Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint férfi, nem túl sokat konyítok a színárnyalatokhoz, felőlem magnóliapiros is lehet, meg rózsaszín is.Titinho írta: ↑2021.07.09. 10:58:52A hazai hivatalos mezen sem gránátvörös a szín, amit már bemutattak ugye, ott is leírták, hogy mittudomén milyen piros árnyalat a hivatalos megnevezés. De nem gránátvörös. Tehát hivatalosan jövőre valami magnólia piros-kék csapat vagyunk.![]()
![]()
A Realnál sem értették egyébként tavaly a rózsaszín csíkot a hazai fehér mez oldalán. Semmi köze a klub színeihez.
A hazai hivatalos mezen sem gránátvörös a szín, amit már bemutattak ugye, ott is leírták, hogy mittudomén milyen piros árnyalat a hivatalos megnevezés. De nem gránátvörös. Tehát hivatalosan jövőre valami magnólia piros-kék csapat vagyunk.
Na de valaki azt árulja el nekem, most a mintázattól függetlenül, hogy hogy lett a gránátvörösből rózsaszín??? Azt hinné az ember, hogy azért a klub színe szent és sérthetetlen... Nagymamám fél óra alatt jobbat csinálna tervezéssel és megvalósítással együtt.
Igazság szerint ez engem kevéssé zavar, mint pl a négyzetes volt nemrég, vagy mint akár a jövő évi normál mez, vagy a fekete kivételével az idegenbeliek. Azok gagyin néztek ki, ez legalább a maga modern jelentésében és módján "menő", nekem kicsit kellemesebb ránézni legalábbis, bár az is igaz, hogy ez ilyen sok kékkel eléggé PSG-meznek fog kinézni.Titinho írta: ↑2021.06.18. 10:15:45...Ééés akkor most jöjjön az a mez, amiben állítólag mi fogunk játszani a BL-ben:
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1 ... 19681?s=19
Nincs több mondanivalóm...![]()
Számomra pedig többet ér a tradíció és a klub identitásának megtartása, mint a minden áron való győzelem. De sajnos a mai futballban nem csak a Barca veszítette el ezeket, hanem sok más klub is.csababarca írta: ↑2021.06.16. 17:25:52
Szerintem általában jók a mezeink, nekem a mostanival sincs bajom, megmondom őszintén, egy darab barca mezem van, a 2010-11es, totál nem érdekel miben játszunk, csak nyerjünk.
Kajak megnéztem még vagy 5x, meg más forrásból is, mindenhol ez a halvány lila van a képen.
Én színvak vagyok akkor, ez fehérnek tűnik (ami problémás
Pedig ez az idei fekete-arany szerintem elég komoly volt. Az a rózsaszín-világoszöld meg valami botrány. De úgy tűnik, inkább azon a vonalon maradunk...Titinho írta: ↑2021.06.16. 12:34:58Ha nem lenne elég a bohóc ruha, akkor itt egy kis ízelítő az idegenbeli mezről is:
https://twitter.com/ReshadRahman_/statu ... 96256?s=19
Tegnap Robi mezbemutatásán történt egy kis baki, mivel ott lógott a háttérben. Július 15-én leplezik le hivatalosan.
Szóval...lila...LILA öcsém!!!!!![]()
Sorry,
Szerintem elfogadható, kicsit túl lett cicomázva de még belefér, a kockásnál klasszisokkal jobb, illetve a fazonja is pofásabb. Plusz ha jól tudom ennek az anyaga is más lett.Titinho írta: ↑2021.06.16. 08:24:03Ez amit linkeltél ez teljesen elfogadható, sőt mondjuk ki szép szett lett volna.Varatrix írta: ↑2021.06.16. 08:10:16A gatyát leszámítva szerintem rendben van, de ehhez hozzátartozik, hogy nálam a kockás nagyon kiverte a biztosítékot. Ez egy egyszínű sötétebb gatyával szerint cudar szexi lenne. Illetve a karnál lévő szár ha ugyanolyan színű lenne.
Linkelek egy ízlésesebb konceptet, ez szerintem nagy király:
https://pbs.twimg.com/media/Eh_RQ8nU0AExW4B.jpg
De ez ami végül lett?Egy undorító hányadék szerintem.
Összevissza csíkos felső rész, két színű nadrág, a mezhez képest fordított összeállításban, és vízszintesen sűrű csíkos sportszár. És tényleg igaz lett a bohóc nadrág.![]()
Én nem tudom, hogy a Nike-nál mit szívtak, de bemindenezve ne is várjunk tőlük csodát. Nem hiába szeretne Laporta a Nike-al is leülni tárgyalni, átbeszélni a jelenlegi szerződést ami ugye 2026-ig szól. A Puma a háttérben nagyon szimatol, mivel már évek óta szeretnének minket megszerezni. Én totálisan támogatom egyébként.
Egy szóval: ez tényleg megint egy kuka szett, az utóbbi években már a sokadik.
Ez amit linkeltél ez teljesen elfogadható, sőt mondjuk ki szép szett lett volna.Varatrix írta: ↑2021.06.16. 08:10:16A gatyát leszámítva szerintem rendben van, de ehhez hozzátartozik, hogy nálam a kockás nagyon kiverte a biztosítékot. Ez egy egyszínű sötétebb gatyával szerint cudar szexi lenne. Illetve a karnál lévő szár ha ugyanolyan színű lenne.
Linkelek egy ízlésesebb konceptet, ez szerintem nagy király:
https://pbs.twimg.com/media/Eh_RQ8nU0AExW4B.jpg
A gatyát leszámítva szerintem rendben van, de ehhez hozzátartozik, hogy nálam a kockás nagyon kiverte a biztosítékot. Ez egy egyszínű sötétebb gatyával szerint cudar szexi lenne. Illetve a karnál lévő szár ha ugyanolyan színű lenne.
Mindenféle megjegyzés/kommentár/kiegészítés nélkül, "csak úgy" linket bedobni nem szabad, kérlek Chino figyelj erre.