Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Mr. Cesc
Barça B

2015.01.07. 13:46:41

"A gyomorbántalmakról a futball világában úgy vélekednek, csak egy kifogás, a mögött van valami. Amikor erről beszél valaki....akkor valószínűleg más van mögötte. Egy tabletta kell ilyenkor és lehet menni játszani. Legalább olyan butaság ez, mint az izületi fájdalom." - Xavi

#goodbyeleo

:cry: :cry: :cry: :cry:
Barcaforever
Director del Fútbol

2015.01.07. 13:14:25

A történelem mindig ismétli önmagát, ugye sokan emlékeznek, hogy Figo távozásakor milyen háttér, milyen vezetés, milyen hangulat volt a csapatnál? Anélkül, hogy bármit is kijelentenék. #-o :|
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.07. 13:02:00

corol írta:arról nem beszélve, hogy vszeg nem Messi és Neymar mondta/kérte, hogy inkább pihennének, ne legyenek kezdők.
Nem akarok vitát kirobbantani meg semmi, de halkan megjegyzem, hogy a szintén argentin Mascherano időben vissza tudott érni, és így játszhatott is.

Ezzel nem akarom elvenni Lucho érdemeit a dologból, mivel ő a fő ludas, ez egyértelmű - minek kellett az extra szabi? -, de Leo akár önszántából is visszajöhetett volna előbb, hogy kondiba legyen, anno emlékeim szerint csinált ilyet többször is. Jöhet a savazás.. :mrgreen:
Poszi
Jugador del Barça

2015.01.07. 12:51:57

Xanthor írta:Meg is van az Instagramos ügy megoldása. :lol:

https://pbs.twimg.com/media/B6siSLxIUAEZsJc.jpg:large" target="_blank
viccelődtök, de a szobámban ma az egyik Messi poszter leesett... szerintem ez nem jó jel :?
corol
Entrenador del Barça

2015.01.07. 12:48:38

Igen, nem jó ha a játékos "dirigál" az edzőnek.
De - ebben a szituban Messinek és a Lucho-t bírálóknak teljesen igaza van.
A Sociedad meccs előtt egy órával kiderült, hogy a Madrid betlizett, adott a lehetőség a felzárkózásra. Erre mit látunk - világválogatott a kispadunk és egy "halvány" kezdővel megyünk meccselni. Ez egy orbitális edzői baki, #-o arról nem beszélve, hogy vszeg nem Messi és Neymar mondta/kérte, hogy inkább pihennének, ne legyenek kezdők.
Messi helyében én sem lennék más hangulatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára corol 2015.01.07. 13:01:28-kor.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.01.07. 09:01:25

Nekem nem tisztem védeni Messit, de kifakadása (ha kifakadt) nem lenne ok nélküli! Az állandó rotálás, a meccsek előtti váratlan húzások, kulcsjátékosok pihentetése, mások rommá játszatása már kikészítheti a keret tagjait. Az hogy arrogáns, nagyképű, vagy flegma LE azt nem tudom, csak azt amit látok...és az egy nagy maszlag! Nincs fix kezdő 11-ünk! Nincs fix taktikánk. Meccsről meccsre változtatgat a csapat szerkezetén és összetételén. Így ezt nem lehet csinálni. Másrészt Messi hiányában ez a csapat kb -10 ponttal lejjebb lenne. Ha ő nem húzta volna ki a csapatot sok esetben a gödörből egy-egy egyéni villanással, már nem hiszem hogy LE lenne az edző. Ez az igazság! Nyilván ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy szembemenjen az edzőével, de ha igazak a hírek, úgy azt nem hiszem hogy önös érdekből tette volna. Nem gondolom, hogy a lázadása csak az ő személyes sértettsége miatt lett volna. Nyilván többen is neheztelnek az edzőre! Az edző nyár elején-közepén megkapta a csapatot, igazolhatott, faraghatta a keretet és kitalálhatta a taktikát. Még a szeptemberi-októberi csapatkeresést meg is értettem volna...de januárban is keresni már ciki!
És amit már korábban is írtam. Mindenki tudta, hogy fontos meccs lesz január 4. napján. Ehhez képest ő adott engedélyt Messinek, Neymarnak és Alvesnek a későbbi visszatérésre. Miért nem hívta őket korábban vissza, ha tudta, hogy nem lesznek így edzésben?
Samper
Director del Fútbol

2015.01.07. 07:56:22

Leon írta:- Amint az megjelent a klub kommünikéjében, valóban gyomorfájdalmam miatt hagytam ki a hétfői tréninget – tudatta Messi. – Utálom a kitalált híreket. Azokat, melyek a szakvezetőmmel való kapcsolatomat illetik. Semmi gond az edzővel.

