Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen! Akkor most jöhet Busquets és Eto'o...Replay írta:Éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xavi Hernández 2014-ig a klub játékosa marad, miután tegnap este Joan Laporta elnök, Rafael Yuste, Raül Sanllehí illetve a játékos, valamint képviselője Ivan Corretja részvételével megszületett a megállapodás.
Érdekesség, hogy Txiki nem volt jelen (állitólag családi ügyben volt távol).
Kb. 7,5m eurót fog keresni évente.
ha a klub nem akarná akkor nem játszana és elmenne. DE asszem félreértettél, én azt akartam mondani, h nem fog elmeni, mert neki kella klub, a klubnak ő, saját nevelés és katalán. EZÉRT nem fog elmenniBarcaforever írta:Am is nagyon fárasztóak voltak azok a gondolatok, h nem hosszabít, de h azért aggódni,h mi lesz ha nincs érvényes szerződése télen.Mert szted elment volna télen akárhová is?kabekabe írta:Na ha Xavi hosszabbit, akkor azért azok akik agodtak ,azok sztem tanuljanak az esetből. Én akkor paráznék, ha a ttéli átigazolási időszak elejéig nem lenne szerződése. Logikus volt, h nem fog elmenni![]()
Am is nagyon fárasztóak voltak azok a gondolatok, h nem hosszabít, de h azért aggódni,h mi lesz ha nincs érvényes szerződése télen.Mert szted elment volna télen akárhová is?kabekabe írta:Na ha Xavi hosszabbit, akkor azért azok akik agodtak ,azok sztem tanuljanak az esetből. Én akkor paráznék, ha a ttéli átigazolási időszak elejéig nem lenne szerződése. Logikus volt, h nem fog elmenni
Ez vmi brutális mutató, most akartam beírni.depth írta:nemsemmi, 104/90es passz mutató. nem tűnt fel, h ilyen sokat dolgozott.
Aha már látom az itthoni gépen!MQuC írta:Az eurobarca főoldalon...
szerk.: Remélem is hogy hosszabbít, mert nem szeretném a MU-ban látni. Persze erre elég kevés az esély.
Nem mindenkinekAndrisveres írta:
könnyen változik az emberek véleménye.
Most a főoldalon ez épp az első hír, és ott kicsit bővebben le van írva a szerződés hosszabbítás.Bokke írta:Akár samsunsport, akár nem ezt mos mindenképpen belinkelem!
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=40444
Tényleg nagyon nagy passz volt. Viszont 2-3 alkalommal hajmeresztő (rá egyáltalán nem jellemző) dolgokat is művelt ma. De összességében nem volt rossz.Ilúvatar írta:Xavi gólpassza fantaszikus volt, egyszerüen kihasználta a sorfalatlepasszolt messinek, hiszen messi előtt tök üres volt a pálya
jo-jo. Bocs. De már elég sok embertől hallottam a "fabregas az árulo" felfogást. A második részével teljesen 1etértek. És ahogy lionelmessi19 is irta Xavi soha sem a gyorsaságábol és a felfogásából élt meg.cps46 írta:Most már tényleg be kellene vezetni egy tesztet, hogy csak az regelhet az oldalon, aki tud válaszolni a "Fabregas miért hagyta el a Barçát?" kérdésre.Jan írta:Fabregas áruló? Furcsa felfogás, őt elküldék.![]()
Fabregas soha nem lesz jobb Xavi. 17 éves kora óta semmit nem fejlődött. Csak abból él, amit a Barçás éveiben szedett össze, ezzel simán kitűnik az angol favágók közül, de ennyi. Viszont ha lett volna annyi esze, hogy végig a Barçában marad, akkor most már nagyon nagy játékos lehetne. Nekem mindenesetre nem hiányzik.sexy 7 írta:Én is egyetértek Jannal,ugyebár van még egy Iniestánk is,és mondjuk szerintem 2 év múlva már jobb lesz Fabregas mint Xavi.Kb akkor kéne a csere:)
Jan írta:Sziasztok, jó reggelt! Szép ez a mai nap, mert a kislányom ma aludt elöszőr itthon
Így van ez Xavi oldala és egyáltalán nem ócsároltam, hiszen imádom! Szóval tényleg részemről bezártnak tekintem a dolgot!
Ha vki ennek ellenére szeretne egy sör mellett egy jó kis Barca kocsmában beszélgetni erről, szívesen meghívom egy sörre és dumálhatunk. És ezt tényleg komolyan mondom, mert van egy jó kis hely pesten ahol csak a barcat imádják és a barátom viszi a szórakozó helyet. Akár megnézhetnénk majd a Barca-Real-t! Biztos nem fogunk vitatkouni!Persze ha az asszony is elenged!
![]()
![]()
üdv mindenkinek
ennyi...
Forca XAVI!!! FORCA Barca!!!
Jan