igazság, hogy jobbhátvédben olyan szűk a piac, hogy még Carvajal is valóban top 5 körül van, annak ellenére, hogy semmi plusz nincs benne.Messa írta:kristop írta: Persze Danilo fog kezdeni, mert 40 millióért azért még nekik is sok a padra igazolni, de korántsem vagyok benne biztos, hogy csak a játéka alapján képes lenne kiszorítani a spanyolt. Ezzel nem azt mondom, hogy Danilo nem jó játékos, de nincs nagy különbség köztük, sőt.
A Danilo-s ügy azért érdekes, mert Ancelotti nem igazán az ilyen taktika híve. Nem tudom elképzelni, hogy két felfutó szélsőt akarna, amellett a spanyol is kiveszi a részét a támadásból. Mellesleg nem az náluk a hiányposzt, főleg nem 40 millióért. Ezzel nem azt mondom, hogy direkt kicseszésből vették meg, inkább Perez megalomániájának újabb ékes bizonyítéka, illetve az edző megkerülése.
Alves az utóbbi meccseken tényleg jó formát mutat, de azt érzem benne, hogy ez egyik pillanatról a másikra változhat, jövőre pedig még idősebben, nem valószínű, hogy javulna vagy tartani tudná ezt a teljesítményt. Védekezésben még mindig iszonyúan kevés, leginkább Rakitic-nek, de méginkább Piquének köszönhető, hogy nem szórnak meg onnan minket.
Bíztam benne, hogy a PSG elviszi és akkor talán van der Wiel-t el lehet hozni, de ez úgy néz ki megbukott. Aki elérhető lenne és talán a szintet is megütné az szerintem de Sciglio, de róla sajnos még hírek sincsenek, pedig ha kötnénk vele egy szerződést januártól a BL-ben is játszhatna.
Sokat köszönhetünk Alvesnek és bírom a búráját, de nagyon kényszermegoldás, még akkor is ha jelen helyzetben a legjobb választás.
Az az igazság, hogy jobbhátvédben olyan szűk a piac, hogy még Carvajal is valóban top 5 körül van, annak ellenére, hogy semmi plusz nincs benne.Messa írta:kristop írta: Persze Danilo fog kezdeni, mert 40 millióért azért még nekik is sok a padra igazolni, de korántsem vagyok benne biztos, hogy csak a játéka alapján képes lenne kiszorítani a spanyolt. Ezzel nem azt mondom, hogy Danilo nem jó játékos, de nincs nagy különbség köztük, sőt.
részben egyetértek, szerintem ez is benne van. náluk ez sokkal többet számít, mint más csapatoknál.Messa írta:Hát nem tudom, Carvajalt max azért nem engedheti meg magának a Real hosszútávon, mert őt nem 40-50 milliókért vették, hanem saját nevelés, és kvázi nincs reklámértéke.
itt már annyira nem. szerintem csak és kizárólag azért jelented ki te is ezt, mert a realban játszik és mert szegényes a jobbhátvéd kínálat. én tökre azt éreztem nála, hogy jó játékos, és nagyon hajt, de csak addig lesz kezdő ott amíg nem találnak jobbat. bl meccseken például szinte nem is játszott, most az atletico ellen igen, de az meg szintén spanyol csapat.Messa írta:Mint játékos, tökéletesen beleillik a játékukba, és nyugodtan ki lehet jelenteni hogy jelenleg top5 jobbhátvéd.
szerintem nincs sőt. danilo többre hivatott, carvajal pedig egy jó játékos. majdnem ugyanaz áll fenn, mint nálunk. amíg nem tudunk hozni jobbat, mint alves (mert igazolni nem tudunk, és nem is nagyon lenne kit), addig próbáljuk marasztalni, és kezdőjátékosunk lesz. de, ha jövőre valaki igazán jó jobbhátvéd feltűnik a piacon, akkor nyomban rárepülünk és alvesnek vagy pad, vagy szia lesz. amíg nem nagyon volt senki, addig carvajal tökéletes volt, mert arbeloa egy selejt, de ha van lehetőség upgradere, akkor azt meglépik.Messa írta:Persze Danilo fog kezdeni, mert 40 millióért azért még nekik is sok a padra igazolni, de korántsem vagyok benne biztos, hogy csak a játéka alapján képes lenne kiszorítani a spanyolt. Ezzel nem azt mondom, hogy Danilo nem jó játékos, de nincs nagy különbség köztük, sőt.
Hát nem tudom, Carvajalt max azért nem engedheti meg magának a Real hosszútávon, mert őt nem 40-50 milliókért vették, hanem saját nevelés, és kvázi nincs reklámértéke. Mint játékos, tökéletesen beleillik a játékukba, és nyugodtan ki lehet jelenteni hogy jelenleg top5 jobbhátvéd.kristop írta:sörökbe mernék fogadni veled, hogy danilonak nem játékostemető lesz a real, hanem ő lesz a kezdő, carvajal meg a cseréje. a brazilt a stílusa alapján a realba találták ki. carvajal meg jó, nem rossz, de nem engedheti meg a madrid magának, hogy hosszútávon ő legyen a kezdő jobbhátvédjük.
Még abban se vagyok biztos, hogy Carvajal a nyáron nem lép le. Jó jó az a gyerek, de nem annyira, hogy kezdő legyen hosszú távon. A Real védelmén vannak lyukak és a csapat se a legfiatalabb. Hamarosan igen komoly vérfrissítés kell oda. 30 milláért nem vesznek csere játékost még a Madridnál sem.kristop írta:ezt már annyiszor olvastam, hogy kezdem tényleg csak ilyen tipikus valaki beírta, és a többi megy utána hozzászólásnak venni. sörökbe mernék fogadni veled, hogy danilonak nem játékostemető lesz a real, hanem ő lesz a kezdő, carvajal meg a cseréje. a brazilt a stílusa alapján a realba találták ki. carvajal meg jó, nem rossz, de nem engedheti meg a madrid magának, hogy hosszútávon ő legyen a kezdő jobbhátvédjük.
ezt már annyiszor olvastam, hogy kezdem tényleg csak ilyen tipikus valaki beírta, és a többi megy utána hozzászólásnak venni. sörökbe mernék fogadni veled, hogy danilonak nem játékostemető lesz a real, hanem ő lesz a kezdő, carvajal meg a cseréje. a brazilt a stílusa alapján a realba találták ki. carvajal meg jó, nem rossz, de nem engedheti meg a madrid magának, hogy hosszútávon ő legyen a kezdő jobbhátvédjük.Tobias88 írta:Danilo lett volna az akit érdemes lett volna megvenni, de ő ugye a Madridé 30 millióért. Kicsit úgy érzem, hogy őt direkt előlünk vették meg, mert Carvajal személyében már volt egy bőven kiváló jobbhátvédjük. Inkább tönkreteszik Danilo-t a játékostemetőben, mint hogy a mienk legyen.
Tobias88 írta:Ha tetszik ha nem, jelenleg nincs számunkra megfelelő jobbhátvéd és nem is igazolhatunk. Hiába nem tud beadni, nekünk nem is kellenek a beadások. (bár volt egy balos Neymar-nak legutóbb)
Danilo lett volna az akit érdemes lett volna megvenni, de ő ugye a Madridé 30 millióért. Kicsit úgy érzem, hogy őt direkt előlünk vették meg, mert Carvajal személyében már volt egy bőven kiváló jobbhátvédjük. Inkább tönkreteszik Danilo-t a játékostemetőben, mint hogy a mienk legyen.