Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hol írtam,h készpénznek veszem?culinho írta: Te készpénznek veszed amit a cikkben írtak?
Te készpénznek veszed amit a cikkben írtak?Bányász írta:Akkor minek neki a 9 milla amit a cikkben írnak?kabekabe írta: -leszarja a fizuját, illetve az első a BARCA csak utána a fizu.![]()
Imádom Xavit és meg is érdemelné azt a kilenc milliót.De úgy néz ki Ő se szent.(bár itt sokan azt hiszik.)
Akkor minek neki a 9 milla amit a cikkben írnak?kabekabe írta: -leszarja a fizuját, illetve az első a BARCA csak utána a fizu.
Teljesen igaz:ozsimiki írta:Xavi marad:
-mindenki szereti, tiszteli, és elismeri itt
-Neki is a BARCA a mindene
-nem olyan típusú játékos aki csak azért itt hagyná a csapatot, mert nem emelik a fizuját 2-3 millával, sőt szerintem nem is várja el (hozzáteszem,pedig megérdemelné)
-Pep is tudja,h Xavi kihagyhatatlan, és már rengeteget bizonyított, míg akárki jönne is ide, az még semmit sem itt.
-végül az egész egy jó nagy hülyeség, már maga az ötlet is, ahogy nyáron is annak tartottam.
Xavi apját nem adnám 25 misiért!Capon írta:25 misiért megkaphatnák Xavi egy dedikált mezét, cipőjét amiben most duplázott és egy csapat által aláírt, jókívánságokkal teli Barcazászlót azt ennyi jónapot.
épp azért írtam ezt a kis összegzést,h ne írjanak már többet erről a marhaságról. szerinted a többség nem tudja,h ez egy nagy hülyeség? tényleg felesleges leírni kismilliószor,h KACSAAAAAAAAAAAAAAANastradamus írta:Persze az sportújságokat el kell adni! KACSA, de jó mert oldalakat tudtok róla ti is írni...ozsimiki írta:Xavi marad:
-nem olyan típusú játékos aki csak azért itt hagyná a csapatot, mert nem emelik a fizuját 2-3 millával, sőt szerintem nem is várja el (hozzáteszem,pedig megérdemelné)
-Pep is tudja,h Xavi kihagyhatatlan, és már rengeteget bizonyított, míg akárki jönne is ide, az még semmit sem itt.
-végül az egész egy jó nagy hülyeség, már maga az ötlet is, ahogy nyáron is annak tartottam.
Persze az sportújságokat el kell adni! KACSA, de jó mert oldalakat tudtok róla ti is írni...ozsimiki írta:Xavi marad:
Igen, ezt a kérdést most akartam leírni, de te már megtetted helyettem!Messa írta:Hány éves vagy?manuel írta:Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok????![]()
![]()
![]()
Xavit vétek lenne elcserélni bármely játékosra... Jelenleg szvsz. a világ 1ik legjobb formában lévő, és legjobban teljesítő középpályása.
Hány éves vagy?manuel írta:Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok????![]()
![]()
Victor_Valdes írta:Xavi biztos, hogy nem megy el. Még 10 CR7-ért se adnám (én) oda. De ezt már kifejtettem egyszer.