Xavi Hernandez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Szerinted maradjon még egy szezont?

Igen
16
29%
Nem
40
71%

Szavazatok száma: 56
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.12. 17:27:11

de így vann, csakk nekik kellettt a váltás, őkk Pepp alattt sem lennének jobbakk, Ronni meg plussz 20 kiló súllyal nem bírná a tempótt, az olasz foci a nekki való.
:evil:
Off vége.

Xavi biztos, hogy nem megy el. Még 10 CR7-ért se adnám (én) oda. De ezt már kifejtettem egyszer. :roll:

Szerk.: Egyszer mindenki tévedhet, de az megint más ha minden második szót helytelenül írunk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.11.12. 17:29:24-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
depth
Capitá del Barça

2008.11.12. 17:25:07

Deco és Ronaldinho nélkül is elég jól megy a szekere a csapatnak. Akkor meg mi a probléma? Miért kéne ide ez két játékos? Velük csak rosszabb lenne.. Xavi meg nem megy sehova se. Szvsz még egy ideig képes ilyen magas szinten játszani.
MessiFan írta:Tanulj már meg írni létszíves...
Neked se ártana :)
manuel írta:És ha megnézzel most egy Milan vagy egy Chealsea mecsett akkor azt láttod hogy ez a két ember úgyjátszik mint a régiformájukba vagy szted nem igyvan???
Nem, ez nem így van. Mindketten jól játszanak, de közel se a régi egyikük se. Továbbá megkérnélek, h hagyd abba a magyar nyelv megcsúfolását.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.11.12. 17:28:59-kor.
manuel
Jugador d'estrella

2008.11.12. 17:21:53

Miért ne gondolnám???most azt meg te nem mondod komolyan hogy ez a két ember hibája, az hogy a rajtuk kivül játszó 9 ember rosszul játszott??? :lol: Nem akarom védeni őkett,mert tudom hogy ők is egy nullák voltak a tavaly de ez alól az egész társaságsem kivétel legalábbis én sztem, :idea:éppen ezért lehet hogyha maradtak volna akkor ismét jóljátszotak volna mint korrában mert amint látod a többieknek eddig sikerük van Peppel.És ha megnézzel most egy Milan vagy egy Chealsea mecsett akkor azt láttod hogy ez a két ember úgyjátszik mint a régiformájukba vagy szted nem igyvan???
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.12. 17:14:03

Victor_Valdes írta:
manuel írta: Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni
Ezt ugye nem gondolod komolyan? :roll:

sajnos komolyan gondolja...
szerk.: Decótt :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.12. 17:13:37

manuel írta:Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok???? :lol: :lol: :lol:
elmondanám, h ERRE gondoltunk, amikor tegnap arról beszéltünk, h télen-nyáron igazolni akarsz! nem vicces, h az egyik legjobb játékosunkat, aki lassan a csapat jelképe, el akarod cserélni holmi nagyképű, xxxmániás, önző, irigy bolondra! lehet, h 9-10 évesen jókat lehet rajta röhögni, de aki már egy kicsit jobban konyít a témához, az ilyen badarásgokat nem ír!
H a t t r i c k
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.12. 17:12:02

manuel írta: Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni
Ezt ugye nem gondolod komolyan? :roll:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
gergo9
Director del Fútbol

2008.11.12. 17:09:05

manuel írta: Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni úgyhogy kb.(ennyi a vezetőség eszéről a véleményem).És ami Xavi távozásátt illeti ez pedig egy vicc remélem!!bár hogyha ezt tényleg Ferguson nyilatkozta a leigazolásátt, akkor azt azért komolyan kell venni mert azért ő mégsem akárki. :wink:
Te sem vagy sztem teljesen ép :roll: Néztél te tavaly Barca meccseket? Úgy lopta ez a két jómadár a focit mint mostanában a c.-ok a színesfémet. Nekünk is jobb nélkülük meg nekik is nélkülünk. :wink: :wink:
Ha meg nem teszik lehet a Milannak vagy a Chelsea-nek szurkolni :wink:

A cikkhez hozzászólva sem a MU sem a Barca hivatalos honlapján semmi hír az egészről. Nevetséges az egész hír :evil:
matyi02
Entrenador del Barça

2008.11.12. 17:06:29

manuel írta:
Replay írta:Most már a Sport is ir arról, hogy Xavi-t nagyon szeretné a MU és Ferguson aki megpróbál bezavarni, hiszen ezekben a hetekben újithatják meg a szerződését.

