Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, hogy ezt leírtad. Hasonlót akartam én is, kiegészítve a manapság divatos szerencse effektussal, ami szintén mindkét oldalon erőteljesen terjed.Balinho írta:Hát pedig mióta ennyire elterjedt az internet ill. mióta még a játékosok tökén lévő bolha szökellését is 20 kameraállásból lehet szuperlassításban is megtekinteni, azóta ez a világ rendje. Aki épp rossz oldalára kerül a pocsék bírói tévedésnek, az egyből jön és csalót kiált, egyfelől, hogy a saját frusztrációját levezesse, másfelől a másik örömébe kicsit belefingjon.markionni írta:Ne haragudj de kifejezetten komolytalan ez a szamolgats. Foleg ilyen egy oldaluan, raadasul te ugy szamolsz, hogy fixen megnyertetek volna a meccset ha pl. megkapjatok a golt a Betis ellen. Teljesen nonszensz es ertelmetlen.
Nem is akarok álszent lenni, a galaktikus Madridra ugyanúgy fújtam anno és a világ igazságtalanságának, összeesküvésnek tartottam minden RM javára történő tévedést, sajnos ez a világ rendje, idővel talán arra jössz rá, hogy ezzel foglalkozni, meg komolyan venni, az a nonszensz és értelmetlen
Ha megnézzük a riválisokat (és itt nem csak a RM/Barca duóra gondolok) majdnem szóról szóra ugyanazokat vágja a másik fejéhez ,és uazokat a lózungokat puffogtatja (és itt most általánosítok, nyilván mindenhol van kivétel) : 1) UEFAlona/Perez maffia, 2 )bírók nyomják a rivális csapatot, 3) egy-két kivételtől eltekintve tipikus nagyképű/kisebbségi komplexustól függő szurkolók alkotják a másik oldalt, mert a mi csapatunk kultúrája alapvetően magasabb és hozzánk a normális értékrendű szurkolók csatlakoznak. 4) Nagyon objektív vagyok, az ellenfélből is tisztelem Raúlt/Casillast -Puyolt/Iniestát, de a többi játékosuk nagyképű, öntelt, bunkó fíreg. 5) Az a Busquets/Neymar - CR/Di Maria mekkora hisztis színész, csaló banda... 6) Ez itt egy Madrid/Barca fórum minek jön ide bárki a másik oldalról észérvekkel, objektív meglátásokkal provokálni? Húzzá vissza a saját fórumodra, ott biztos tapsolni fognak a véleményednek. 7) Messi!!! CR!!! (ebbe jobb mélyebben bele se menni)
Piqué meg sajnos pont úgy viselkedik, mint a fenti általánosításban szereplő Barca szurkoló, nem örülök neki, de már foglalkozni is fárasztó vele!
Hát pedig mióta ennyire elterjedt az internet ill. mióta még a játékosok tökén lévő bolha szökellését is 20 kameraállásból lehet szuperlassításban is megtekinteni, azóta ez a világ rendje. Aki épp rossz oldalára kerül a pocsék bírói tévedésnek, az egyből jön és csalót kiált, egyfelől, hogy a saját frusztrációját levezesse, másfelől a másik örömébe kicsit belefingjon.markionni írta:Ne haragudj de kifejezetten komolytalan ez a szamolgats. Foleg ilyen egy oldaluan, raadasul te ugy szamolsz, hogy fixen megnyertetek volna a meccset ha pl. megkapjatok a golt a Betis ellen. Teljesen nonszensz es ertelmetlen.
Ez így van. Teljesen felesleges már ezzel foglalkozni, mert semmi értelme, nem változtat semmin. Egy biztos, hogy a spanyol bírói kar egy zsák .....s és a szövetség is, hogy képtelen legalább a gólvonal technológiát bevezetni. Nyilván egy ilyen szorosnak tűnő bajnokságban nehéz túllépni a birói tévedéseken, főleg ha az saját csapatodat súlytja.markionni írta:Ne haragudj de kifejezetten komolytalan ez a szamolgats. Foleg ilyen egy oldaluan, raadasul te ugy szamolsz, hogy fixen megnyertetek volna a meccset ha pl. megkapjatok a golt a Betis ellen. Teljesen nonszensz es ertelmetlen.
de, már pedig a birók végett nem vezettük pontokkal, most 55-54 a realnak, a betis és a villarreal ellen elment 4 pont, az már 58-55 nekünk, és ha még elveszem a soci elleni 1 pontot akkor is 57-55, úgy hogy a realtol nem vontam le semmit, pedig lenne mit, de sajnos a fociban nincs ha, az tény és való hogy az alavest meg a malaga verni kellett volna és a classicon az utolsó percben nem hülyéskedni és most nem lenne miről beszélni....markionni írta:Ez az eszrevetel teljesen jogos, viszont az nem, hogy csak a birok miatt nem vezettek pontokkal.visca el barca írta:savanyú a szőlő, ti mostanában nem nagyon kaptatok semmilyen sorfalat
Ez az eszrevetel teljesen jogos, viszont az nem, hogy csak a birok miatt nem vezettek pontokkal.visca el barca írta:savanyú a szőlő, ti mostanában nem nagyon kaptatok semmilyen sorfalatmarkionni írta:Sot! A kovetkezo ellenfeletek mar diszsorfallal varna a Barcat a hagyomanyoknak megfeleloen.
savanyú a szőlő, ti mostanában nem nagyon kaptatok semmilyen sorfalatmarkionni írta:Sot! A kovetkezo ellenfeletek mar diszsorfallal varna a Barcat a hagyomanyoknak megfeleloen.