Mundo Deportivo

Hiszi a piszi. Csak persze tagadni kell a látszat kedvéért, hogy ne kapjon egy rahedli elmarasztaló kommentet.
Leon
Director del Fútbol

2015.01.07. 07:48:46

- Amint az megjelent a klub kommünikéjében, valóban gyomorfájdalmam miatt hagytam ki a hétfői tréninget – tudatta Messi. – Utálom a kitalált híreket. Azokat, melyek a szakvezetőmmel való kapcsolatomat illetik. Semmi gond az edzővel.

Mundo Deportivo
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Xanthor
Capitá del Barça

2015.01.06. 22:34:52

Meg is van az Instagramos ügy megoldása. :lol:

https://pbs.twimg.com/media/B6siSLxIUAEZsJc.jpg:large" target="_blank
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.06. 21:06:56

kristop írta:mi ez a legújabb, hogy luis enriquenek meg messinek rossz a viszonya? volt valami beszólogatás, amiről lemaradtam vagy csak egy újabb nem engedte lecseréltetni magát vagy chelsea megveszi szintű hülyeség, amin pár napot csámcsognak majd az emberek és addig hanyagolni lehet az értelmes diskurzust?
a nem túl jó viszonya Luchoval hírek minden bizonnyal igazak, az hogy lelépne a chelseabe nem.
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.01.06. 21:03:39

kristop írta:vagy chelsea megveszi szintű hülyeség, amin pár napot csámcsognak majd az emberek és addig hanyagolni lehet az értelmes diskurzust?
Ez nem hülyeség, már Instagrammon is követi a Chelseat, nyílt titok, hogy odaigazol!
:lol: :mrgreen:

Komolyra fordítva a szót: igen, követi a Chelsea Instagramját, de szerintem ez nem azt jelenti, hogy oda is igazolna. Egy szóval: igen ez is egy ilyen átigazolósdis marhaság, amelyet a transzferban miatt találtak ki, hogy el tudják adni a lapokat.

Luchoval meg állítólag azért rossz a viszonya, mert a Sociedad ellen csak a padon kezdett, meg egyik edzésen játszottak - LE volt a spori - és Leo nem értett egyet az egyik döntésével, ezért összeszólalkoztak.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.01.06. 20:49:18

mi ez a legújabb, hogy luis enriquenek meg messinek rossz a viszonya? volt valami beszólogatás, amiről lemaradtam vagy csak egy újabb nem engedte lecseréltetni magát vagy chelsea megveszi szintű hülyeség, amin pár napot csámcsognak majd az emberek és addig hanyagolni lehet az értelmes diskurzust?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.06. 19:00:30

kap egy újabb, +10 millás szerződést, meg kirugjak neki LE-t, egyből megnyugszik :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2015.01.06. 17:32:49

palesz77 írta:
Erxy írta:más: Messi az instáján elkezdte követni a Chelseat, Filipe Luist és Courtoist. :D
nem hiszem, hogy véletlen lenne az időzítés, jó pár napig ezen fog csámcsogni a brit sajtó, az tuti :lol:
Fabregas is így kezdte.. :lol:
Amúgy viccen kívül simán el tudom képzelni, hogy van benne valami. Fabregas barátnője/felesége legjobb barátnője Messi barátnőjének/feleségének, ahogy láttam eléggé megviselte őket, amikor átköltöztek Londonba.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.06. 17:27:51

ZBarca írta:Bár a mai szünnap volt a játékosoknak, Messi a tegnap - gyomorproblémák miatt - kihagyott edzését ma önálló munkával pótolta az edzőközpontban [cuatro]

[Ennyit arról, hogy szándékosan akarná kicsinálni Luis Enriquét]
Vagy most Canossát járt.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.01.06. 17:17:02

Bár a mai szünnap volt a játékosoknak, Messi a tegnap - gyomorproblémák miatt - kihagyott edzését ma önálló munkával pótolta az edzőközpontban [cuatro]

[Ennyit arról, hogy szándékosan akarná kicsinálni Luis Enriquét]
Kép
Pampalini
Jugador del Barça

