Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonlóan néznek ki szerintem nem marad meg a senyerás mezünkvisca el barca írta:a tavalyi idengebeli nem a sárga-piros volt?MessiCesc írta:Most ez nem fog működni, mivel a tavalyi idegenbeli is hasonló színű volt.
a tavalyi idengebeli nem a sárga-piros volt?MessiCesc írta:Most ez nem fog működni, mivel a tavalyi idegenbeli is hasonló színű volt.
3. számú mindig az előző évi idegenbeli szokott lenni.Messa írta:Hát ilyen narancssárga idegenbelink az elmúlt 10 évben talán 3-4szer is volt. Vártam egy kis kreativitást, nem jött be. A harmadik számú meg gondolom majd megint fekete lesz.
A hazai legalább tetszik.
Ezért jó felnézni ide nap mint nap, mert mindig tanul az ember valamit.Varatrix írta:Idegenbe fogják viselni.S.Agüero írta:Az idegenbeli mezről lehet már tudni valamit?![]()
pár hsz-szel lentebb már betettem a képet.S.Agüero írta:Az idegenbeli mezről lehet már tudni valamit?
Idegenbe fogják viselni.S.Agüero írta:Az idegenbeli mezről lehet már tudni valamit?
Chino írta:Sajnos a vigyorgó smile helyett lassan indokoltabb a síró.
Amúgy tényleg lassan Forma 1-be illő. Ha belegondolunk, hogy néhány éve még csak a címer "ékesítette" a mezünket, most meg...
Sajnos a vigyorgó smile helyett lassan indokoltabb a síró.Erxy írta:Több mezszponzorunk van mint középhátvédünk, az tény.visca el barca írta:meg is van a pénz matyiőre!![]()
így folytatjuk tiszta karaácsonyfa mezünk lesz.
Jézusom de ronda, komolyan évről évre egyre csúnyábbak a mezeinkPCsabi írta:Official: Barcelona closed a sponsor deal with Turkish electronics brand Beko, whose logo will appear on a sleeve of the club's shirt.
Shirt for next season:
KATT
Több mezszponzorunk van mint középhátvédünk, az tény.visca el barca írta:meg is van a pénz matyiőre!![]()
így folytatjuk tiszta karaácsonyfa mezünk lesz.
TV3 után Beko.PCsabi írta:Official: Barcelona closed a sponsor deal with Turkish electronics brand Beko, whose logo will appear on a sleeve of the club's shirt.
Shirt for next season:
KATT
Nem értem mér szólja le tízből kilenc ember, szerintem nagyon jó lett ez is.zola8787 írta:A női vásárlóknak jól fog állnivisca el barca írta:íme az idegenbeli mezünk. szép lett ez is.