Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok vitát kirobbantani meg semmi, de halkan megjegyzem, hogy a szintén argentin Mascherano időben vissza tudott érni, és így játszhatott is.corol írta:arról nem beszélve, hogy vszeg nem Messi és Neymar mondta/kérte, hogy inkább pihennének, ne legyenek kezdők.
viccelődtök, de a szobámban ma az egyik Messi poszter leesett... szerintem ez nem jó jelXanthor írta:Meg is van az Instagramos ügy megoldása.![]()
https://pbs.twimg.com/media/B6siSLxIUAEZsJc.jpg:large" target="_blank
Leon írta:- Amint az megjelent a klub kommünikéjében, valóban gyomorfájdalmam miatt hagytam ki a hétfői tréninget – tudatta Messi. – Utálom a kitalált híreket. Azokat, melyek a szakvezetőmmel való kapcsolatomat illetik. Semmi gond az edzővel.
Mundo Deportivo
a nem túl jó viszonya Luchoval hírek minden bizonnyal igazak, az hogy lelépne a chelseabe nem.kristop írta:mi ez a legújabb, hogy luis enriquenek meg messinek rossz a viszonya? volt valami beszólogatás, amiről lemaradtam vagy csak egy újabb nem engedte lecseréltetni magát vagy chelsea megveszi szintű hülyeség, amin pár napot csámcsognak majd az emberek és addig hanyagolni lehet az értelmes diskurzust?
Ez nem hülyeség, már Instagrammon is követi a Chelseat, nyílt titok, hogy odaigazol!kristop írta:vagy chelsea megveszi szintű hülyeség, amin pár napot csámcsognak majd az emberek és addig hanyagolni lehet az értelmes diskurzust?
Amúgy viccen kívül simán el tudom képzelni, hogy van benne valami. Fabregas barátnője/felesége legjobb barátnője Messi barátnőjének/feleségének, ahogy láttam eléggé megviselte őket, amikor átköltöztek Londonba.palesz77 írta:Fabregas is így kezdte..Erxy írta:más: Messi az instáján elkezdte követni a Chelseat, Filipe Luist és Courtoist.![]()
nem hiszem, hogy véletlen lenne az időzítés, jó pár napig ezen fog csámcsogni a brit sajtó, az tuti
Vagy most Canossát járt.ZBarca írta:Bár a mai szünnap volt a játékosoknak, Messi a tegnap - gyomorproblémák miatt - kihagyott edzését ma önálló munkával pótolta az edzőközpontban [cuatro]
[Ennyit arról, hogy szándékosan akarná kicsinálni Luis Enriquét]
Én sem gondolom úgy, hogy LE kiérdemelte volna a tiszteletet (sőt!), de az egyik csapatnál sem jó, ha nem az edző a főnök. Voltam már ilyen csapatban és hát finoman fogalmazva is nem vezetett jóraNormandia írta:Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok.Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak"Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.
![]()
"világos elképzelései vannak" az lehet, csak az a probléma, hogy úgy néz ki rajta kívűl senki másnak nem világos az elképzelése.
Fabregas is így kezdte..Erxy írta:más: Messi az instáján elkezdte követni a Chelseat, Filipe Luist és Courtoist.![]()
nem hiszem, hogy véletlen lenne az időzítés, jó pár napig ezen fog csámcsogni a brit sajtó, az tuti
http://www.101greatgoals.com/blog/barce ... s-picture/Erxy írta:
A korábbi hozzászólásban felvázolt helyzetre reagáltam.Erxy írta:azt csinálja, amit az edzője mond, nem ment szembe vele olyan szinten, ami különleges lenne, szóval ezt nem igazán értem.Petr írta:Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond
egy edzőnek el kell nyernie a játékosai bizalmát, ugyanúgy, mint a szurkolókét. Pláne egy olyan játékosét, aki letett már ezt-azt az asztalra. ha jól tudom, Luchonak voltak gondjai ezzel Romába is.. (Tottival meg de Rossival, talán)
Én ezzel alapesetben egyetértek. Oly annyira, hogy az ominózus "nem megyek le" akciónál is LE-nek adtam igazat. De, én úgy gondolom, hogy vannak olyan szintű játékosok, igen a 4 aranylabdával együtt, meg azzal együtt, amit letett a Barca asztalára, akiknek már nem mind1, hogy ki az edző és ha azt látja, hogy folyamatosan fogalmatlan és hülyeségek tömkelegét hajtja és hajtatja végre a csapattal, akkor el tudom képzelni, hogy feszkó keletkezik közöttük és nemtetszését fejezheti ki a játékos. Nyilván számtalan lehetősége van a játékosnak, főleg ha meghatározó, hogy ennek hangot adjon. A tisztelet nagyon fontos egy csapatnak az edzője felé, ha ez nincsen meg, akkor akármit tehet az edző, nem fog elérni semmit. Én ezt most így érzem. Egyébként, ha a tegnapi meccset nézted, minden volt mondható Leo-ra csak az nem, hogy nem hajt. Bizonyítani akarta, hogy a kispados kezdés hiba volt LE-től.Petr írta: Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond. Senki sem áll feljebb az edzőnél, még akkor sem, ha az edző nyikhaj és a játékos nyert 4 Aranylabdát.
Szigorúan a hsz-re reagáltam, nem az edzésen történtekre.
azt csinálja, amit az edzője mond, nem ment szembe vele olyan szinten, ami különleges lenne, szóval ezt nem igazán értem.Petr írta:Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond
Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond. Senki sem áll feljebb az edzőnél, még akkor sem, ha az edző nyikhaj és a játékos nyert 4 Aranylabdát.Normandia írta:Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok.Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak"Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.
![]()
"világos elképzelései vannak" az lehet, csak az a probléma, hogy úgy néz ki rajta kívűl senki másnak nem világos az elképzelése.
Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok.Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak"Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.