Itt nem a vaktában kirúgásról van szó. Több variáció is lehetett volna, erre sikerült a leglazább és egyben legfelelőtlenebbet választani, na ez a baj. Volt annyi ideje, hogy levegye, fedezze és elpasszolja. Vagy kitehette volna ugyanúgy belsővel Mathieunek. Utolsó emberként ilyet nem csinálok, hogy amiket írtam megoldások 10-es skálán egy kettes, hármas manőver, erre ő bevállal egy ötöst. Futni szembe a labdával és onnan magad mögé belsővel átpörgetni nem a legegyszerűbb megoldás. Akármennyire képzett egy játékos ez nem volt egy egyszerű szitu, amit ő akart és felelőtlen volt, ezen van a hangsúly.Taibi írta:Bár hibázott Alves, ennek ellenére én azért nem kövezném meg őt. Egy ilyen hiba előfordulhat bármikor a játékstílusunkból adódóan - hogy minden szituációban megpróbáljuk megjátszani és megtartani a labdát tudatosan, ahelyett, hogy vaktában belerúgnánk egyet - ettől függetlenül nyernünk kellett volna a meccset 0-1-ről is.
Nyilván, ha Alves felrúgta volna a labdát a nézőtér utolsó sorába, akkor most azért fikáznátok őt, hogy hogyan lehet ekkora favágó valaki.
Utólag könnyű okosnak lenni.
Alves jó döntést hozott, sajnos ezerből egyszer becsúszik egy ilyen hiba.
Daniel Alvés
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

Évek óta a csapat kerékkötője. Nyáron mindenki számára megkönnyebbülés lesz az ő esetleges váltása.
Bár hibázott Alves, ennek ellenére én azért nem kövezném meg őt. Egy ilyen hiba előfordulhat bármikor a játékstílusunkból adódóan - hogy minden szituációban megpróbáljuk megjátszani és megtartani a labdát tudatosan, ahelyett, hogy vaktában belerúgnánk egyet - ettől függetlenül nyernünk kellett volna a meccset 0-1-ről is.
Nyilván, ha Alves felrúgta volna a labdát a nézőtér utolsó sorába, akkor most azért fikáznátok őt, hogy hogyan lehet ekkora favágó valaki.

Látom sokan megtalálják a gól után Alvesen kívül Bravot is.
Kétszer néztem újra a belinkelt videót.
Én találtam rajtuk kívül még egy, szabad szemmel talán nem is észrevehető bűnöst.
Van egy tenyérnyi hely Alves mögött, ahol a gyepszőnyeg fűszálai balra állnak, ellentétben a többivel, ahol csak jobbra vannak hengerelve. Ez egyértelműen felveti a pályamunkások felelősségét is a gólban.Mivel őket név szerint senki nem ismeri itt, én azt mondom, hogy Barto nagyot hibázott, mint vezető, mert ellenőríztetni kellett volna a gyepszőnyeg állapotát a meccs előtt. Valamilyen szinten ő is ludas ebben a gólban, nemcsak Bravo.
Az lenne a korrekt, ha kiállna a nyilvánosság elé és vállalná a felelősséget érte.

