Josep Guardiola
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nem értem ezt az egész nyilatkozatot PEP részéről. Vagy valaki nagyon elrontott valamit és megint megy a sz*rkavarás, vagy Pepben van valami hatalmas tüske, de ezt konkrétan ebből nem lehetett megtudni.

mondjuk azt én sem teljesen értem,hogy Tito betegségét hogyan használták fel Pep ellen.
-
- Entrenador del Barça
Elég zavaros Pep szemrehányása Rosell irányába. Gyakorlatilag semmi konkrétum. Ráadásul az ujságirók is bekavarnak sokszor. De hogy nem tudta Titót csak egyszer meglátogatni, mert nem hagyták az - felfohatatlan. Talán örséget állitottak a szobája elé.
Fecó
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tartok tőle, hogy miatta meg fogok nézni egy két Bayern meccset és még a végén szorítani is fogok értük, persze minimális keretek között.
Eddig is meg voltam győződve róla egyébként, hogy a sikerek fő letéteményese Pep volt és másodsorban az, hogy egy kivételes generációval rendelkezünk. Ezt a bajoroknál igazolhatja, szurkolok neki!

Eddig is meg voltam győződve róla egyébként, hogy a sikerek fő letéteményese Pep volt és másodsorban az, hogy egy kivételes generációval rendelkezünk. Ezt a bajoroknál igazolhatja, szurkolok neki!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Pep megtartotta első edzését a Bayern trénereként:
http://www.youtube.com/watch?v=-IOW2cfk ... dded#at=66
A sírás kerülget ahogy ezt nézem, ki is nyomtam 20 mp után.
http://www.youtube.com/watch?v=-IOW2cfk ... dded#at=66
A sírás kerülget ahogy ezt nézem, ki is nyomtam 20 mp után.
Szívfacsaró látni őt más csapat vezetőjeként, és őszintén sajnálom, hogy ilyen hamar eljött ez a pillanat (fene gondolta volna ezt akkor amikor a Wembleyben meglett a 4. nagy fülű serleg) !
Remélem bebizonyítja, amit minden épeszű ember lát, hogy kivételes képességű vezetőedző, és persze azt, hogy ezt nem a mi sikereink rovására teszi.. Moltes Gracies Pep
Remélem bebizonyítja, amit minden épeszű ember lát, hogy kivételes képességű vezetőedző, és persze azt, hogy ezt nem a mi sikereink rovására teszi.. Moltes Gracies Pep

