Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Off: Bocs, de az szuperlativusz, ha már idegen szavakat puffogtatunk.otter írta:Csak szuperlatinuszokban beszélhetünk róla. Remekül írányította a játékot,osztogatott. Hozta a szokásos formáját és nem csak a döntőn volt jó,hanem az egész EB alatt nagyon megbízhatóan játszott.
Gyorsabb,sokkal fürgébb volt a hatalmas német játékosokhoz képest Inietával együtt. Néha előny az alacsony termet.
Nálam Xavi volt a legjobb. Gratula és így tovább a következő szezonban is.
mi az, hogy rosszul rúgta meg?? szenzációs íve volt. ami persze nem jelenti azt, hogy ha xavi nem ér bele, akkor is gól, de életveszélyes volt, és gól lett a vége.redmiller írta:Xavi - szerintem - a gólján kívül - lényegében - semmit sem csinált.... Még jó, hogy a másik középpályásunk rosszul rúgta meg a labdát és így legalább egy gólt lőtt Xavi.Lionel85 írta:Nem értem hogy mennyivel jobb Senna mint Xavi? Miért őt cseréli le az edző? Egyszerűen ez nem hagy nyugodni...
Xavi - szerintem - a gólján kívül - lényegében - semmit sem csinált.... Még jó, hogy a másik középpályásunk rosszul rúgta meg a labdát és így legalább egy gólt lőtt Xavi.Lionel85 írta:Nem értem hogy mennyivel jobb Senna mint Xavi? Miért őt cseréli le az edző? Egyszerűen ez nem hagy nyugodni...
Aragones nagyon bírja Xavit nyilatkozta is, hogy a posztján a világ egyik legjobbja. De Senna nélkülözhetetlen. Szerintem parádésan játszik.Lionel85 írta:Nem értem hogy mennyivel jobb Senna mint Xavi? Miért őt cseréli le az edző? Egyszerűen ez nem hagy nyugodni...
három zseniális középpályás. fabregast sem az arsenal nevelte ki ugyebár..kleno04 írta:hát igen azért látszik hogy nem met volna sokra ez a spanyol válogatott a BARCA nélkül semmire ott egy remek védő Puyol és két brilliáns középályásKrojf írta:Igen Kedves Xavi Koma!!!
Ügyes voltál tegnap, szép gólt lőttél, gratulálok!!!
K.
akik valjuk be sokat tettek a mai spanyol sikerért sorry tegnapi
hát igen azért látszik hogy nem met volna sokra ez a spanyol válogatott a BARCA nélkül semmire ott egy remek védő Puyol és két brilliáns középályásKrojf írta:Igen Kedves Xavi Koma!!!
Ügyes voltál tegnap, szép gólt lőttél, gratulálok!!!
K.