Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PFFF ez valami gyönyörű!MessiNeymarSuarez írta: Én speciel mit meg nem adnék egy ILYENÉRT...:
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/h ... b2d864f93a" target="_blank ... 91f72cdb98
Nekem is azért tetszik, meg a 08/09-esre is hajaz kicsit. Tavaly volt egy hasonló tervezet, sajnos az csak kamu volt, de bízok benne, hogy majd jövőre olyasmi lesz. Piros gatyával!Bob_Marley írta:A Puma-s meg hasonlít a centenáriumi mezre, az tényleg vagány.
A kukás az a mostani 3. számú mezünk? Mert az szerintem igen barón néz ki, kár, hogy nem az a hivatalos cseremezünk, sokkal jobb szerintem mint ez a rózsaszínes szerelés.Bob_Marley írta: Én azt mondom a kukásnál meg a rózsaszínnél rosszabb semmi nem lehet (oké hogy azok idegenbeliek, de azok aztán...).
Ez még pizsamának is csúnya lenne..
Teljesen jogos a kérés, h kapjunk több pénzt.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/10/31 ... n=blhshare
Furcsa lenne háromszögeket látni a mezen, meg macskát is.
Engem miért nem keres meg a Chevi? Hordanám az ő pólójukat 0-24 ennek a pénznek az ezredéért is.visca el barca írta: a chevitől kaptak 100 millió beugró pénzt + 7 évig kapnak asszem' évi 50 millió eurót.
450 millió euró
ennyi pénzért az sem érdekelne ha hala mardid felirat lenne a mezen...
Az Audi nem akar négy karikát Alves fülébe, vagy valami?visca el barca írta:450 millió euró
Plusz ugye kicsit offosan ott van nekik az Adidassal kötött szerződésük 10 esztendőn át évi 75 millió euróért. Megnyitották a csapokat...visca el barca írta:a chevitől kaptak 100 millió beugró pénzt + 7 évig kapnak asszem' évi 50 millió eurót.Rinku írta:A MU meze irgalmatlan ronda azzal a böhöm Chevrolet logóval, ilyet a Barcáén sem akarok látni.
450 millió euró
a chevitől kaptak 100 millió beugró pénzt + 7 évig kapnak asszem' évi 50 millió eurót.Rinku írta:A MU meze irgalmatlan ronda azzal a böhöm Chevrolet logóval, ilyet a Barcáén sem akarok látni.