Nem ajánlom benyögni az ilyen "jót röhögünk" cikkeket. A napokban lett bevezetve az új szabály, amiben ugyan a pepsifoci nem szerepel, de a hülyeségeket sehonnan nem kell beírni...baguvixXx írta:Én csak benyögtem egy pletykát amit pepsifoci-n olvastam. Azt hittem mindenki egy jót röhög rajta...barca99 írta:Tiszta jó, amikor valaki előre akar okos lenni, sokan meg rá is ugranak, a társaság másik fele meg már Guardiola babákat voodooz.
Xavi Hernandez
-
- Llegenda del Barça
Mondjuk sztem pont az utánad lévő hsz próbált meg már megint "pánikot kelteni". 

Tiszta jó, amikor valaki előre akar okos lenni, sokan meg rá is ugranak, a társaság másik fele meg már Guardiola babákat voodooz. 

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
szerintem Xavi az egyik legnagyobb kedvenc a klubban Puyol és Messi mellett!nem adják el vagyis ha igen akkor sokan megbotránkoznának Guardiolában...Alberto10 írta:Xavi eladásától aztán végképp nem kell félni!! ő a Barca egyik olyan játékosa Puyol, Iniesta,Messi és reméljük Bojan mellett akik soha nem fogják elhagyni a klubot!!! Xavi Európa egyik legjobb ha nem a legjobb középpályása!!

Xavi eladásától aztán végképp nem kell félni!! ő a Barca egyik olyan játékosa Puyol, Iniesta,Messi és reméljük Bojan mellett akik soha nem fogják elhagyni a klubot!!! Xavi Európa egyik legjobb ha nem a legjobb középpályása!!
Ha Xavi-t eladják akko lesz egy-két szavam Guardioalahoz 

Pep lehet, hogy eladja. Ő mindenkit tud pótolni úgy látszik.baguvixXx írta:Azt hallottam hogy a Valencia érdeklődik utána... Biztos hogy pletyka ha meg nem akkor érdeklődni azt lehet
és volt olyan időszak amikor megfordult a fejekben, hogy eladják... életre szóló szerződést kellene neki és a KAPITÁNYNAK adni, úgy mint a madrid raulnak és casillasnak!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Büszkék lehetünk Rá!
Reméljük, még sok hasonló sikert ér el a Barcelonában, és a válogatottban is.

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szerintem is megérdemelte a kicsi a címet, mert igaz a csoportmeccseken nem igazán nyújtotta a legjobbját, de az elődöntőben és a döntőben, főleg utóbbiban szenzációsan játszott, a labdáiból akár plusz 2-3 gólt is lőhettek volna a spanyolok.
Előre a TITOlusokért!
A Sport szerint a passzkirály egy új, sokkal jobb feltételekkel biró szerződést fog kapni, ami 2013-ig szól majd.
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
nekem ugy tűnik hogy nagyon jó haverok puyollal...
a csapatposztereken többnyire egymás mellett állnak meg hát a barcába is együtt nőttek fel,2év különbség van köztük
remélem együtt is húzzák le itt a pályafutásukat

a csapatposztereken többnyire egymás mellett állnak meg hát a barcába is együtt nőttek fel,2év különbség van köztük
remélem együtt is húzzák le itt a pályafutásukat

Nagyon orulok, hogy Xavi nyerte ezt a cimet, mindig is nagyon tetszett a jateka rengeteget hajt, labdakat szerez es nagyon jol epiti a tamadasokat (nem melesleg iden tobb mecset az o goljaval nyertunk bar ez csak raadas). Az EB-n talan egy gyengebb merkozese volt a tobbin szerintem nagyszeruen teljesitett, az elodontoben es a dontoben szvsz a legjobb volt igy igazan megerdemelte ezt a cimet.
Gratula neki es remelem meg nagyon sokaig lesz nallunk meghatarozo alapember
Gratula neki es remelem meg nagyon sokaig lesz nallunk meghatarozo alapember

Én meg Madridistaként gondoltam így, de rohadtul egyetértek ezzel a lehetőséggel is! Gratulálok neki az MVP-hez, nektek meg őhozzá! Bár halkan jegyzem meg szerintem Iniesta volt ugyanilyen jó, hanem jobb. Grat mégegyszer a Barca-triónak és Éljen Spanyolország!Lionel85 írta: Én Barçásként egyébként arra gondoltam először hogy Casillas kapja a legjobbnak járó díjat, mert ő is megérdemelte volna. De azzal hogy Xavi kapta, még boldogabb vagyok.
- matyi02
- Entrenador del Barça
hajimegaben írta:Ronaldinho&Barca írta:
Hát Iniesta az EB-n naon szürke volt önmagához képest aki még megérdemelte volna az Senna és San Iker szerecséje a madridnak hogy ilyen kapusa van
Iniesta szürke ??? fekete fehér Tv-n nézted az EB-t ???,xD
Vagy csak napszemüvegeb ???

-
- Barça B
- Kapcsolat:
Ronaldinho&Barca írta:Gratulálok Xavinak!Teljesen megérdemelte ezt a címet, egész eb-n odatette magát és végig szépen és nagyon hasznosan játszott. Talán mellette még Iniesta érdemelte volna meg. Ők ketten nem keveset tettek hozzá ehhez a szép álomhoz. Remélem jövő esztendőben is ilyen szép és hasznos játékkal örvendeztet meg bennünket.
Szép volt Xavi!!!
Hát Iniesta az EB-n naon szürke volt önmagához képest aki még megérdemelte volna az Senna és San Iker szerecséje a madridnak hogy ilyen kapusa van

gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ramos? Szerintem nem nyújtott annyira maradandót. Voltak hibái azért neki is. Akin meglepődtem az Marchena. Az agressziv állatja szinte hiba nélkül hozta le az EB-t. Teccet a játéka. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
Gratulálok Xavinak én is, nagyon megérdemelte, hajtott minden egyes meccsen és nagyon hasznosan játszott, minőségi játékot. Biztos vagyok benne, hogy jövőre sem fogunk benne csalódni! 

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!