Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez teljesen igaz. Egy bibi van: olyankor csinálta, amikor az ellenfél a biztos nagy vereségbe beletörődve már nem figyelt rá olyan koncentráltan. Ez nem Messi hibája. Ha Neymar és Suarez olyan életveszélyesen focizna, mint kellene, akkor eleve kevesebb figyelem maradna Messire. Tavasszal az esély csak az, hogy mindhárman csúcsformában lesznek. Akkor az is mindegy, hogy közben mit csinál a védelem.Normandia írta:Amit az 5. gól előtt csinált az valami hihetetlen. Tudjátok lehet Őt szídni meg sétálgatósnak hìvni, de hogy ez az ember mit tud a labdával azt még csak nem is sejtjük. Mindig tud újat mutatni és ilyenkor a fene sem bánja, hogy egyébként sétálgat.
A lasztit ballal szedte le a levegőből, de a gólt tényleg jobbal verte be. Parádés volt amúgy mind a levétel, mind ahogy bevágta..Csbal írta:a "gyengébbik" lábbal. Elég szégyen:-)
a "gyengébbik" lábbal. Elég szégyen:-)bojankrkic27 írta:az a levétel az 5. gól előtt... nincsenek szavak rá![]()
De minekS.Agüero írta:Kitömte.Alfa írta:https://www.facebook.com/culesdelfcbarc ... =1&theater
csak nekem tűnik messi cipője abnormálisan nagynak a testéhez képest?

Kitömte.Alfa írta:https://www.facebook.com/culesdelfcbarc ... =1&theater
csak nekem tűnik messi cipője abnormálisan nagynak a testéhez képest?

No comment..palesz77 írta:David Luiz meg nem, szóval Besci > David Luzi.zola8787 írta:Mondjuk Besic levette a pályáról....
És hál' Istennek ez már nem csak egy-egy meccsen van, hanem konstans látni tőle. Tegnap is csak néztem, amikor a bal oldalon a saját térfelünkön szerelte becsúszva azt hiszem Lucast(?)palesz77 írta:Amúgy tegnap jó volt látni, hogy a csapatvédekezésből ő is keményen kivette a részét, tavaly ez elképzelhetetlen lett volna, pedig enélkül nem lett volna tegnap győzelem szerintem.. Nem tudom, hogy ez Lucho hatása-e, vagy nála kattant be valami erre a szezonra, de jó ezt látni - nem tudom elégszer mondani..![]()
David Luiz meg nem, szóval Besic > David Luzi.zola8787 írta:Mondjuk Besic levette a pályáról...
sőt, egyszer varane is leszerelte.... még hogy legjobb...pff... a drog rossz. értem?zola8787 írta:Mondjuk Besic levette a pályáról...Leon írta:David Luiz, a vendégek védője a meccs után nem köntörfalazott: „Messi minden idők legjobb futballistája” – mondta nemes egyszerűséggel.

Mondjuk Besic levette a pályáról...Leon írta:David Luiz, a vendégek védője a meccs után nem köntörfalazott: „Messi minden idők legjobb futballistája” – mondta nemes egyszerűséggel.
Akkor David Luiz is bekerült madridistáéknál azon tudatlanok közé, akiknek fogalma sincs a futballról.Leon írta:David Luiz, a vendégek védője a meccs után nem köntörfalazott: „Messi minden idők legjobb futballistája” – mondta nemes egyszerűséggel.
Rendesen összekapta magát. Nemrég még az volt vele a probléma(jogosan) hogy visszaesett a helyzetkihasználása. A rekorddöntés óta szárnyal.Leon írta:Messi a legutóbbi 12 kapura lövéséből 9-szer volt eredményes.(Lőtt egy kapufát is ebből a 12ből)