2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OFF:talán frankie jo taktikája miatt??!!LG írta: miért csak 1 helyben várták a labdát mint a sült galabot, az rejtély
Mondjuk ez is igaz. A real ellen én is sokxor megfigyeltem, h a támadoink 1helyben álltak, mint a sütőtök, igy a középályásaink tehetetlenek voltak, "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt hátrtapasszolni. Viszont Iniesta meg Touré, és az első félidőben Deco lagalább azzal probálta enyhiteni a helyzetet, h 1x-2x megindultak labdával. Főleg Yayanal voltak nagy előretörései, ment mint a tank, borult mindenki előtte. Ilyenkor egy középpályásnak ezt kell csinálni. Viszont h a csatárok miért csak 1 helyben várták a labdát mint a sült galabot, az rejtélyKalap1988 írta:Ez aért egy picit túlzás,nagyon jó passzokat ad,viszont elől nagyon kevés a mozgás,úgy pedig elég nehéz!!!Meg pl a real ellen 7 realos védekezett a középpályán igen aggresszívan a 3 barcásnak pedig elég kevés segítség jött mind a védősorból mind pedig előlről!!
Nem hiszem,h sokkal rosszabbb lenne,én is szoktam figyelni és nagyon tetszik a játéka,többet löhetne max ez róható fel neki sztem!Próbáltam keresni videókat,h megmutathassam nked a forintos labdáit,de idei barca annyira gyenge,h nem sok van,de úgyis láttad az összes mecdcset,úh néz vissza egy párat!LG írta:Perxe, ugyabolyan jo volt mint Deco. Mikor a Deco volt ugy, hogy 3 golpaszt adott egy meccsen. Sztem Xavi egész idényben nem adott 3 golpasztKalap1988 írta:Sztem is badarság azt mondani h Xavi gyenge lenne.Messi és Iniesta után 3. legjobb formában lévő játékosunk(Deco sérülése előtt kb ugyanolyan jó volt mint ő)Nem igaz, h nem veszitek észre, h ez az ember nem a régi már. Mikor láttatok tőle utoljára olyan ütempasszokat, mint amilyeneket még réggebben szokott Etoonak adni
Mikor láttatok tüle utoljára nagy bombákat
Régebben sok ilyet láttunk tőle, mostanában alig
És ez azota a nagy sérülése ota van. És már a megbizhatosága sem a régi, mostanában 1re több labdát ad el. Higgyétek el nekem, én figyelem már meccsek ota.
Nézd, és is pont azt irtam, h addig senkit nem adnék el, mig nem látom, mit tudnak egy uj edző kezei alattvarga tamás írta:Így van, adjuk el Xavit, Decót, Ronaldinhót. Akkor majd minden jó lesz, happy lesz, a gondok megoldódnak. Szajkózzuk, hogy mindannyian milyen qva [auto_cenzúra], egy fabatkát sem érnek. Csak azt nem vesszük észre, hogy nem a csapattal van a baj, hanem az edzővel. Egyikük sem felejtett el focizni, csak dilettáns az edző, az elnökkel együtt. Gondolkozzatok!
Perxe, ugyabolyan jo volt mint Deco. Mikor a Deco volt ugy, hogy 3 golpaszt adott egy meccsen. Sztem Xavi egész idényben nem adott 3 golpasztKalap1988 írta:Sztem is badarság azt mondani h Xavi gyenge lenne.Messi és Iniesta után 3. legjobb formában lévő játékosunk(Deco sérülése előtt kb ugyanolyan jó volt mint ő)
szerintem nem erről van,szó.Xavi ilyen formában is a Barcelona egyik legjobbka:labdát szinte sohasem vrszít,a cselei bejönnek,emelett szerény.Másrészről,abban biztos vagyok,hogy xavi innen fog visszavonulni,biztos nem adják el,és szerintemm nem is akarna menni!!!!!!!!!LG írta:Én ugyanezt látomDe itt az emberek nagy része teljesen elfogult Xavival, ők nem tudják objektiven megitélni a teljesitményét.
Ha nem köszön le szépen magátol, hanem megvárja, hogy ugy kelljen kirugni, akkor nem igazánKalap1988 írta:Azért legyünk udvariasak Rijkaarddal,mennie kell,de megérdemli a tiszteletet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Perxe én sem ezt akarom, én már nyáron is azért imádkoztam, h eltakarodjon a holland.Zozzy 5 írta:És akkor adjuk el az évek óta alappillérnek számító Xavit, és hozzuk ide az anno ingyen elment Fabregast 30 millióért...LG írta: Pedig nagyon ugy néz ki, h egy darabig még nem lex edzőváltás, Rijkaard nem fog lemondani, Laporta nem fogja kidobni.![]()
Nehogy már a keretet kelljen lecserélni emiatt a bohóc miatt...
És akkor adjuk el az évek óta alappillérnek számító Xavit, és hozzuk ide az anno ingyen elment Fabregast 30 millióért...LG írta: Pedig nagyon ugy néz ki, h egy darabig még nem lex edzőváltás, Rijkaard nem fog lemondani, Laporta nem fogja kidobni.
Pedig nagyon ugy néz ki, h egy darabig még nem lex edzőváltás, Rijkaard nem fog lemondani, Laporta nem fogja kidobni.Zozzy 5 írta:Amíg nincs edzőváltás, addig olyan játékosokat, mint Xavi (akinél nyilván nem arról van szó, hogy nem motivált, hisz Ő tulajdonképpen a hazáért is játszik, plusz a válogatottban is megy neki, érdekes...) nem tudok kritizálni.LG írta:Én ugyanezt látomDe itt az emberek nagy része teljesen elfogult Xavival, ők nem tudják objektiven megitélni a teljesitményét.
Amíg nincs edzőváltás, addig olyan játékosokat, mint Xavi (akinél nyilván nem arról van szó, hogy nem motivált, hisz Ő tulajdonképpen a hazáért is játszik, plusz a válogatottban is megy neki, érdekes...) nem tudok kritizálni.LG írta:Én ugyanezt látomDe itt az emberek nagy része teljesen elfogult Xavival, ők nem tudják objektiven megitélni a teljesitményét.