2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor nézd meg Cesc milyen poszton és mit játszik a Chelsea-ben, mert simán alkalmas arra amit pl. iniesta csinál, nem egy Rakitic védekezésben, de azért a Chelsea-ben eléggé odateszi magát és 6 gólpassza van már, bőven elférne még itt, főleg, ahogy előttem is írták, már, ha Rakitic kiesik hosszabb időre, akkor nagyon nagy gáz lehet, de nem baj SR majd akkor robbant egyet....noname írta:Cesc pont azért nem tudott kibontakozni, mert nem elég mobilis. Most a középpályásaink rendkívül mobilisak és ez a nagy előnyünk. Messi osztogatótól középcsatárig mindenhol feltűnik. Iniesta is sokszor szerel védelemben is. Rakitic kb az egész pályát bejátssza, de még Busquets is jobban felmegy a támadásokhoz, mint eddig. Pont ez az, ami jó a LE-féle Barcában. Bárki feltűnhet bárhol, rengeteg a helycsere és erre bizony Cesc nem volt alkalmas.
Azért ezt így nem jelenteném ki. A tavalyi évhez képest egész más több ember hozzáállása, szerepe a pályán. Lehet, hogy Cesc is jobban ki tudott volna bontakozni LE alatt és az igazi posztja is meg lett volna. Ezt már nem tudjuk meg.Rinku írta:És emiatt vagyok én a legboldogabb, hogy azt a nagypofájú, arrogáns, küzdeni nem képes majmot kezdi leradírozni az oldalakról, remélem így fogja nyomni Rakitic, hatalmas megkönnyebbülés látni ezt a minőségi munkát tőle!noname írta:Cesc abszolút nem hiányzik, sőt!
Modricnak kellett egy "kis" idő ugyanis az 1. félévében konkrétan megválasztották a La Liga legrosszabb igazolásának !visca el barca írta:nagyon adom amit suker mondott. modricot nem tudom, de rakiticnek tényleg nem kellett idő h beilleszkedjen. kb ugy tolja mintha itt nőtt volna fel...
És emiatt vagyok én a legboldogabb, hogy azt a nagypofájú, arrogáns, küzdeni nem képes majmot kezdi leradírozni az oldalakról, remélem így fogja nyomni Rakitic, hatalmas megkönnyebbülés látni ezt a minőségi munkát tőle!noname írta:Cesc abszolút nem hiányzik, sőt!
Off: Már boccs, de ez azért konkrétan fájt. Miről beszélsz?MQuC írta:Valamiért kicsit Nedved jutott eszembe róla. Bár Nedvednek kb csak az aranylabdás éve volt értékelhető.
ez speciel nem igaz, a második forduló után olvastam, hogy ő passzolta a legtöbbet az egész ligában. nem hiszem, hogy ez azóta változott volna nagyonblupatrik írta: nincs meccsenként 36678 pontos passza , csak épp amennyi a gólhoz kell.
Lucho azt nyilatkozta ma, hogy rendben van ő is és Neymar is és hogy holnap megkapják az orvosi engedélyt a játékra.Chino írta:Szerintem nem is ártana, ha most pihizni egy kicsit. Elvileg rendbe jött a sérülése, de azt sem kellene kockáztatni, másrészt minden meccset végigrobotolt, ő sem gép, neki sem ártana, ha padozna egy kicsit. Nem lenne szerencsés, ha a nagyobb, fontosabb rangadókon kifacsart állapotban lenne.
Én csak az előző szezon második felében láttam, de ott ennél is jobb volt. De nem is arra gondoltam, hogy itt majd olyan sokat fejlődne, hanem arra, hogy egy nagy csapatban is konstans jó teljesítmény kell ahhoz, hogy valakit a top játékosok között emlegessenek.blupatrik írta:A sevillában már 2 éve kb. így játszik, persze a barcában ilyen társakkal könnyebb, év végéig meg nem fog annyit fejlődni hogy azon múljon hogy top középpályás-e vagy nem.MOF írta: "top középpályás" lehet év végére.
Én is ettől félek, annyira meghatározza az egész játékunk képét, hogy jelenleg talán ő a legfontosabb láncszeme a csapatnak, Messit is beleértve.Cooh írta:Kerüljék el a sérülések, mert ha ne adja Isten hosszabb időre kiesik, nincs alternatív megoldásunk...
A sevillában már 2 éve kb. így játszik, persze a barcában ilyen társakkal könnyebb, év végéig meg nem fog annyit fejlődni hogy azon múljon hogy top középpályás-e vagy nem.MOF írta: "top középpályás" lehet év végére.
Chino írta:Ma is tökéletesen ellátta a feladatát és volt néhány olyan labdája, ami a fénykorában lévő Xavit idézte. Remélem konstansan fent tudja tartani szintet.
Cesc-el felesleges összehasonlítani, teljesen más poszt. Az a pozíció amiben Fabregas vagy Xavi játszott szinte megszűnt. Hiába 4-3-3 papíron a felállás, teljesen más Rakitic-el a taktika. LE nagyon eltalálta, hogyan lehet megszilárdítani a kp-t, ráadásul megtalálta a megfelelő embert is hozzá.Leon írta:Ma is nagy tanár volt,bár még nagyon korai(?) kijelenteni de sokkal hasznosabb tagja a csapatnak mint Fabregas volt.
Cesc-el felesleges összehasonlítani, teljesen más poszt. Az a pozíció amiben Fabregas vagy Xavi játszott szinte megszűnt. Hiába 4-3-3 papíron a felállás, teljesen más Rakitic-el a taktika. LE nagyon eltalálta, hogyan lehet megszilárdítani a kp-t, ráadásul megtalálta a megfelelő embert is hozzá.Leon írta:Ma is nagy tanár volt,bár még nagyon korai(?) kijelenteni de sokkal hasznosabb tagja a csapatnak mint Fabregas volt.