- Chino
- Llegenda del Barça
Én nem hiszem, hogy Rosell keze lenne benne. Nem nagyon maradnak az edzők 3-4 évnél többet egy csapatnál, néhány kivételtől eltekintve. Rendben, nála kicsit más a helyzet, mert a szíve is gránátvörös-kék, de felépített egy csapatot, mindent megnyert velük, sikereket ért el az utánpótlással is, szerintem érthető, hogy váltani akart. Laporta regnálása alatt is csupán mindig egy évet hosszabbított. Lehet, hogy nem voltak puszipajtások Sanyival, de nem hiszem, hogy ez vette volna rá a váltásra.
Ez mondjuk sosem derül már ki, legalábbis nem olyan típusú embernek ismerhettük meg Pep-et, hogy utólag kezd el beszólogatni, Rosell meg nem fogja maga alatt vágni a fát.
Ez mondjuk sosem derül már ki, legalábbis nem olyan típusú embernek ismerhettük meg Pep-et, hogy utólag kezd el beszólogatni, Rosell meg nem fogja maga alatt vágni a fát.
Forca Barca!!!!
2016-ig ír alá a Bayern-hez, és abban az évben lesz a Barcánál új elnökválasztás! Hmmm... talán nem véletlen?!
Biztos vagyok benne hogy a mostani vezetőség miatt ment el,
amíg itt volt folyamatosan próbálta békíteni Rosell-t és Laportát,
gondolom beleunt.
Biztos vagyok benne hogy a mostani vezetőség miatt ment el,
amíg itt volt folyamatosan próbálta békíteni Rosell-t és Laportát,
gondolom beleunt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
emiatt érzem én is ezt :S az viszont nem vmi jó, bár Rosell sem lesz örökre elnök.gergo9 írta:Annyiszor hangoztatja hogy lezárta a barcelonai korszakát hogy még a végén elhiszem hogy tényleg volt valami gebasz rosselékkel.
Számomra sem az fáj,h kellett neki a pihenés,és az új kihívás, hanem az,h a későbbiekben se akar visszatérni ide. Remélem meggondolja magát, és 5-6 év múlva visszatér. (és tudom,h akkor már többnyire egy teljesen más csapat lesz itt,de az utánpótlásunk remélhetőleg nem apad ki)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A legtöbbször elhangzott szavak: "Barca", "Barcelona". 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Azért vmilyen szinten mégiscsak rémálom ezt látni, nem is birom továbbnézni.
Tudom h nem számit, de soha nem fogom megbocsátani a jelenlegi vezetésnek, hogy sikerült elüldözni, mert hiszek abban, hogy Rosell-ék miatt lépett le.
Nem semmi, hogy németül válaszol a kérdésekre.
Tudom h nem számit, de soha nem fogom megbocsátani a jelenlegi vezetésnek, hogy sikerült elüldözni, mert hiszek abban, hogy Rosell-ék miatt lépett le.
Nem semmi, hogy németül válaszol a kérdésekre.
Most mutatják be a Bayernnél, az Eurosport élőben közvetíti, fordítanak is.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Így már tényleg nem lesz egyszerű megfelelni a müncheni elvárásoknak, ugyanakkor ez legalább akkora kihívás lesz neki, mint egy nyeretlen, motiválatlan csapat irányítása. Egy mindent megnyert csapatnál fenntartani a motiváltságot sem egyszerűbb.
Peppel a kispadon és elnézve a Bayern keretét, el tudom képzelni sajnos, hogy a bajorok jövőre is tarolnak hazai fronton és a BL-ben is ott lesznek minimum a legjobb 4-ben.
Peppel a kispadon és elnézve a Bayern keretét, el tudom képzelni sajnos, hogy a bajorok jövőre is tarolnak hazai fronton és a BL-ben is ott lesznek minimum a legjobb 4-ben.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Pontosan ezt irtam rogotn miutan alairt... Hogy a Bayernnek kinez iden egy tripla, ha tartjak a szintet amit iden hoztak, es akkor odamegy, de mar csak lefele lesz onnet ut...connor írta:Így utólag elég elhamarkodott döntés volt Pep-től a Bayern-hez menni. A közfelfogással ellentétben szerintem csak veszíthet ebben a pozícióban.
Meg ha meg is vedene a BL-t, akkor is (joggal) mondanak, hogy csak beleult a tutiba, learatja az elodjei altal osszerakott csapattal a baberokat. Ha meg nem vedi meg, mar barmit csinal bukas, ennek a Bayernnek a hazai porondon valo villogas csak felsiker.
Nagyon szokatlan egy ilyen csapatot atvenni, es sztem csak bukni lehet vele. Ahogy nagyon szokatlan egy ilyen csapat mellol felallitani az edzot. Gondolom Jupp mondta a Bayernnek hogy nyugdijba megy, de akkor is, most visszanezve eleg visszas hogy mar januarban beharangoztak az utodjat...
Minden esetre drukkolni fogok Pep-nek, de nem ez lesz az az allomas a karrierjeben ahol raerosit a Barcanal elert eredmenyire, az edzoi kvalitasaira nezve. Minden siker magatol ertetodo lesz, minden vereseg kudarc.
Így utólag elég elhamarkodott döntés volt Pep-től a Bayern-hez menni. A közfelfogással ellentétben szerintem csak veszíthet ebben a pozícióban.
Ennél a szezonnál többet nem tud adni a Bayern Münchennek és ezt megismételni sem valószínű, hogy meg tudja. Gondoljunk bele: a bajnokságban rekordpontszám, rég nem látott mennyiségű gól és azt hiszem rekord gólkülönbség, ráadásul a legfőbb riválistól sem kaptak ki, ami tavalyhoz képest fejlődés(bár győzni sem tudtak). A szuperkupában és a kupában ütötte a legfőbb riválist és nagyon meg lennék lepve, ha a kupagyőzelem nem jönne nekik össze. A BL-ben pedig az Arsenal elleni kisikláson(amiből a további eredményeiket elnézve tanultak) kívül tökéletes tavaszt produkáltak, megverve az olasz és a spanyol bajnokot, nem is kevéssel. Mindezt nem bunkerfocival, hanem kreatív, támadó felfogású játékkal.
