Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így gondoltad?visca el barca írta:hálás lennék, ha vki feltudná ide tenni a mai ns cimlapot nagyméretben vmi útón-módon (Xavi No. 1.)
mintha sergio ramos annyira a madrid érdeme lenne. ugyanmár.Messa írta:Miért, mit vártál? Az mégiscsak a madridista.hu. Persze, vannak olyanok, akik egy játékosra nem úgy tekintenek, hogy na ez most Barcás, akkor sz.rul játszik.d.OR írta:ide is leírom:
a madridistán rendesen háborognak, hogy ő (mármint Xavi) lett az EB legjobbja. olyanokat írnak, hogy nem csinált semmit, meg borzalmasan játszot stb.
hát no comment
Mi is dícsérjük itt rendesen Ikert és a Lófejűt, mert tényleg nagyot játszott mindkettőjük. Szerintem a Barca trió legalább olyan jó volt, mint a madridi duó. Nem értem, hogy miért mondják Xavira, hogy rosszul játszott, nagyon valószínű azért, mert Barcás, persze tudják, hogy nincs igazuk, mert igenis jól tolta, csak mégis ősellenség.
Én Barçásként egyébként arra gondoltam először hogy Casillas kapja a legjobbnak járó díjat, mert ő is megérdemelte volna. De azzal hogy Xavi kapta, még boldogabb vagyok.gekkodan írta:A különbség csak az, hogy itt nem anyázzuk Ramost, vagy Casillast, utóbbit annyira tisztelek, hogy nehéz leírni. Szóval mindenki magát minősíti, a madridista hozza az elvárt szintet. Sok szájhős, annál kevesebb ésszel.d.OR írta:ide is leírom:
a madridistán rendesen háborognak, hogy ő (mármint Xavi) lett az EB legjobbja. olyanokat írnak, hogy nem csinált semmit, meg borzalmasan játszot stb.
hát no comment
A különbség csak az, hogy itt nem anyázzuk Ramost, vagy Casillast, utóbbit annyira tisztelek, hogy nehéz leírni. Szóval mindenki magát minősíti, a madridista hozza az elvárt szintet. Sok szájhős, annál kevesebb ésszel.d.OR írta:ide is leírom:
hát no comment
Miért, mit vártál? Az mégiscsak a madridista.hu. Persze, vannak olyanok, akik egy játékosra nem úgy tekintenek, hogy na ez most Barcás, akkor sz.rul játszik.d.OR írta:ide is leírom:
hát no comment
vannak olyanok. viszont sok madridista szerint jó helyre került az mvp.d.OR írta:ide is leírom:
hát no comment
dettó. s most már iniesta is csatlakozott hozzá a szememben.Replay írta:Nem hiába Ő a kedvenc.
Soha nem láttam még ilyen játékintelligenciát, hogy vki ennyire lásson a pályán.
Egész egyszerüen ütemet ad a játéknak.
Nélküle elképzelhetetlen számomra a Barca.