Sot! A kovetkezo ellenfeletek mar diszsorfallal varna a Barcat a hagyomanyoknak megfeleloen.MessiNeymarSuarez írta:Malagát pályán vertük is, az meg már más kérdés hogy a bíró ott sem volt a helyzet magaslatán és nem adta meg a teljesen szabályos gólunkat.Rivaldo11 írta:Idegesítő valóban. Viszont ha csaptuk volna otthon az alaves-malaga kettőst, már nem érdekelne ennyire a történet, ráadásul tényleg voltak olyan meccsek, ahol mi voltunk a kedvezményezettek.
Magunkban keresném a hibát továbbra is.
Persze tény hogy játszhatnánk jobban, de ami szabályos gól az gól, meg kell adni és kész, mindegy hogy mennyire játszott rosszul a csapat, ehhez képest Malaga ellen is elvettek egyet, meg a Betis ellen is, csakhogy 2 példát hozzunk fel, de rengeteg ilyen volt.
DE ott a tegnapi meccs is, ahol az egyenlítő gólt Godin úgy szerezte meg hogy a Barcás játékost durván eltakarította, természetesen miért is fújják le..
Ehhez képest kb jó ha összesen 2 meccsen tévedtek a javunkra rendesen, egyik a Sociedad elleni volt.
Ha normális bíráskodás lenne, még a mostani csökkent teljesítménnyel is vezetnénk a tabellát több ponttal.
Malagát pályán vertük is, az meg már más kérdés hogy a bíró ott sem volt a helyzet magaslatán és nem adta meg a teljesen szabályos gólunkat.Rivaldo11 írta:Idegesítő valóban. Viszont ha csaptuk volna otthon az alaves-malaga kettőst, már nem érdekelne ennyire a történet, ráadásul tényleg voltak olyan meccsek, ahol mi voltunk a kedvezményezettek.
Magunkban keresném a hibát továbbra is.
Több millió Barca drukker eladta volna anno Xavit is lehet, Businak nem adott volna esélyt Yaya kárára, SR-t eladták volna, ez nem túl nyomós érv. Főleg, ha a Barcát kell beállítani "szenvedő félnek", arra nagyon vevő a szurkolótábor.Waleba10 írta:Hát lehet hogy te nem látsz de több millió Barca drukker meg igen, csak idén 6 pontot vettek el tőlünk Betis ellen 1 méterrel bent volt a kapuban a labda (még gólvonal technológia sem kellett volna hozzá, villarreal ellen 2 meg nem adott tizi, és még sorolhatnám), nem játszottunk jól ezen a 2 meccsen, ez tény, és az is hogy nyertünk volna egy normális birói gárdával
Nero. írta:Na mar csinálja a tüzet a twitteren...
Helyette is ég az arcom
Hát lehet hogy te nem látsz de több millió Barca drukker meg igen, csak idén 6 pontot vettek el tőlünk Betis ellen 1 méterrel bent volt a kapuban a labda (még gólvonal technológia sem kellett volna hozzá, villarreal ellen 2 meg nem adott tizi, és még sorolhatnám), nem játszottunk jól ezen a 2 meccsen, ez tény, és az is hogy nyertünk volna egy normális birói gárdával, és az is tény hogy tegnap azt se tudta a real hogy hol van 60 percig, aztán kaptak egy tizit (ami megint vitatható), és a végén meg is nyerték, kb ennyit számit, de tényleg nincs semmi disznósság... megint csak Piqué képzel be dolgokatLG írta:Miért, mi folyik a szezonban? Lehet én vagyok vak, de én nem látok semmi égbekiáltó disznóságot.Waleba10 írta:
miért, mert leirja az igazat, nem szidott senkit, senkit sem küldött el az anyjába, hol itt a probléma, mindenki látja hogy mi folyik az idei szezonban, és ha valaki le meri irni, már égnie kéne a pofámnak vagy mi?
Miért, mi folyik a szezonban? Lehet én vagyok vak, de én nem látok semmi égbekiáltó disznóságot.Waleba10 írta:miért, mert leirja az igazat, nem szidott senkit, senkit sem küldött el az anyjába, hol itt a probléma, mindenki látja hogy mi folyik az idei szezonban, és ha valaki le meri irni, már égnie kéne a pofámnak vagy mi?Nero. írta:Na mar csinálja a tüzet a twitteren...
Helyette is ég az arcom
miért, mert leirja az igazat, nem szidott senkit, senkit sem küldött el az anyjába, hol itt a probléma, mindenki látja hogy mi folyik az idei szezonban, és ha valaki le meri irni, már égnie kéne a pofámnak vagy mi?Nero. írta:Na mar csinálja a tüzet a twitteren...
Helyette is ég az arcom
Nem lett volna meg a meccs, nem nagyon volt helyzet, pedig sima meccs lehetett volna. Aztán már a bajnokság is elmegy.Nero. írta:Én összeségében abszolút korainak tartom a futtyot. Bármi lehet még a szezon vége.
Ez itt off, de szerintem ha nincs a tizi akkor is meg van a meccs a Leganes a 85.tol mar azt se tudta hol van annyira faradtak voltak. Ettől függetlenül gyenge produktum volt, de mint már korábban írták, akik hétközben BLt játszottak mind hasonló meccset hoztak.