Ha pedig azt vesszük, hogy már eléggé meggyengítették a legfőbb riválist (Götze-igazolás) és valószínűleg a Dortmundból még fognak távozni meghatározó emberek, így jövőre alapelvárás lesz a szuperkupa,bajnoki cím, kupa megvédése (a kupát megelőlegeztem nekik). Továbbá esélyesként fognak pályára lépni az európai szuperkupában (Pep-Mourinho párharc, érdekes lesz) és a klub vb-n is. Előre láthatólag a Chelsea elleni meccs lesz a rázósabb a számukra.
Tulajdonképpen Pep munkáját akkor ismernék el, ha megvédené a Bl-címet a Bayern. Amire azért ismerve a kupa történetét nem sok esély van. Ha pedig nincs BL, csak hazai dominancia arra "legyinteni fognak", hogy csak azért van, mert "beleült a tutiba".
Ennél a szezonnál többet nem tud adni a Bayern Münchennek és ezt megismételni sem valószínű, hogy meg tudja. Gondoljunk bele: a bajnokságban rekordpontszám, rég nem látott mennyiségű gól és azt hiszem rekord gólkülönbség, ráadásul a legfőbb riválistól sem kaptak ki, ami tavalyhoz képest fejlődés(bár győzni sem tudtak). A szuperkupában és a kupában ütötte a legfőbb riválist és nagyon meg lennék lepve, ha a kupagyőzelem nem jönne nekik össze. A BL-ben pedig az Arsenal elleni kisikláson(amiből a további eredményeiket elnézve tanultak) kívül tökéletes tavaszt produkáltak, megverve az olasz és a spanyol bajnokot, nem is kevéssel. Mindezt nem bunkerfocival, hanem kreatív, támadó felfogású játékkal.
Ha pedig azt vesszük, hogy már eléggé meggyengítették a legfőbb riválist (Götze-igazolás) és valószínűleg a Dortmundból még fognak távozni meghatározó emberek, így jövőre alapelvárás lesz a szuperkupa,bajnoki cím, kupa megvédése (a kupát megelőlegeztem nekik). Továbbá esélyesként fognak pályára lépni az európai szuperkupában (Pep-Mourinho párharc, érdekes lesz) és a klub vb-n is. Előre láthatólag a Chelsea elleni meccs lesz a rázósabb a számukra.
Tulajdonképpen Pep munkáját akkor ismernék el, ha megvédené a Bl-címet a Bayern. Amire azért ismerve a kupa történetét nem sok esély van. Ha pedig nincs BL, csak hazai dominancia arra "legyinteni fognak", hogy csak azért van, mert "beleült a tutiba".
- Mihu
- Director del Fútbol
Csak csatlakozni tudok Rinku cimborámhoz...hiába nézem meg kb tizedjére ezt a videót, 1.57nél még mindig feláll a karomon a szőr...ez a zene nekem örökre a kedvencem marad, és mindig a 6 kupás Barcára fog emlékeztetni. Mikor meghallom, akkor csak becsukom a szemem, és jönnek az emlékek.
Igazság szerint ezt a 4 évet majd akkor fogja tudni értékelni a szurkolótábor egy része, amikor éveken keresztül nem nyerünk semmit, és esélyünk se lesz a bajnoki címre.
Elég belegondolni, hogy mennyire meghatározta az életünket Guardiola és a csapata. Mennyivel boldogabb volt mindenki, mert bárki bármit mond, igenis hatással volt a csapat a hétköznapokra is. Segített felejteni, gyógyírt nyújtott egy-egy gála, kupagyőzelem azokra a sebekre is, amik nem köthetőek a focihoz. Amikor az embernek valami miatt rossz kedve volt, akkor jött egy meccs, és 1-2 napra sikerült feledtetni a szomorúságot. Mennyi buli, mennyi közös meccsnézés, mennyi öröm köthető ebbe a 4 évbe. Nem pedig sörsátorból hazakullogás, magyarázkodás, zríkák elviselése, lenyelése töltötte meg ezt a csodálatos időszakot, hanem mosolyogva, kiegyenesedve találkozhattunk a haverokkal.
Nem azt kell mondani, hogy sajnálom, hogy nem lesz még egy ilyen időszak az életemben, hanem azt, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ezt átélhettem. Mert van olyan család, ahol nagyapa-apa-fiú egy csapatnak drukkol, mégse adatik meg 3 generáció alatt, hogy ilyen élményben részesítse őket szeretett csapatuk.
Grácies Pep! Grácies equip!
Igazság szerint ezt a 4 évet majd akkor fogja tudni értékelni a szurkolótábor egy része, amikor éveken keresztül nem nyerünk semmit, és esélyünk se lesz a bajnoki címre.
Elég belegondolni, hogy mennyire meghatározta az életünket Guardiola és a csapata. Mennyivel boldogabb volt mindenki, mert bárki bármit mond, igenis hatással volt a csapat a hétköznapokra is. Segített felejteni, gyógyírt nyújtott egy-egy gála, kupagyőzelem azokra a sebekre is, amik nem köthetőek a focihoz. Amikor az embernek valami miatt rossz kedve volt, akkor jött egy meccs, és 1-2 napra sikerült feledtetni a szomorúságot. Mennyi buli, mennyi közös meccsnézés, mennyi öröm köthető ebbe a 4 évbe. Nem pedig sörsátorból hazakullogás, magyarázkodás, zríkák elviselése, lenyelése töltötte meg ezt a csodálatos időszakot, hanem mosolyogva, kiegyenesedve találkozhattunk a haverokkal.
Nem azt kell mondani, hogy sajnálom, hogy nem lesz még egy ilyen időszak az életemben, hanem azt, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ezt átélhettem. Mert van olyan család, ahol nagyapa-apa-fiú egy csapatnak drukkol, mégse adatik meg 3 generáció alatt, hogy ilyen élményben részesítse őket szeretett csapatuk.
Grácies Pep! Grácies equip!

