Normandia írta: Valami gond van a klubbon belül és ez meglátszik az eredményességén. Szezonra való helyzeteket hagy ki, ha ezek felét belövi simán vezetné a házi góllövőlistát. Viszont önzetlenebb, jóval több kulcspassza és aszisztja van, mint korábban. Nem eladni kell, hanem újból nyugodtá és éhessé tenni a sikerre, mert Ő még mindig a jelenlegi foci legnagyobb alakja és 27 évesen!!!! még nagyon sokat tehet a Barcáért. A feladat LE-re hárul, hogy ezt kihozza belőle.
Igen én is inkább ezt emelném ki a nyilatkozatból, nem a távozás meglebegtetését. A csapat ügyetlenkedése, LE töketlenkedése, Laporta látványos offenziívája, Messi nyilatkozata, Xavi mint Laporta lehetésges edzőjelöltjének vizionalizálása, a támadás Zubi ellen Veramaelen leigazolása miatt, ez mind mind egy durva hatalmi harcot sejtet a háttérben vagy nem is annyira a háttérben. És gyanítom ő lehet az egyik kulcsember, hiszen aki meg tudja győzni, hogy itt maradjon még 6-7 évre az fél siker.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem folynak le vele értelmetlen beszélgetések milliói, arról, hogy de szeretünk, jó vagy Leo, maradnod kell, akármennyire nem megy csak megy az, mindennel foglalkoznak csak azzal nem, hogy ő hogy érezheti magát, mi az elképzelése a csapatban betöltött szerepéről stb. Közben föleg amióta akodzik a rekorddöntés kap hideget meleget a sajtótól, minden rossz meccs után őt veszik elő. Ha már nem rúg gólt azt úgy veszik mintha vége lenne a karrierjének.
Ha a klubbvezetés nem veled foglakozik, csak azzal, hogy te maradj mint név, minden másra teszünk, közben mindenki szid mint a bokrot, holott nyertél már mindent a csapatnak és egy minimális türelem sincs veled szemben az valószínű elég frusztráló. Szerintem ez a baja. De ez csak az én véleményem.