Ferguson Scholes utódját látja benne, ezért bármekkora fizetést megadna neki...

Bár tudom, hogy ez egy lehetetlen ügy, azért a nyugtalan vagyok, jó lenne, ha megkapná az új, pályafutása végéig szóló szerződést.
Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok???? :lol: :lol: :lol:

Ennél nagyob hülyeséget nem halottam és hol akarod játszatni ? Tán messit kiteszed a csapatból :lol:
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.12. 17:05:29

manuel írta:
McLovin írta:! És a vezetőség sem olyan hülye!.
Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni úgyhogy kb.(ennyi a vezetőség eszéről a véleményem).És ami Xavi távozásátt illeti ez pedig egy vicc remélem!!bár hogyha ezt tényleg Ferguson nyilatkozta a leigazolásátt, akkor azt azért komolyan kell venni mert azért ő mégsem akárki. :wink:

már ne haragudj, de Ronaldinho meg Deco eladásának volt ALAPJA, OKA és megfelelő ÉRVE. nem jártak edzésre, Deco szegény ittasan vezetett, mindketten kb. tojtak az egészbe és rontották a hangulatot. viszont aki 10 éve a csapat tagja, s ezalatt kb. 430 tétmeccset játszott, napról napra, mérkőzésről, mérkőzésre bizonyítja, h profi a hozzáállása, az szerintem nem említhető egy lapon R10 és Deco hozzáállásával.
H a t t r i c k
bali 15
Director del Fútbol

2008.11.12. 17:02:09

"Én úgy tudom, hogy Ferguson az év végén visszavonul!"

Ezt 1999-óta folyamatosan felhozzák

:wink:
Andris
Adminisztrátor

2008.11.12. 17:01:07

Természetesen Xavi távozásának híre minden alapot nélkülöz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
manuel
Jugador d'estrella

2008.11.12. 16:53:51

McLovin írta:! És a vezetőség sem olyan hülye!.
Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni úgyhogy kb.(ennyi a vezetőség eszéről a véleményem).És ami Xavi távozásátt illeti ez pedig egy vicc remélem!!bár hogyha ezt tényleg Ferguson nyilatkozta a leigazolásátt, akkor azt azért komolyan kell venni mert azért ő mégsem akárki. :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.12. 16:51:18

Hát én személy szerint magasról teszek a MU-ra és nem érdekel,hogy ki hány éves ott. És felesleges ilyenekkel foglalkozni,mert Xavit ha kirugnák se menne oda szerintem.
bali 15
Director del Fútbol

2008.11.12. 16:49:37

Sanama írta:
bali 15 írta:Úristen most olvastam a Transfermarket .com-on! Hát ez nem semmi.
Végül is lehetne pótolni ha újra felhoznák az Arshavin,Diego vagy Fabregas ügyet. De a MU-nak tényleg ott van Anderson. A Barca pedig csak nem fogad el 30milkót.(Ennyit kínáltak.)
Olvassd és fogod is még mert a mai sajtó elég nagy butaságokat ír.
De amúgy nincs jobb dolga az ilyeneknek?
Mért nem lehet felfogni,hogy Xavi nem megy el?
Naná Anderson 20 éves. Hozzá képest Xavi már egy öreg róka.
Nagy hülyeség lenne Fergusontól ha hanyagolná Anderson-t.
Mindkét fél számára baromság lenne.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.12. 16:43:05

Mindegy lenne ha azt mondanánk, hogy Puyol megy a Chelseába...kb annyi lenne annak is valóság értelme... :roll:

Itt nőtt, fel itt lett profi futballista, emellett ha a vezetőség eladná a katalánok meg lincselnék Laportáékat, a másik meg, nem hiszem, hogy menni akar.
Emellett azért nem ártana meghosszabbítani a szerződését.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.12. 16:42:28

bali 15 írta:Úristen most olvastam a Transfermarket .com-on! Hát ez nem semmi.
Végül is lehetne pótolni ha újra felhoznák az Arshavin,Diego vagy Fabregas ügyet. De a MU-nak tényleg ott van Anderson. A Barca pedig csak nem fogad el 30milkót.(Ennyit kínáltak.)
Olvassd és fogod is még mert a mai sajtó elég nagy butaságokat ír.
De amúgy nincs jobb dolga az ilyeneknek?
Mért nem lehet felfogni,hogy Xavi nem megy el?
bali 15
Director del Fútbol

2008.11.12. 16:38:03

Úristen most olvastam a Transfermarket .com-on! Hát ez nem semmi.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.12. 15:21:08

Bokke írta:Hát nem tudom...
Abban biztos vagyok még mindig,h nem fog elmenni.De az is tuti,h ezen azért elgondolkodik valamilyen szinten.Ha más csapat hívja akkor biztos,h egyből nemleges a válasz.És sztem még csak nem is forgatja meg nagyon magába se a dolgokat.De azért sztem szigorúan szakmai szempontból biztos,h elgondolkozik,h azért mégiscsak Sir Alexről van szó.Nem is a MU meg a magas fizetés ami motiválhazja hanem Ferguson személye szvsz.

Mondjuk az,h Ferguson Scholes utódját látja Xaviban hát...
Az rendben,h nem öreg Xavi...de 28 éves és fiatalabb már Ő se lesz.Nameg azért ott van a MU-nak Anderson.Szerintem Ő méltó utód lehetne....

Én úgy tudom, hogy Ferguson az év végén visszavonul!
Minek vinné oda ha nem lesz ott!?
Egyébként meg nem megy és kész!
Vagy ha eladják adják érte Krisztina hercegnőt meg 50 millió eurot! :lol:
Ja, Krisztike lenne, aki felrakna a pontot az i-re...
Nekem akkor se kéne 3 ronikát és 100 milliót adnának érte! Lehet, hogy egyes emberek nem veszik észre, de Xavi egy élő legendává kezd válni, és a legendáktól egyébként sem válnak meg az emberek... Xavi meg pont a MU-ba menne Scholes helyére? Ez baromság! Xavi nem fog sehova menni, de már lentebb kifejtettem, szal még beszélni se érdemes a témáról!! :wink:

off: mikor házasodik már meg Hernández barátunk? :)
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.11.12. 15:12:12

McLovin írta:Ennek a "Xavi átigazol" témának is véget lehetne már venni! Nekünk Ő olyan mint a Chelsea-nak Terry, a MU-nak Giggs, a Pool-nak Gerard, a madridnak Raúl, vagy kolléga említette, mint a Juvénak Del Piero vagy Buffon! Nincs az a pénz, meg az az ajánlat, amiét el lehet innen vinni! És a vezetőség sem olyan hülye! Ezt egyszerűen lehetetlenség kivitelezni, és a vezetőség pluszba nem is meri eladni! Lenne akkora balhé Barcelónában...
Ráadásul gondolataim lezárásaként megjegyzem, hogy soha nem fog elhagyni minket, mert itt született, és ide köti minden!

Na peace srácok.
Ennyi.

A vidiken is látszott, ahol az élete volt bemutatva és a családja, h ő nem az a megyek ide-oda mert bulizni akarok.Sztem ő tökéletesen érzi itt magát, a kezdő tagja lassan 7-8 éve, a játék jól megy neki és a csapatnak.