ettől a videótól még most is kiráz a hideg...
Nem nagyon lesz még egy ilyen periódus a közeljövőben, nagyon örülök, hogy láttam...
Nem nagyon lesz még egy ilyen periódus a közeljövőben, nagyon örülök, hogy láttam...
Én meg pont akkor kezdtem el szurkolni a csapatnak, mikor ő idejött (volt pár Rejkaard meccs is, első Clasicom pl. a 4-1.) Szóval nagyon szerencsés vagyok
Nekem is hiányzik az öreg.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!
Kedven Barcás és Pepes videóm! Nagyon rossz az elején látni az arcokat.
Nagyon sok érzelmet hoz ki belőlem ez a videó!
Ilyenkor jut eszembe: Mennyire hiányzik Pep!
Kedven Barcás és Pepes videóm! Nagyon rossz az elején látni az arcokat.
Nagyon sok érzelmet hoz ki belőlem ez a videó!

Ilyenkor jut eszembe: Mennyire hiányzik Pep!

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Facsy
- Jugador d'estrella
hát mikor én csatlakoztam a Barca családba akkor már bőven a Pep éra közepe volt, de akkor is olyan meccseket láttam még az utolsó 2 évben amit sosem felejtek el. Első Clasico-m az 5-0 volt, meg a BL győzelem....áá. nagyon jó év volt. Újra végig nézve a búcsú beszédét az ötlött fel bennem, hogy ha tét mérkőzésre jön a Bayern a Camp Nouba mondjuk negyed/elődöntőbe ugye a BLben akkor hogyan fogják köszönteni Pepet a közönség. Nagyon kíváncsi leszek rá. És Pepre mikor belép újra a szentélybe. Amúgy nekem nagyon hiányzik a kispad mellől, lehet azért mert nekem úgymond ő az első edző és ő "Az Edző" de akkor is nagyon hiányzik.
Tök ugyanez.pezZy írta:Hihetetlen, ezt a videót még most is megnézve a sírás kerülget.. és a hideg ráz végig.

Football, bloody hell. /SAF/
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hihetetlen, ezt a videót még most is megnézve a sírás kerülget.. és a hideg ráz végig. Hihetetlen miket élhettünk át
Sok klub egész történelme alatt ér el ilyen sikereket. Barca C. könyvbe olvastam, hogy nem gondolták volna, hogy Cruyff után ez megismétlődhet és mégis. Ezért kell most is bizakodónak lenni ! Nem szeretnék arra gondolni, hogy újból át kell élnem azt, amit a 2006-os szezon után átéltem. 
Visca el Barca Visca i Catalunya!
http://www.youtube.com/watch?v=pk1DQBru ... BSfIOUO5Ig

Visca el Barca Visca i Catalunya!
http://www.youtube.com/watch?v=pk1DQBru ... BSfIOUO5Ig

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!