Off vége.
Xavi biztos, hogy nem megy el. Még 10 CR7-ért se adnám (én) oda. De ezt már kifejtettem egyszer.

Szerk.: Egyszer mindenki tévedhet, de az megint más ha minden második szót helytelenül írunk...
Neked se ártanaMessiFan írta:Tanulj már meg írni létszíves...
Nem, ez nem így van. Mindketten jól játszanak, de közel se a régi egyikük se. Továbbá megkérnélek, h hagyd abba a magyar nyelv megcsúfolását.manuel írta:És ha megnézzel most egy Milan vagy egy Chealsea mecsett akkor azt láttod hogy ez a két ember úgyjátszik mint a régiformájukba vagy szted nem igyvan???
Victor_Valdes írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan?manuel írta: Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni
elmondanám, h ERRE gondoltunk, amikor tegnap arról beszéltünk, h télen-nyáron igazolni akarsz! nem vicces, h az egyik legjobb játékosunkat, aki lassan a csapat jelképe, el akarod cserélni holmi nagyképű, xxxmániás, önző, irigy bolondra! lehet, h 9-10 évesen jókat lehet rajta röhögni, de aki már egy kicsit jobban konyít a témához, az ilyen badarásgokat nem ír!manuel írta:Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok????![]()
![]()
Ezt ugye nem gondolod komolyan?manuel írta: Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni
Te sem vagy sztem teljesen épmanuel írta: Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni úgyhogy kb.(ennyi a vezetőség eszéről a véleményem).És ami Xavi távozásátt illeti ez pedig egy vicc remélem!!bár hogyha ezt tényleg Ferguson nyilatkozta a leigazolásátt, akkor azt azért komolyan kell venni mert azért ő mégsem akárki.
manuel írta:Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok????Replay írta:Most már a Sport is ir arról, hogy Xavi-t nagyon szeretné a MU és Ferguson aki megpróbál bezavarni, hiszen ezekben a hetekben újithatják meg a szerződését.
Ferguson Scholes utódját látja benne, ezért bármekkora fizetést megadna neki...
Bár tudom, hogy ez egy lehetetlen ügy, azért a nyugtalan vagyok, jó lenne, ha megkapná az új, pályafutása végéig szóló szerződést.![]()
![]()
manuel írta:Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni úgyhogy kb.(ennyi a vezetőség eszéről a véleményem).És ami Xavi távozásátt illeti ez pedig egy vicc remélem!!bár hogyha ezt tényleg Ferguson nyilatkozta a leigazolásátt, akkor azt azért komolyan kell venni mert azért ő mégsem akárki.McLovin írta:! És a vezetőség sem olyan hülye!.
Ezzel mondjuk vitatkoznék,na de hadjuk én erre csak annyit mondok hogy aki képes eladni egy Ronaldinhót és egy Decótt azt közelsem lehet éppelméjünek nevezzni úgyhogy kb.(ennyi a vezetőség eszéről a véleményem).És ami Xavi távozásátt illeti ez pedig egy vicc remélem!!bár hogyha ezt tényleg Ferguson nyilatkozta a leigazolásátt, akkor azt azért komolyan kell venni mert azért ő mégsem akárki.McLovin írta:! És a vezetőség sem olyan hülye!.
Naná Anderson 20 éves. Hozzá képest Xavi már egy öreg róka.Sanama írta:Olvassd és fogod is még mert a mai sajtó elég nagy butaságokat ír.bali 15 írta:Úristen most olvastam a Transfermarket .com-on! Hát ez nem semmi.
Végül is lehetne pótolni ha újra felhoznák az Arshavin,Diego vagy Fabregas ügyet. De a MU-nak tényleg ott van Anderson. A Barca pedig csak nem fogad el 30milkót.(Ennyit kínáltak.)
De amúgy nincs jobb dolga az ilyeneknek?
Mért nem lehet felfogni,hogy Xavi nem megy el?
Olvassd és fogod is még mert a mai sajtó elég nagy butaságokat ír.bali 15 írta:Úristen most olvastam a Transfermarket .com-on! Hát ez nem semmi.
Végül is lehetne pótolni ha újra felhoznák az Arshavin,Diego vagy Fabregas ügyet. De a MU-nak tényleg ott van Anderson. A Barca pedig csak nem fogad el 30milkót.(Ennyit kínáltak.)
Ja, Krisztike lenne, aki felrakna a pontot az i-re...Bokke írta:Hát nem tudom...
Abban biztos vagyok még mindig,h nem fog elmenni.De az is tuti,h ezen azért elgondolkodik valamilyen szinten.Ha más csapat hívja akkor biztos,h egyből nemleges a válasz.És sztem még csak nem is forgatja meg nagyon magába se a dolgokat.De azért sztem szigorúan szakmai szempontból biztos,h elgondolkozik,h azért mégiscsak Sir Alexről van szó.Nem is a MU meg a magas fizetés ami motiválhazja hanem Ferguson személye szvsz.
Mondjuk az,h Ferguson Scholes utódját látja Xaviban hát...
Az rendben,h nem öreg Xavi...de 28 éves és fiatalabb már Ő se lesz.Nameg azért ott van a MU-nak Anderson.Szerintem Ő méltó utód lehetne....
Én úgy tudom, hogy Ferguson az év végén visszavonul!
Minek vinné oda ha nem lesz ott!?
Egyébként meg nem megy és kész!
Vagy ha eladják adják érte Krisztina hercegnőt meg 50 millió eurot!
Ennyi.McLovin írta:Ennek a "Xavi átigazol" témának is véget lehetne már venni! Nekünk Ő olyan mint a Chelsea-nak Terry, a MU-nak Giggs, a Pool-nak Gerard, a madridnak Raúl, vagy kolléga említette, mint a Juvénak Del Piero vagy Buffon! Nincs az a pénz, meg az az ajánlat, amiét el lehet innen vinni! És a vezetőség sem olyan hülye! Ezt egyszerűen lehetetlenség kivitelezni, és a vezetőség pluszba nem is meri eladni! Lenne akkora balhé Barcelónában...
Ráadásul gondolataim lezárásaként megjegyzem, hogy soha nem fog elhagyni minket, mert itt született, és ide köti minden!
Na peace srácok.
Örülnék ha tényleg helye lenne a keretben... Bár ez biztos.Lesy írta:Guardoila azt nyilatkozta róla, amíg ő lesz az edző biztos helye van a csapatban. Nagyon nem szeretném, ha elmenne. Órási baklövés lenne a vezetőség részérő. Akár jön Fabregas akár nem Xavinak maradni kell!!!
Hát nem tudom...Replay írta:Most már a Sport is ir arról, hogy Xavi-t nagyon szeretné a MU és Ferguson aki megpróbál bezavarni, hiszen ezekben a hetekben újithatják meg a szerződését.
Bár tudom, hogy ez egy lehetetlen ügy, azért a nyugtalan vagyok, jó lenne, ha megkapná az új, pályafutása végéig szóló szerződést.
Az a takony nem ér annyit!manuel írta:Egy C.Ronaldo-Xavi cseréhez mit szólnátok????Replay írta:Most már a Sport is ir arról, hogy Xavi-t nagyon szeretné a MU és Ferguson aki megpróbál bezavarni, hiszen ezekben a hetekben újithatják meg a szerződését.
Bár tudom, hogy ez egy lehetetlen ügy, azért a nyugtalan vagyok, jó lenne, ha megkapná az új, pályafutása végéig szóló szerződést.![]()
![]()