Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mit szedett be Mou, ő ìgy nem szokott nyilatkozni?
Szerintem is van pár közhely, és meg ne haragudjatok, nem vagyok egy maradi fazon, de nálam kiveri a biztosítékot a kihúzott szem, meg az ecsethaj, a szálanként fésült legénytollal, meg a kiszedett szemöldökkel! Először nem akartam elhinni, amit látok! Tudom, ma már a szakállas nő is része a hétköznapjainknak, de nálam ez nem férfi! bocsMessa írta:Én némiképp másképp gondolom. Értelmes gyerek az tény, de akkora közhelyeket szokott puffogtatni az esetek 85%-ában, hogy taktikus Zombori elmehet zabot hegyezni... Kifejezetten nem szeretem. OFF vége, sorry.MQuCsabi írta:Kis off: Lázár BEnce a z Újpest hátvédje volt, egyébként nekem is az tűnt fel, hogy ritka értelmes gyerekNem dadog, nem akad össze a nyelve és értelmes gondolatokat oszt. Ezt a mondatot nem hallottam, így erről nem is szeretnék állást foglalni.
(ha ő ezt mondta messiről, akkor így volt![]()
)
Én némiképp másképp gondolom. Értelmes gyerek az tény, de akkora közhelyeket szokott puffogtatni az esetek 85%-ában, hogy taktikus Zombori elmehet zabot hegyezni... Kifejezetten nem szeretem. OFF vége, sorry.MQuCsabi írta:Kis off: Lázár BEnce a z Újpest hátvédje volt, egyébként nekem is az tűnt fel, hogy ritka értelmes gyerekNem dadog, nem akad össze a nyelve és értelmes gondolatokat oszt. Ezt a mondatot nem hallottam, így erről nem is szeretnék állást foglalni.
(ha ő ezt mondta messiről, akkor így volt![]()
)
Mintha a South Park egyik epizódját látnám.dévid villa írta:Ez meg mi a f***om???![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... eo-2412323" target="_blank

Andris írta:Most meglepődtünk? Nyilvánvalóan nem volt magyar labdarúgó az elmúlt 2 évtizedben, akinek az intelligenciája megütötte volna az átlagot. Lehet hogy rendes gyerek, az is lehet hogy a Barcának szurkolt, de mint minden itthoni szakmabelinek, neki sincs túl sok köze a sportághoz.
Ráadásul nem gyengén Barca-drukker...csababarca írta:Mondjuk Lázár Bence a neve ott kezdődik.BarcafanTomee írta:Farkas Bence azt mondja a Zuhanyhíradóban, hogy Messi 78 percig sétált a pályán és mintha kedve se lett volna játszani.![]()
off: de amúgy ő kicsoda, hogy bekerült a nagy szakértők közé?
Labdarúgó volt, de hátsérülés miatt abbahagyta a sportot. Nb1ben játszott.
Sport tv meg felkarolta, jól tette, teljesen normális gyerek egyébként.

Mondjuk Lázár Bence a neve ott kezdődik.BarcafanTomee írta:Farkas Bence azt mondja a Zuhanyhíradóban, hogy Messi 78 percig sétált a pályán és mintha kedve se lett volna játszani.![]()
off: de amúgy ő kicsoda, hogy bekerült a nagy szakértők közé?
Ezt nem tudom mire vélni.hajnesz írta: Azért szerintem ez messze nincs így. Az élet sosem fekete vagy fehér, ahogy a lapokban CR és Messi be van állítva. Tény,hogy Ronaldo sokat tett ezért, de azért messze nem annyira gonosz, mint amennyire be van/volt állítva. Mindenkinek van rossz napja/rossz oldala, valakinek láthatóbb,valakinek kevésbé.
én ezt tényleg nem értem, hogy miért túlzó? tényleg ott tart már a srác, hogy minden valamirevaló szakértő szerint a valaha volt legnagyobbak mellett a helye. valaki ennél is tovább megy, valaki nem, de ez mindegy, mert az ilyet nehéz eldönteni. tényleg finomkodni kell a jelzőkkel, meg megválogatni a szavakat, cikkeket, hogy véletlenül nehogy túldicsérjük? túlzó, hogy egy olyan játékosról, amilyet még a többség nem látott, elmondják sokan, hogy ilyen játékost még nem láttam eddig? szerintem nem.palesz77 írta:Persze Messit nem alaptalanul dicsérik, erről szó nincs, de attól még túlzó amit leművelnek vele szerintem is.
persze, konkrétan az a különbség, hogy most védekezik, de ettől még nem fut többet. és itt is folyamatosan arról volt szó, hogy akarás = futásmennyiség, pedig egyáltalán nem. már bezártam, de mintha valami 8,4 kilométer lett volna a tegnapi meccse, ami körülbelül a saját átlaga alatt van, de mindenki máshoz képest is nagyon nagyon kevés. amikor azt a drasztikus keveset futotta és ezernyi cikk jelent meg róla, az akkor volt, amikor sérülten játszott folyamatosan, és csak azért ment fel a pályára, mert hátha továbblövi a csapatot, mint a psg ellen fél lábbal.palesz77 írta:Mondjuk szerintem nem nehéz látni a különbséget a tavalyi és az idei védekezése között pl. Ezzel volt inkább a probléma tavaly, erre gondolom emlékszik még mindenki - Atletico elleni Bl meccs is pl, az nagyon gyalázat volt -, persze lehet jönni azzal, hogy nem sokkal fut többet idén, de szerintem ki lehet következtetni, hogy nem a számokon megy itt a fő lovaglás, hanem a mögötte mutatott játékon.