ZBarca írta:...
danianevem írta:...
Ne offoljátok már tele a topicot Messivel, olyan jó ezt a "ki a nemesebb drukker" vitát olvasni!
A tegnapi meccsről amúgy nekem
ez a passz volt a kedvencem tőle, eszméletlen mennyire érzi ezeket. Most, hogy megvan a rekord, remélem visszatér a szezon elején látott inkább kiszolgálásra törekedő Messi, úgy több potenciált látok a támadótriónkban, mint így, hogy mindent Leora játszunk ki.
Amúgy jó látni, hogy idén megint élvezi a játékot, tegnap is olyan felszabadultan mosolygott, mint ahogy régen. Azt meg már meg se említem, hogy a 16-osunknál is mentett, tavaly ilyenre nem sűrűn volt példa.. Örülök, hogy összekapta kicsit magát, igaz, hogy még most sem tökéletes, de megmondom őszintén én ennyire se számítottam a tavalyi szezonja után..

Reméljük kitart a lelkesedés még sokáig, akkor kétlem, hogy egyhamar távozna.
Cseri írta:én speciel sosem drukkolnék olyan csapatnak,amely egy fasiszta diktátor kegyeltje volt...
Ez meg itt nagyon off, de mi köze van a mai játékosoknak és drukkereknek ahhoz, ami 50 éve volt? Én speciel 13 éves voltam kb, amikor Barcadrukker lettem - és szerintem a többség nem 30 évesen kezd el szorítani egy csapatnak -, hol érdekli akkor az embert, hogy több évtizeddel ezelőtt mi volt? Meg amúgy is, gondolom te sem a katalán öntudatba szerettél bele, hanem abba, ahogy játszott az akkori csapat.. Annyira hülyeség szerintem ez, amikor etikai kérdést akar csinálni valaki abból, hogy kinek drukkol..

Na mindegy, off vége.