Kétszer néztem újra a belinkelt videót.
Én találtam rajtuk kívül még egy, szabad szemmel talán nem is észrevehető bűnöst.
Van egy tenyérnyi hely Alves mögött, ahol a gyepszőnyeg fűszálai balra állnak, ellentétben a többivel, ahol csak jobbra vannak hengerelve. Ez egyértelműen felveti a pályamunkások felelősségét is a gólban.Mivel őket név szerint senki nem ismeri itt, én azt mondom, hogy Barto nagyot hibázott, mint vezető, mert ellenőríztetni kellett volna a gyepszőnyeg állapotát a meccs előtt. Valamilyen szinten ő is ludas ebben a gólban, nemcsak Bravo.
Az lenne a korrekt, ha kiállna a nyilvánosság elé és vállalná a felelősséget érte.
-
- Jugador d'estrella
Nem neztem a meccset tegnap, de en is azon a velemenyen vagyok, hogy Bravo is ludas a golban...vag 2 mp ig totymorgott, hogy kimenjen,ne menjen...majd csak akkor inudlt ki mikor lepattant a labda,majd atvette a Malaga jatekos.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk ezt én se értem, hogy képzelte, hogy középső védő létére felmegy egy szögelthez? Vicc komolyan, ilyen hozzáállással nem lehet meccset nyerni.Csbal írta:Ha Alves fennragad, szetkapja a forum szakerto bizottsaga, most akkor lehet Pique-t is osztani, raadasul egy kozepso vedo mit keres egy tamadasnal fenn?
igen, meg kellett vna oldania, de hibazott. Benne van. Csak most ez is divat h szidni kell. Sot, adjuk is egybol el sztem. Ha Alves fennragad, szetkapja a forum szakerto bizottsaga, most akkor lehet Pique-t is osztani, raadasul egy kozepso vedo mit keres egy tamadasnal fenn? De a jarasiban megoldjak h visszaerjen am... A meccs nem ezen ment el, ah mondtad. Ja, meg ki mas kezdjen a city ellen? Douglas vagy a harmatgyenge montoya? Nevetseges...Normandia írta: Nos, azért volt, mert Pique a támadás miatt fennt ragadt és Alvesnek kellett e miatt besegíteni. Ettől függetlenül egy Barca szintü játékosnak ezt meg kellett volna oldania. Bravo meg egy kicsit hezitált, hogy mit tegyen, de ha már azt választotta, hogy kijön, akkor nem igen volt mit tennie, mint amit választott. A gól Alvesé, de nem ezen ment el a meccs.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nos, azért volt, mert Pique a támadás miatt fennt ragadt és Alvesnek kellett e miatt besegíteni. Ettől függetlenül egy Barca szintü játékosnak ezt meg kellett volna oldania. Bravo meg egy kicsit hezitált, hogy mit tegyen, de ha már azt választotta, hogy kijön, akkor nem igen volt mit tennie, mint amit választott. A gól Alvesé, de nem ezen ment el a meccs.Csbal írta:Latom megint megy a szakertelem... Bravo benne volt? Gratulalok annak aki ezt kitalalta. A jarasiban is megoldja a 120 kilos, 45 eves, kocsmabol kijovo ember? Ennek a szakertonek is gratulalnek... Magasrol esett a labda, lenduletben volt a tamado, Alves pedig rosszul talalta el, ideje sem volt atvenni, azonnal szereltek, benne volt a hibalehetoseg. De miert volt csak egy vedo hatul a kirugas pillanataban? Es miert nem rugtak a csatarok golt? Az meg h Bravo hibaja... Hat, nem semmi kombinacio...
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Latom megint megy a szakertelem... Bravo benne volt? Gratulalok annak aki ezt kitalalta. A jarasiban is megoldja a 120 kilos, 45 eves, kocsmabol kijovo ember? Ennek a szakertonek is gratulalnek... Magasrol esett a labda, lenduletben volt a tamado, Alves pedig rosszul talalta el, ideje sem volt atvenni, azonnal szereltek, benne volt a hibalehetoseg. De miert volt csak egy vedo hatul a kirugas pillanataban? Es miert nem rugtak a csatarok golt? Az meg h Bravo hibaja... Hat, nem semmi kombinacio...
Nem a kapus hibája az olyan gól, amikor 1 az 1ben viszik rá a kapujára...
Alves egyértelműen 100%-ig hibás volt. Járásiban is megoldják az ilyeneket a 120 kilós 45 éves kocsmából kijövő emberek...
Alves egyértelműen 100%-ig hibás volt. Járásiban is megoldják az ilyeneket a 120 kilós 45 éves kocsmából kijövő emberek...
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Dehogy volt benne ugyanannyira, ne hülyéskedj.fanbarca írta:Bravo is ugyanannyira benne volt a buliban..
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Még én sem tudom...fanbarca írta:Na mit?ZBarca írta:Remélem ezzel ugrott a fizetésemelése, mert ha ma az ő öngóljával kapunk ki, én nem tudom mit csinálok...