2015.01.06. 07:43:57

Normandia írta:
Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak" :D Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.
Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok. [-X
"világos elképzelései vannak" az lehet, csak az a probléma, hogy úgy néz ki rajta kívűl senki másnak nem világos az elképzelése [-X .
Én sem gondolom úgy, hogy LE kiérdemelte volna a tiszteletet (sőt!), de az egyik csapatnál sem jó, ha nem az edző a főnök. Voltam már ilyen csapatban és hát finoman fogalmazva is nem vezetett jóra :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.05. 20:15:19

Erxy írta:más: Messi az instáján elkezdte követni a Chelseat, Filipe Luist és Courtoist. :D
nem hiszem, hogy véletlen lenne az időzítés, jó pár napig ezen fog csámcsogni a brit sajtó, az tuti :lol:
Fabregas is így kezdte.. :lol:
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.05. 20:06:55

Erxy írta:
http://www.101greatgoals.com/blog/barce ... s-picture/

Nem egy mértékadó oldal, de valahol el kell kezdeni :D.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.05. 19:59:39

értem.

más: Messi az instáján elkezdte követni a Chelseat, Filipe Luist és Courtoist. :D
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.05. 19:51:21

Erxy írta:
Petr írta:Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond
azt csinálja, amit az edzője mond, nem ment szembe vele olyan szinten, ami különleges lenne, szóval ezt nem igazán értem.

egy edzőnek el kell nyernie a játékosai bizalmát, ugyanúgy, mint a szurkolókét. Pláne egy olyan játékosét, aki letett már ezt-azt az asztalra. ha jól tudom, Luchonak voltak gondjai ezzel Romába is.. (Tottival meg de Rossival, talán)
A korábbi hozzászólásban felvázolt helyzetre reagáltam.
Igen, a dolog kissé kétélű, de nem az ő feladata - megint csak a korábban írt hozzászólásra hivatkozom -, hogy mérlegelje az edző munkáját. Kialakul egyfajta tisztelet, ami tény, hogy az edző sara is, ha nem, de mondom, a lentebb vázolt szitura reagáltam.
Egy játékos nem érezheti magát feljebb az edzőjénél, még akkor sem, ha azt nem tiszteli megfelelően - bárki hibája is -. Legalábbis szerintem ez az alap norma, én ezt tapasztaltam.
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.05. 19:17:56

Petr írta: Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond. Senki sem áll feljebb az edzőnél, még akkor sem, ha az edző nyikhaj és a játékos nyert 4 Aranylabdát.
Szigorúan a hsz-re reagáltam, nem az edzésen történtekre.
Én ezzel alapesetben egyetértek. Oly annyira, hogy az ominózus "nem megyek le" akciónál is LE-nek adtam igazat. De, én úgy gondolom, hogy vannak olyan szintű játékosok, igen a 4 aranylabdával együtt, meg azzal együtt, amit letett a Barca asztalára, akiknek már nem mind1, hogy ki az edző és ha azt látja, hogy folyamatosan fogalmatlan és hülyeségek tömkelegét hajtja és hajtatja végre a csapattal, akkor el tudom képzelni, hogy feszkó keletkezik közöttük és nemtetszését fejezheti ki a játékos. Nyilván számtalan lehetősége van a játékosnak, főleg ha meghatározó, hogy ennek hangot adjon. A tisztelet nagyon fontos egy csapatnak az edzője felé, ha ez nincsen meg, akkor akármit tehet az edző, nem fog elérni semmit. Én ezt most így érzem. Egyébként, ha a tegnapi meccset nézted, minden volt mondható Leo-ra csak az nem, hogy nem hajt. Bizonyítani akarta, hogy a kispados kezdés hiba volt LE-től.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.05. 19:03:03

Petr írta:Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond
azt csinálja, amit az edzője mond, nem ment szembe vele olyan szinten, ami különleges lenne, szóval ezt nem igazán értem.

egy edzőnek el kell nyernie a játékosai bizalmát, ugyanúgy, mint a szurkolókét. Pláne egy olyan játékosét, aki letett már ezt-azt az asztalra. ha jól tudom, Luchonak voltak gondjai ezzel Romába is.. (Tottival meg de Rossival, talán)
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.05. 18:56:45

Normandia írta:
Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak" :D Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.
Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok. [-X
"világos elképzelései vannak" az lehet, csak az a probléma, hogy úgy néz ki rajta kívűl senki másnak nem világos az elképzelése [-X .
Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond. Senki sem áll feljebb az edzőnél, még akkor sem, ha az edző nyikhaj és a játékos nyert 4 Aranylabdát.
Szigorúan a hsz-re reagáltam, nem az edzésen történtekre.
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.05. 18:51:44

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Válasz küldése