Vki nem tud arról vmit, h van-e bnője vagy felesége vagy vmi?De kíváncsi lennék az összes játékosunk bnőjére.Főleg Puyoléra. :oops: :wink:
Kép
Bokke
Barça B

2008.11.12. 15:11:05

Hát nem tudom...
Abban biztos vagyok még mindig,h nem fog elmenni.De az is tuti,h ezen azért elgondolkodik valamilyen szinten.Ha más csapat hívja akkor biztos,h egyből nemleges a válasz.És sztem még csak nem is forgatja meg nagyon magába se a dolgokat.De azért sztem szigorúan szakmai szempontból biztos,h elgondolkozik,h azért mégiscsak Sir Alexről van szó.Nem is a MU meg a magas fizetés ami motiválhazja hanem Ferguson személye szvsz.

Az rendben,h nem öreg Xavi...de 28 éves és fiatalabb már Ő se lesz.Nameg azért ott van a MU-nak Anderson.Szerintem Ő méltó utód lehetne....[/quote]

Én úgy tudom, hogy Ferguson az év végén visszavonul!
Minek vinné oda ha nem lesz ott!?
Egyébként meg nem megy és kész!
Vagy ha eladják adják érte Krisztina hercegnőt meg 50 millió eurot! :lol:
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.12. 14:30:01

Ennek a "Xavi átigazol" témának is véget lehetne már venni! Nekünk Ő olyan mint a Chelsea-nak Terry, a MU-nak Giggs, a Pool-nak Gerard, a madridnak Raúl, vagy kolléga említette, mint a Juvénak Del Piero vagy Buffon! Nincs az a pénz, meg az az ajánlat, amiét el lehet innen vinni! És a vezetőség sem olyan hülye! Ezt egyszerűen lehetetlenség kivitelezni, és a vezetőség pluszba nem is meri eladni! Lenne akkora balhé Barcelónában...
Ráadásul gondolataim lezárásaként megjegyzem, hogy soha nem fog elhagyni minket, mert itt született, és ide köti minden!

Na peace srácok.
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.11.12. 13:33:31

Lesy írta:Guardoila azt nyilatkozta róla, amíg ő lesz az edző biztos helye van a csapatban. Nagyon nem szeretném, ha elmenne. Órási baklövés lenne a vezetőség részérő. Akár jön Fabregas akár nem Xavinak maradni kell!!!
Örülnék ha tényleg helye lenne a keretben... Bár ez biztos.
Szerintem sem kéne eladni sehova senkiért semennyiért. Ő olyan a Barcának mint juvéban Del piero.
Meg ha lenne lehetőség Xavinak arra hogy távozzon, biztos hogy nem hagyná el semmi pénzért a Barcát. :)
Lesy
Capitá del Barça

2008.11.12. 13:00:34

Guardoila azt nyilatkozta róla, amíg ő lesz az edző biztos helye van a csapatban. Nagyon nem szeretném, ha elmenne. Órási baklövés lenne a vezetőség részérő. Akár jön Fabregas akár nem Xavinak maradni kell!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.11.12. 12:48:34

Replay írta:Most már a Sport is ir arról, hogy Xavi-t nagyon szeretné a MU és Ferguson aki megpróbál bezavarni, hiszen ezekben a hetekben újithatják meg a szerződését.

Bár tudom, hogy ez egy lehetetlen ügy, azért a nyugtalan vagyok, jó lenne, ha megkapná az új, pályafutása végéig szóló szerződést.
Hát nem tudom...

Az rendben,h nem öreg Xavi...de 28 éves és fiatalabb már Ő se lesz.Nameg azért ott van a MU-nak Anderson.Szerintem Ő méltó utód lehetne....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Maxi
Entrenador del Barça

2008.11.12. 12:48:06

manuel írta:

Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok???? :lol: :lol: :lol:
Az a takony nem ér annyit!
Nehogy már a futballtörténelem egyik legszerényebb és legalázatosabb focistáját elcseréljük egy ilyen f.ostalicskára, aki nem mellékesen a futballtörténelem valaha élt legnagyobb patkánya...Annak ellenére, hogy elismerem a képességét, ha egyszer idejön addig nem nézek Barca meccset...
Forca Barca
Válasz küldése