Jelenleg a keretből nincs jobb megoldás a jobb oldalra, mint mint az Alves -Rakitic - Messi hármas. Igazi szélső nélkül.Erxy írta:oké, csak akkor ne is tessék rajta számon kérni a szélső feladatait.Chino írta:Az, hogy szélen van nem jelenti azt, hogy szélső. Legalábbis nem olyan, mint mondjuk Pedro.
Leo Messi
oké, csak akkor ne is tessék rajta számon kérni a szélső feladatait.Chino írta:Az, hogy szélen van nem jelenti azt, hogy szélső. Legalábbis nem olyan, mint mondjuk Pedro.

- Chino
- Llegenda del Barça
Az, hogy szélen van nem jelenti azt, hogy szélső. Legalábbis nem olyan, mint mondjuk Pedro. Onnan tud befelé indulni és kevesebb ember is van a nyakán. Ez köszönhető annak is, hogy középen van egy Suarez, aki a mozgásával képes elvinni a védőket, így több helyet nyitva a Bolhának. Ez egy nagyon fontos szegmens a támadójátékban, mert egy Pedroval szt nem lehetett alkalmazni.Erxy írta:ahhoz hogy stabilan a szélre lehessen tenni jobb munkamorál kellene tőle.lui1698 írta:Szerintem megy nagyon is az volna, ha sikerülne visszarázódnia abba a formájába, ami ahhoz kell, hogy ott jól tolja.
ott az igazán nagy csapatok ellen, akiknek komoly széljátékuk van nem fér bele egy Messi féle arc a szélre. ez az egyik része, szerintem.
a másik, hogy hiba lenne folyamatosan (és itt van a hangsúly) a vonal mellett tartani, nem Pedro ő, hogy fel-le rohangáljon, más feladata van neki a pályán (játékszervezés). ez a kettő együtt nagy csapatok ellen nem megy.
persze van jótékony hatása is ennek, Alves topikjába valaki, már nem emlékszem ki elég jól összeszedte.
a "hányásáról" láttam pár képet, nekem inkább köpetnek tűnt, de igazán nem akarom elemezni Messi váladékait
Ezek a hányások pedig... Valamibe bele kell kötni.
Forca Barca!!!!
-
- Barça B
Olvastátok?
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... bb-2389335" target="_blank
Szerintem, elég egyértelmű! Bár ezt eddig is tudtuk...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... bb-2389335" target="_blank
Szerintem, elég egyértelmű! Bár ezt eddig is tudtuk...

-
- Llegenda del Barça
az a legjobb megoldás, ha nincs fix posztja. komoly csapat ellen tényleg necces lehet, ha abban bízunk, hogy ő majd egyfolytában lohol az ellenfél nyakában védekezésnél a szélen, viszont az atleti ellen egyértelműen jó döntés volt, hogy nem rakta be a darálóba, a játékkedvét elvetendő. láthattuk, hogy tavaly milyen teljesítményt produkált ott - igaz, most nem egyedül, hanem suarezzel együtt verekedhetnének.
nem egyszerű, mert valóban ki kell aknázni azt a lehetőséget is, amit messi középen nyújt, viszont suarezt szintén nem lehet szélre tenni, alves meg kevés ahhoz, hogy egyedül bejátsza.
nem egyszerű, mert valóban ki kell aknázni azt a lehetőséget is, amit messi középen nyújt, viszont suarezt szintén nem lehet szélre tenni, alves meg kevés ahhoz, hogy egyedül bejátsza.
ahhoz hogy stabilan a szélre lehessen tenni jobb munkamorál kellene tőle.lui1698 írta:Szerintem megy nagyon is az volna, ha sikerülne visszarázódnia abba a formájába, ami ahhoz kell, hogy ott jól tolja.
ott az igazán nagy csapatok ellen, akiknek komoly széljátékuk van nem fér bele egy Messi féle arc a szélre. ez az egyik része, szerintem.
a másik, hogy hiba lenne folyamatosan (és itt van a hangsúly) a vonal mellett tartani, nem Pedro ő, hogy fel-le rohangáljon, más feladata van neki a pályán (játékszervezés). ez a kettő együtt nagy csapatok ellen nem megy.
persze van jótékony hatása is ennek, Alves topikjába valaki, már nem emlékszem ki elég jól összeszedte.
a "hányásáról" láttam pár képet, nekem inkább köpetnek tűnt, de igazán nem akarom elemezni Messi váladékait

- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem megy nagyon is az volna, ha sikerülne visszarázódnia abba a formájába, ami ahhoz kell, hogy ott jól tolja. Alves-sel látszik, hogy azért még mindig elég jól meg tudják oldani 1-2 védő ellen a kényszerítőket, és ha onnan a vonal mellől sikerül lendületet vennie, akkor elég nagy esély adódik arra, hogy vagy saját magát, vagy valamelyik társát helyzetbe hozza.Erxy írta:nem okos dolog Messit száműzni a vonal mellé.
Ez a hányás dolog meg elég cink, ha tényleg így volt, remélem nem megint valami gyomorbaj.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A sport szerint megint hányt a meccsen. Én nem láttam, de biztos lesz róla videó is.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pont ezt néztem én is. Nagyon visszavett, remélem nem az van, hogy meghúzódott, vagy ilyesmi...Andris írta:Valamin nagyon megsértődött, nem? 10 percig játszott ugyanúgy, mint eddig januárban, azóta el se mozdult a pálya jobb szélétől. Valaki látott valamit ?
Rivaldo-A Legnagyobb.
nem okos dolog Messit száműzni a vonal mellé.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem tudom, de nekem is feltűnt. Az első 10 percben 08/09-es Messit láthattuk, azóta meg cseszik az egész meccsre. Nem tudom mi lelte, de ennél azért többet kéne mozogni..Andris írta:Valamin nagyon megsértődött, nem? 10 percig játszott ugyanúgy, mint eddig januárban, azóta el se mozdult a pálya jobb szélétől. Valaki látott valamit ?
- Andris
- Adminisztrátor
Valamin nagyon megsértődött, nem? 10 percig játszott ugyanúgy, mint eddig januárban, azóta el se mozdult a pálya jobb szélétől. Valaki látott valamit ?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hát igen. Csak azon múlik, hogy van-e kedve Messikének játszani. Ha van, akkor teljesen mindegy ki az ellenfél, csapat, vagy személyek vonatkozásában, egyszerűen nem tudják megfogni. Persze ehhez azért kellenek - legalább közepes szinten - a csapattársak is.
Ő is tudja , nem engedheti meg magának , egy újabb elpocsékolt , sétálgatós szezont. Góljai lehet megvoltak , de a hozzáállása az elmúlt 1-2 évben nagyon gyenge volt. Meg szerintem annyira nem tetszene neki ha Cr beérné a 4 lasztival. Lehet Cr üvöltése Messit motiválta a legjobban.
Az biztos , szerintem idén Messi hasítani fog.

Az biztos , szerintem idén Messi hasítani fog.
hajnesz írta:Attól,hogy nem egyezik a véleményünk, meg nem Messi miatt nézem a Barcát, még lehet,hogy jobban értek hozzá, mint te, de sose lehet tudni. Lehet az a baj, hogy nem az alapján itélem meg a játékosokat,hogy mekkora a hypejuk, hanem csak teljesitmény alapján. Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
És ez vonatkozik Montoyára,meg Bartrára is.
Nem tudom, hogy egy mesterhármas után, amelyik három, karakterében ennyire különböző gólt tartalmazott, mit lehet vitatkozni egy fenoménról. Mire lehet emlékezni 10 év múlva is? Talán különféle taktikai elemekre és az összjáték döccenőire? Ugyan...
-
- Barça B
Uraim! Mi ez a vita Messi teljesítményéről?! Akinek nem egyértelmű amit látott tegnap, meg az előző meccsen, az vagy nyissa ki szemét jobban, vagy felejtse el az előítéleteit, mert ilyet jelen pillanatban csak egyetlen játékos képes egyes egyedül nyújtani a világon: Leo Messi. Aki nem hiszi, nézze csak meg szerdán a kupameccsen.
nem baj az, ha közben hozza nekünk a meccseket, legalább magasabb áron tudjuk eladni 

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hajnesz írta:Attól,hogy nem egyezik a véleményünk, meg nem Messi miatt nézem a Barcát, még lehet,hogy jobban értek hozzá, mint te, de sose lehet tudni. Lehet az a baj, hogy nem az alapján itélem meg a játékosokat,hogy mekkora a hypejuk, hanem csak teljesitmény alapján. Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
kitöröltem a kommentet amit írtam,mert nem akartam volna személyeskedni.
Képzeld,én is teljesítmény alapján ítélek, Messi ez alapján idén a legjobbunk kb. És nem 3 jó meccse volt,amit Te próbálsz bemagyarázni,hanem sokkal több. Nekem elég visszaigazolás,hogy még az ellenoldal is észrevette,hogy jobban csipkedi magát,hogy többet hajt. Emellé már a számai is rendben vannak, ősszel is hozott játékban remek meccseket,de sok helyzetet rontott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Már ne haragudj, de ti meg akkor, amikor nem hozza le minden meccsét jól. Most akkor mi van?hajnesz írta:Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
Az őszi Messivel szerintem, nem sok bajod lehetne és ha ezt így folytatja, mint mostanában, akkor valszeg Te is túl fogod értékelni.

"Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt." Simeone
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Attól,hogy nem egyezik a véleményünk, meg nem Messi miatt nézem a Barcát, még lehet,hogy jobban értek hozzá, mint te, de sose lehet tudni. Lehet az a baj, hogy nem az alapján itélem meg a játékosokat,hogy mekkora a hypejuk, hanem csak teljesitmény alapján. Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
-
- aka Game90
Túlértékelt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Jugador del Barça
Vagy apa labdáját odaadja neki MessinekMessa írta:Az milyen lett volna, ha a kiscsávó elszólja magát, hogy apa mindig azt mondja otthon, hogy "nem nézheted a törpét"TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VwsUyIcBgjc" target="_blank
Nem kedvelem C. Ronaldo-t ,de azért vannak jobb pillanatai
Itt van hogy mit mondanak:
LM10 to CR7 jr: What's up... how are you doing? Good?
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az milyen lett volna, ha a kiscsávó elszólja magát, hogy apa mindig azt mondja otthon, hogy "nem nézheted a törpét"TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Igen a Nemzeti Sport is feltette ezt a video részletet, az az igazság, hogy nem ellenségek ők, tisztában vannak egymás képességével. Valóban abban van most különbség, hogy CR maximálisan motivált a saját sikerei érdekében, míg Messi-t talán annyira nem érdekli már a siker. Ha van kedve brilliáns, ha nincs akkor elvan a pályán.TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 169771.JPG" target="_blank