Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Osztom...Los Banditos írta:Egyáltalá szerintem elösször jussunk túl a cselzin aztán ráérünk erröl beszélni
Ezen már én is gondolkodtam,csakhát ő lenne az egyik legfontosabb elem,hogy eljussunk odáig...Silvanus írta:Tudom, kissé fura a kérdés, de a BL döntőre már abszolút nem térhet vissza? Ha a Barca játszhatná az idei BL döntőt, akkor szép lenne Xavi-t beállítani pár percre a végén!
Azt írja, h egyenlőre jobban halad Xavi gyógyulása mint azt először gondolták volna, és már végez gyakorlatokat. Azt is írták, h ha továbbra is így halad a gyógyulása, akkor az utolsó pár fordulóban elméletileg már játszhatna! Hát, Ámen...Chris írta:a www.marca.com/barcelona -on irnak valamit xaviról. vki beirhatná nagy vonalakba, hogy mit is......
thx
Nem hinném, hogy egy 18 éves atomtehetség kipukkad bármikor is, nem fog elfáradni, nem fog a lelkesedése elmúlni egy fiatal szerverzetet "szét lehet szaggatni" bármilyen kockázat nélkül! Én legalább is ezt tapasztalom.HAnonymus írta:Ha most minden meccsen Messi kezd akkor pont a BL egyenes kieséses részére fog kipukkadni, az meg végképp nem lenne jó!
Ha van egy kis szerencséje, ott lehet a VB-n, de nem biztos, h formába tud lendülni 6 hónap kihagyás utánLG írta:Es ha még sikerul is potolni, h lex ott a VB-n![]()
A spanyol vállogatotnak amugy se lenne sok esélye, Xavi pedig ott is a motor volt a kp-n, és ki potol6tná
Talán ott is Iniesta