Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
respect (Messa kedvéértVarga Tamás írta:Rövid leszek és velős: már a felvetés hallatán is sértve érzem magam, és Xavit is. Ilyesminek még a leghátsóbb gondolatokban sem szabadott volna megfogalmazódnia egyetlen Barcelona vezetőben sem. Aki ezt meglépte volna, halálos ítéletét írta volna alá - képletesen.
Képtelenség, abszurditás.
Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni. Teljes mértékben egyet értek!Varga Tamás írta:Rövid leszek és velős: már a felvetés hallatán is sértve érzem magam, és Xavit is. Ilyesminek még a leghátsóbb gondolatokban sem szabadott volna megfogalmazódnia egyetlen Barcelona vezetőben sem. Aki ezt meglépte volna, halálos ítéletét írta volna alá - képletesen.
Képtelenség, abszurditás.
hát szerintem azért Messinek a Guily konkurenciát pöttyet könnyebb volt legyűrni, mint a Deco Xavi kettősből valakit, mind a 2 fénykoraiban van/volt akkor, kétlem, hogy mai szinten lenne, tartom magam, hogy busquets szintű játékos lenne még mindig, túl erős középpálya volt ez agy 17 éves kölyöknekvale írta:Én meg azt nem értem hogy Messi hogy tarthat ott ahol tart... neki nagyobb riválisai voltak a támadó poszton mint Fabregasnak a középpályán , Fabregas a szememben egy 0. A klub játékost csinál belőle erre ő az 1. adandó alakalommal elmegy arra amerre a több pénzt látja... ezt hívják gerinctelenségnek. enyi.palesz77 írta:
nem értem miért tartod rossz döntésnek amit Fabregas hozott. az idő őt igazolja, szerinted most hol lenne ha maradt volna? talán busquets de inkább crosas szinten. most meg már világklasszis. remélem már nyáron jön, örülnék neki
Nehogy belinkeljék madridistán... mint ahogy mi szoktuk. Ez kb ugyanakkora baromság... Stoli 2 lesz ez az oldal vagy mi?mrmonster írta:Óriási kamu a hír. Persze megér egy cikket, de én azért nem raknám ki az eurobarca főcikkei közé, főleg ilyen címmel (mikor semmilyen konkrétum nem áll rendelkezésre, sőt meg kockáztatnám, hogy Laporta semmi pénzért nem adta volna el Xavi-t) ... ez olyan nso-s volt, ne haragudjatok. Sztem az ilyen címektől nem fogják többen látogatni a honlapot, sőt...
Vagy Messi szintjen ha jol tudom mindketten 87 ben szulettek s ha Messi a tehtsegvel elerte hogy mar evek ota alapembernek szamit ugyanugy Fabregas is megkapta volna a lehetoseget es kiharcolhatta volna maganak. De vagyott a nagyobb fenyre es elment lehet ha marad meg jobb lenne de errol kar filozni.palesz77 írta:
nem értem miért tartod rossz döntésnek amit Fabregas hozott. az idő őt igazolja, szerinted most hol lenne ha maradt volna? talán busquets de inkább crosas szinten. most meg már világklasszis. remélem már nyáron jön, örülnék neki
Én meg azt nem értem hogy Messi hogy tarthat ott ahol tart... neki nagyobb riválisai voltak a támadó poszton mint Fabregasnak a középpályán , Fabregas a szememben egy 0. A klub játékost csinál belőle erre ő az 1. adandó alakalommal elmegy arra amerre a több pénzt látja... ezt hívják gerinctelenségnek. enyi.palesz77 írta:
Hogy hol lenne? Valószínüleg Xavival a középpályán tömné a csatárokat passzokkal. Azt hiszed, hogy egy Fabregas szintü tehetséget ne próbáltak volna ki? Nála kissebb tehetségeket is dobtak a mélyvizbe nagyon korán, pont öt hagyták volna ki? Nem tartom valószínünek.palesz77 írta:nem értem miért tartod rossz döntésnek amit Fabregas hozott. az idő őt igazolja, szerinted most hol lenne ha maradt volna? talán busquets de inkább crosas szinten. most meg már világklasszis. remélem már nyáron jön, örülnék neki
nem értem miért tartod rossz döntésnek amit Fabregas hozott. az idő őt igazolja, szerinted most hol lenne ha maradt volna? talán busquets de inkább crosas szinten. most meg már világklasszis. remélem már nyáron jön, örülnék nekiDanka00792 írta:Igen, de nézd meg Xavi mennyit tett a klubért, és nézd meg hogy Fabregas mit tett?Benga írta:Mondjuk Fabregas még nagyon fiatal. És meg van benne minden ami kell.Danka00792 írta:Nevetséges,5 db Fabregas nem ér 1 db Xavi-t.
Szóval nagy jövő áll előtte. Reméljük előbb utóbb nálunk.Nem érdemel több szót az ügy a részemröl.
Igen, de nézd meg Xavi mennyit tett a klubért, és nézd meg hogy Fabregas mit tett?Benga írta:Mondjuk Fabregas még nagyon fiatal. És meg van benne minden ami kell.Danka00792 írta:Nevetséges,5 db Fabregas nem ér 1 db Xavi-t.
Szóval nagy jövő áll előtte. Reméljük előbb utóbb nálunk.
Mondjuk Fabregas még nagyon fiatal. És meg van benne minden ami kell.Danka00792 írta:Nevetséges,5 db Fabregas nem ér 1 db Xavi-t.
Az hiszem ez magáért beszél(Pep mondta): am. ez is fentebb látható Titinho linkjében : “While I am manager, Xavi is staying here”,kimondta azt ami teljesen nyilvánvaló és egyértelmű nem tudom hogy miért terjengenek ilyen pletykák egy saját nevelésű játékossal kapcsolatban aki itt szent és sérthetetlenTitinho írta:Na tessék...a klub hivatalos oldalán már cáfolják is az 'ONA Fm' által gerjesztett hírt, miszerint Xavi-t is eladták volna a vezetők a nyáron. Ennyit az 'ONA Fm'-ről...![]()
Aki akarja az itt elolvashatja a hivatalos oldal álláspontját.
Kapuban Valdes, hátul Puyol és Piqué középen.LG írta:Pár év múlva lehetne egy: Xavi-Busquest-Fabregas, Messi-Bojan-Iniesta sajátneveléső támadó, és kp-sorunk. Én azért megnézném ezt a csapatot
...és akkor ott lenne a két középhátvéd, Puyol és Piqué, meg a kapuban Valdes. Már csak szélsőhátvédeket kéne nevelni, és tényleg ki lehetne állni 11 saját neveléssel úgy, hogy szinte minden poszton klasszis játszik.LG írta:Én azért szivesen látnám egyszer Fabregast, de nem Xavi helyett, hanem Xavi mellé. Pár év múlva lehetne egy: Xavi-Busquest-Fabregas, Messi-Bojan-Iniesta sajátneveléső támadó, és kp-sorunk. Én azért megnézném ezt a csapatot