Remélem a City ellen semmi esetre sem fog kezdeni.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Simán elérhette volna a lasztit, megtorpant...Pavel írta:Elmagyaráznád Bravo, hogy volt benne. Érdekelne.fanbarca írta:Bravo is ugyanannyira benne volt a buliban..
veb: Bravo is benne volt.
szerk.: el valóban nem érte volna, viszont következetlen volt. Rossz döntést hozott, a 16-oson kívül próbálta szerelni a támadót... Videó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2015.02.21. 18:02:34-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ki ne találjátok már h bravo tehet a gólról 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Elmagyaráznád Bravo, hogy volt benne. Érdekelne.fanbarca írta:Na mit?ZBarca írta:Remélem ezzel ugrott a fizetésemelése, mert ha ma az ő öngóljával kapunk ki, én nem tudom mit csinálok...
Bravo is ugyanannyira benne volt a buliban..
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Na mit?ZBarca írta:Remélem ezzel ugrott a fizetésemelése, mert ha ma az ő öngóljával kapunk ki, én nem tudom mit csinálok...
Bravo is ugyanannyira benne volt a buliban..
més que un club
Remélem ezzel ugrott a fizetésemelése, mert ha ma az ő öngóljával kapunk ki, én nem tudom mit csinálok... 

üdv. én úgy állok a dolgokhoz hogy ha elfogad egy 5-6 milliós fizetést akkor maradjon, ha nem akkor mehet isten hírével, mert én azt a 10 milliós fizetési igényt nagyon-nagyon sokallom. meg lehetne oldani úgy a jövő évet (pontosabban januárig mert akkor már lehet igazolni) hogy Montoya meg Adriano lenne a jobbhátvéd, Alba meg Grimaldo meg a balhátvéd. így is Adriano idén szinte többet játszott jobbhátvédként mint a saját posztján, és annyi potenciál meg azért Grimaldoba is van h pár kisebb csapat ellen lehozzon egy jó teljesítményt.
mvik
Én Guzmicsot tudnám elképzelni Alves helyén a román gyereknek is milyen szépen visszapasszolta a labdát, tökéletes lenne.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Alves így hogy sokkal többet kell földön játsszon, ismét sok hasznos dolgot hajt végre. Az ő oldala teljesen egyértelmű. Utolsó szerződés, teljesen evidens hogy még keresni szeretne. Mi oldalunkról meg lehetne írni az alternatívákat, csak az a bökkenő hogy egyik sem képes azt nyújtani mint Alves. Előre fele még mindig sokat jelent, s jól megkomponált csapatvédekezéssel és egyéni ráfordítással( Rakitic) a fent ragadásait is lehet kompenzálni. Melóban is nagyon kiveszi idén a részét. Patthelyzet, de az aduk egyértelműen Alves kezében vannak, viszont a klubnak mérlegelni kell és nem szabad adok-kapok játékba belemenni. Ennyi fizetéssel Alvest el kell engedni, s a pótlást valahogy megoldani.

Akár ő is játszhatna, hiszen a brazil azért van a pályán, hogy legyen még egy ember akinek passzolni lehet (...)Stalkyard írta: Ennyi erővel miért nem Lipták játszik? Neki is lehet passzolni.

Gondolom a fizetése nem sokkal változna. Elüldögélne ő egy-két évet azért a pénzért a padon is, hidd el. Már csak ezért is baromi rizikós lenne 3 évre hosszabbítani vele, mert ha el is akarnánk adni utána, a magas fizetése miatt nem sokan vennék meg.Capon írta:Ha 3 éves szerződést kapna is, akkor sem töltené ki.
Nem hiszem, hogy 1 évnél hosszabb távon gondolkoznának vele, utána vagy eladják vagy kispad.
Kispadot nem tűrné, el akarna menni, szóval nem értem minek kellene neki 3 éves szerződés.
Egy lejárt szerződéssel sokkal jobb tárgyalási alapja lenne bárhova is akar utána menni.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"