hajnesz írta: ↑2021.09.13. 01:57:59
Sonoma írta: ↑2021.09.12. 20:01:05
Azért nem válaszoltam eddig, mert vártam a válaszokat a " klub filozófiára", meg a " Barca dns- re" vagy "amiben a klub hisz" mantrákra, amiket valaki, aki ebben hisz kifejti. Hiszen Koeman megtartása ezért "jó" nekünk, mert mindezek meg vannak benne.
Nos, úgy érzem magam, mint Stephen Hawking, amikor meghívta egy partira az időutazókat.
De a kérdésedre válaszolva. Ha 4-5 kupa a klub filozófiája, akkor a mester pocsék teljesítményt produkált. Nincs meg benne a Barca dns vagy mi.
Nem nagyon éreztem értelmét egy ilyen kérdésre válaszolni, tekintve, hogy 99.99%-a az embereknek tudja, hogy mire gondoltam (remélem), de akkor megpróbálom röviden,
Kevés Kessi és Kanté, több Puig és Pedri
Még mindig nem fejtetted ki, mire gondolsz.
Ha nem tudod megfogalmazni a klub filozófiáját, akkor nehéz megérteni téged, miről is beszélsz, amikor Koeman megtartása mellett érvelsz.
Melyek azok a pontok, ahol a mester munkássága és a klub értékei, filozófiája találkozik, vagy tetten érhető.
A Puigot nem is szabadna említeni Koemannál, mert a szemünk előtt teszi tönkre a pályafutását. Remélem nem ez a klub filozófiája.
------------------
Valverde, de inkább Setien összehasonlítása Koemannal meg szintén érdekes.
Mintha a Tescos gazdaságost összehasonlítanám a Spar budgettel, mennyivel finomabb.
A statisztikákat meg el kéne felejteni. A top 3 klubokat nem érdekli, hogy nekünk mekkora a labdabirtoklásunk ( aminek nagy része meddő), könnyedén vernek meg minket most már otthon is.
Ha már statisztika.Valverde és Setien (jó vele csak egy meccs volt hazai) idejében sem vert meg a Bl-ben senki otthon. Egy hét éves veretlenséget dobott el Koeman mester a Juve, majd a PSG ellen, szörnyű játékkal.
Tavaly egy rangadót sem nyertünk meg (AM, RM).
Ja, a nagy meccseken nem szerepelt Koemannal jól a csapat?
Neki nem a Getafe ellen kell felkészíteni a csapatot (kis túlzással azt álmukból felkeltve is verni kellene), hanem a top csapatok ellen. Ha ez nem megy mégis hogyan szeretnénk kupákat nyerni? Folyamatosan azt várni, a másik hátha többet hibázik?